Josif Visarionovič Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 Udario sam psa sinoc autom,bio je ziv ali nije mogao da ustane.Morao sam da nastavim jer sam napravio zastoj u saobracaju,vratio sam se posle 5 minuta i nije ga bilo.Izgleda da sam ga samo osamutio pa kad je dosao sebi ustao i otisao
Josif Visarionovič Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 Jeste cim je posle 5 minuta ustao.Da stvar bude gora 100 metara odatle izlete mi macka,ukocio sam da sam maltene popreko ulice stao.I posle vozim se sa devojkom van grada izlete nam mali zecic,i stao kao ukopan ispred auta,zaslepljen svetlom se ne pomera.Ja mu svirnem a on skoci metar u vis
Ајлин Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 Obožavam pse sa viškom kože izgnjavi ga za mene po bebećem trbuhu
Josif Visarionovič Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 Ne sme se tuci pas ako ne napravi sranje,inace moze da postane previse plasljiv ili previse agresivan.Pogotovo u tom dobu kada tek upoznaje svet i poprima svoj karakter.
Josif Visarionovič Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 U svakom slucaju propagiranje nacizma u bilo kom obliku za mene nije normalno.Pa ni preko psa.Mislim to sa papirima je totalna glupost,moj terijer se zove Ernest ali ga zovem Miki,najjace cu da se derem ulicom po imenu kao poslednji kreten.Ta imena se daju jer celo leglo mora da pocinje na isto slovo. Cuo sam svakakva imena,Dogma,Ikona,Napoleon i mislim da je tako nesto vrlo neukusno.Kao i ljudi koji drze te pse nisu malo cisti.Nista licno ali svakakvi debili danas vode pse
sunessence Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 Добро, људи, оставите више малог Фирера и власницу му на миру... Затворе ли ову тему, тешко вама! :ај-ем-соу-таф!: Елем, ово је моја Бела:
José Luis Chilavert Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 Једноставно морам набавити једног
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 OK...Necu reci kako se zove...posto neke ljude ocigledno vredjaju imena nemackog porekla... Dakle predstavljam...Bezimenu kucu... Koga zanima puno ime neka se javi na pm
ResurrectioN Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 Shime kad je bija mali. Sad izgleda kao odrasli haski u narandzastoj varijanti.
Tanya Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 Oh lepota mala mekana ResurrectioN ajd postuj sliku da vidimo kako izgleda sad kada je odrastao
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Danas...sam povela kucu u setnju i komsijska civava Mimi ga je napala i on se ukopao u mestu...Ali ja zato uspeo meni da odgrize pola sake
bezlichni Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 (edited) I ova tema postoji. Ja sam na selu imao nekog kera. Arap se zvase. Uspavase ga. Napadao je vise-manje sve ljude sem mene i mog dede. Kidao se par puta odlazio po komsiluku pa je njih 10 iz jedne familije izletelo iz kuce sa palicama da se brani. Bio je fin ker, veliki, ko tele. Imao je vilicu ka u vuka samo josh krvolochniju. I bio je mnogo gadan. sad je istorija. SAd ima neko malo govno od kera, sto stalno laje na mene. Ne volim male kerove posebno one sto stalno laju na mene. Da imam love i vremena, uzeo bih par stenadi Argentino Dogo i Husky-a da uzgajam. Edited July 20, 2009 by Elitista u Povoju.
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Najlepsi pas na celom svetu je engleski buldog... Ali su stenci poprilicno skupi Tako da moram da se zadovoljim ovom 'mesavinom'
bezlichni Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Najlepsi pas na celom svetu je engleski buldog... Ma kakav bulldog. Argentino dogo.
Rehabilitovani Bagrem Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Videh rotvajlera od 90 kila juce,mnogo ruzan izgleda tako nagojen ko prase :bang:
sunessence Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Ја сам данас шетала моју Белу и упознале смо преслатко штене бернардинца, Лину... Јој, меденог ли створења!
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Ја сам данас шетала моју Белу и упознале смо преслатко штене бернардинца, Лину... Јој, меденог ли створења! Cula sam da su zlatni retriveri izuzetno druzeljubivi psi...Ali cula sam i za slucaj nekih koji odbijaju da setaju na lancu?! Imaju li oni zaista neke ispade besa i sl. ili to samo vazi za 'krvolocne' pse... Inace kad sam bila klinka bernadinci su mi bili omiljeni psi
vudun Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Srecice Твој Ади је неупоредиво лепши од ове наказе. Најозбиљније.
sunessence Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Cula sam da su zlatni retriveri izuzetno druzeljubivi psi...Ali cula sam i za slucaj nekih koji odbijaju da setaju na lancu?! Imaju li oni zaista neke ispade besa i sl. ili to samo vazi za 'krvolocne' pse... Inace kad sam bila klinka bernadinci su mi bili omiljeni psi Ја нисам чула за те случајеве. Ово моје мало чудо је толико блентаво, да се плаши своје сенке... Заиста нема ни трунке агресије у њој. Понекад размишљам - кад би ме неко, не дај боже, напао пред њом, дал' би скочила да ме брани, или би се шћућурила негде, на сигурном? Све ми се чини да би било ово друго..
Dark_Elf Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 Da se pohvalim sa još dva kućna ljubimca, nisam ni znao da ih imam. Video sam ih pre neki dan kako se uspinju brzo uza zid, pa su nešto osluškivali na tren, pa se popeše do ugla sobe. Legolas hitri i plemeniti Fingolfin to behu, malo koji nepozvan gost može izbeći njihovim nitima.
Recommended Posts