Milogled Bluff Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Moj MacIntosh spava u 16... Ovo su od pre dve godine slike, sad je pravi debeli mačor videću da iskopam neku svežiju...
Tomislav Sawyer Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 Tacno pirsing da im uradis na tim jezicima, majku im plezavu
Orochi Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 Evo jos jedna slika ovog mog ludaka Bas mi zao sto niko nece da ponudi kuju Evo ortakinja nasla bebu vranu. Ne zna sta ce sa njom,a mene mrzi da je odgajam, vec sam previse stvari imala XD Da li je neko od vas imao vetrusku? Ja sam ponosno odgajila dve :)
Machka Naopachka Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 Ima zao pogled. Nema, ima mačji pogled
Tanya Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 Nema, ima mačji pogled Mhm, samo se fokusirala na nesto Obozavam crne mackice
Orochi Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 Ja sam nasla bebu vranu. Pokusavala sam da nadjem dobro mesto da je ostavim na drvetu ali svo drvece ima grane tek na nekom 2 metru visine Sta da radim? Ako je ostavim,navatace je macka ili pas, a vrane je ne vide zbog visokih korsnji. Sedela sam dva sata skrivena da vidim da li ce neko doci po nju. Gakala je i niko nista. Dovela sam je kuci,dala sam joj zivo jaje(umutila i stavila u spric) i pojela je bez problema. Ima krila, malo joj rep jos uvek kratak,ali to sve ukazuje da je pokusala da leti. Trebalo bi da vezba krila,ali ona nece Heeeelp! Jel imate neku ideju ?
Rehabilitovani Bagrem Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 skokni do zoo vrta ili veterinarskog fakulteta,trebalo bi da ima neko ko bi znao tamo kako da ti pomogne.
Machka Naopachka Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 Zoo vrta, na veterini teško (dipl. vet. ti ovo kaže)
Ајлин Posted May 24, 2009 Report Posted May 24, 2009 Ja sam nasla bebu vranu. Pokusavala sam da nadjem dobro mesto da je ostavim na drvetu ali svo drvece ima grane tek na nekom 2 metru visine Sta da radim? Ako je ostavim,navatace je macka ili pas, a vrane je ne vide zbog visokih korsnji. Sedela sam dva sata skrivena da vidim da li ce neko doci po nju. Gakala je i niko nista. Dovela sam je kuci,dala sam joj zivo jaje(umutila i stavila u spric) i pojela je bez problema. Ima krila, malo joj rep jos uvek kratak,ali to sve ukazuje da je pokusala da leti. Trebalo bi da vezba krila,ali ona nece Heeeelp! Jel imate neku ideju ? ovako, moji su odgajili vranu. tj gačca, ispao je iz gnezda. najpre, nabavi veću čvršću kutiju ili sanduk od letvica još bolje jer je ptičurina mnogo snažna (kad pusti krila naravno; malo kad ojača sama izlazi iz kaveza). da bi spavala, klasična fora sa prekrivanjem radi. dok je mala mora da se kljuka redovno i stalno je gladna kad krene da vežba letenje najbolje je izvesti napolje, samo je čuvaj od drugih vrana jer hoće da budu agresivne prema "došljaku". verovala ili ne, dosta su teritorijalne ova naša je vežbala letenje sa zamrzivača do lustera i nazad, pa sjebala luster. veoma snažna 'tica. odlučili su da je puste napolje kad je keru počela da zoblje hranu... njegovom čudu nije bilo kraja.
Orochi Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 Ja odgajila dva sokola,totalno drugog ponasanja. Jako mirne i poslusne. Ali problem je sto ja nemam vremena, maturski,atelje i mnoge obaveze,a nece niko da je pazi. Morala sam da je vratim tamo gde sam je nasla i rekla mi ortakinja koja tamo stanuje da su je napadale vrane, iako je samo jedan dan nije bilo. Ocigledno su tu vranu odpisale ko ubijenu. Kada se vratila,nije je bilo. Ili je uspela da poleti ili je nesto pojelo. Meni zao ali jbg, stvarno sam zauzeta. Juce sam je 5 puta hranila jajetom i 3 puta menjala novine. Stvarno zahtevna ptica. Bedak Uspela sam da se slikam sa njom.
Ајлин Posted May 25, 2009 Report Posted May 25, 2009 nemoj da se bedačiš vrančići stalno ispadaju iz gnezda. ne treba na sebe preuzimati odgovornost za svako napušteno živo biće na ovoj planeti.
Rehabilitovani Bagrem Posted May 27, 2009 Report Posted May 27, 2009 Hehe,uleteo mi je golub danas u stan,jedva sam uspeo da ga pustim napolje,moj pas ga je zamalo pojeo
kuruz Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 http://www.fileden.com/files/2008/6/14/1958968/Car.jpg Мој џукс. У децембру 2006. неко је убио пса којег сам имао 8 година и леш бацио испред моје куће. На месту на којем смо га нашли смо остављали храну за луталице, а овај се задржао, па смо га примили у двориште. Никад нисам видео лењу животињу од овог цара.
Rehabilitovani Bagrem Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 (edited) Evo jedne i sa kragnicom Izvinjavam se na losem kvalitetu Edited June 4, 2009 by Mlatim Zrake
Night's Blood Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Treba da dobijem mace od drugarice, muzijaka, ne znam kako da mu nadenem ime, neki predlog? Mada ionako cu ga zvati cile, ali da bar ima neko lepo ime.
Генеральный Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 море Новица? имо ја својевремено неке комшије, јужњаци, 4 брата - Новица, Негован, Цане и Раша. све врхунска имена за ситну кућну дивљач.
Recommended Posts