greeter of the rising sun Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 a nemojte da je sterilisete ......jadnaa...ako je parite sa mojim Cekijem, onda cete imati prelepe macice kao ove sa slike ne naplacujemo usluge
greeter of the rising sun Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 (edited) http://i81.photobucket.com/albums/j228/eminaemina/34.jpg ova mala divljakusa je provela 10-ak dana kod mene u sobi....dok smo joj trazili vlasnika...za to vreme sam ja zvala "Moca" i bila mi je interesantnija od Cezara, ali zato mi se on osvetio obelezivsi ostatak stana svojim "mirisom"..Moca se sada zove Rocky i ime joj savrseno stoji...jede kao mecava i maltretira dzukca koji je vec ziveo sa njenim sadasnjim gazdom,... Edited June 3, 2006 by Sinstrel
M@dm@N Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 C-c-c-c .....bre nisam znao da imam devojku koja se bavi takvim poslovima......Znam da Ceki trlja....shape...ali bre...treba malo da odmori svoj tezak i veoma rizican posao:))
ALEXIE_AIC Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 a nemojte da je sterilisete ......jadnaa...ako je parite sa mojim Cekijem, onda cete imati prelepe macice kao ove sa slike ne naplacujemo usluge Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivni su!!!!!! Ja jos uvek nedam da je sterilisu, ali nekoliko veterinara mi je to preporucilo da ne bi dobila tumor... P.s: Mnogo dobro provodadzises... Jel` svestan Cezar toga?
greeter of the rising sun Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 (edited) http://i81.photobucket.com/albums/j228/eminaemina/23.jpg ne znam kome je ovo mace otislo...kod mene je bila samo Moca aka Rocky Edited June 3, 2006 by Sinstrel
greeter of the rising sun Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivni su!!!!!! Ja jos uvek nedam da je sterilisu, ali nekoliko veterinara mi je to preporucilo da ne bi dobila tumor... P.s: Mnogo dobro provodadzises... Jel` svestan Cezar toga? mislim da je svestan kako bi inace bio tako "aktivan"...u narednih mesec i po ocekujem da se 3 macke omace a jos bolja je reklama on sam znas kakav je pozer
ALEXIE_AIC Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 mislim da je svestan kako bi inace bio tako "aktivan"...u narednih mesec i po ocekujem da se 3 macke omace Neka, neka, samo da je nama sto vise lepih macica. Ja ne znam sta je sa Doninim macicima ...Znam da su ih kumovi odneli negde u Vojvodinu, kod kumine keve i da su postali seljacki macici...C, c, c...Macici iz centra grada... Dona uopste nije patila za njima. Ja sam se isplakala kad su ih nosili , a ona nista...Ne znam ni da li je bila svesna majcinskih duznosti, posto je jako mlada postala majka.
greeter of the rising sun Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 pa ako je mlada maca i prvi macici, onda nema taj osecaj razvijen,,,posebno ako je malo razmazena...Cekijeva prva macka Milica [majka ovih macica] uopste nije imala taj osecaj, morali su ljudi da je teraju da lezi pored macica i da ih pazi...a mom drugu su uginuli svi macici zato sto nije imao pojma da macka preko noci ne greje macice nego predje da spava kod njega...sada se njegova macka ponovo omacila i sada ih vec pazi... kada su Mocu nosili njenom gazdi [ja sam je samo cuvala 10-ak dana] ja sam bila tako depresivna da nisam htela da se narednih nekoliko dana igram sa Cezarom....sada smo ok...
Shamandalie Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 @ Cookie: Verujem da je pravo zadovoljstvo imati takve slatkise u kuci. Obozavam mace!
greeter of the rising sun Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 ja imam samo ovog narcisa Cezara...drugi slatkis je bila njegova kcerkica, ali samo na nekoliko dana [uzeli smo je od njene mame da bi joj nasli gazdu, a vlasnici majke su podelili ostale macice]... mislim da bi svako trebalo da nabavi neku zivotinju...stvarno je atmosfera u kuci zivlja kada ima nekog malog ludaka koji misli da je centar sveta [ne mislim na svog brata, vec na cezara]
Frankenchrist Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 (edited) http://i81.photobucket.com/albums/j228/eminaemina/12.jpg Ja se izvinjavam sto citiram ovaj poster ali morao sam. Puskom me ne bi naterali da spavam u istoj sobi sa ovim malim djavolima. Edited June 3, 2006 by Sinstrel
Wise Owl Posted June 3, 2006 Author Report Posted June 3, 2006 Ova slika je nesto najsladje sto sam videla u zivotu
greeter of the rising sun Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 (edited) a nisu djavoli.... ali jesu divlji...Moca me je svako jutro budila tako sto mi je zvakala bradu ili nos...da bi me probudila... a onda bi zaspala na mom stomaku i meni bi bilo zao da je budim pa sam tako lezala...dok njoj ne bi doslo da se igra i skace... Edited June 3, 2006 by Cookie
Guest Raven156 Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Sreca moja da imam kornjace... Koliko god ja spor bio ne mogu da mi pobegnu...
Aurora Calerva Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 a nisu djavoli.... ali jesu divlji...Moca me je svako jutro budila tako sto mi je zvakala bradu ili nos...da bi me probudila... a onda bi zaspala na mom stomaku i meni bi bilo zao da je budim pa sam tako lezala...dok njoj ne bi doslo da se igra i skace... Zašto li mi je ovo poznato?
kur-d-tizana Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Sreca moja da imam kornjace... Koliko god ja spor bio ne mogu da mi pobegnu... Moj komsija je imao kornjacu koja mu je pobegla, i na kraju crkla negde u stanu Imala sam i ja savrsenog macora (mesavina oca persijanca i majke sijamke, ali je vise povukao na oca), crno belog, sa okruglom glavicom, dugom mekom dlakom, i najdebljim repom na svetu... Nazalost, posle par godina je otisao i vise se nije vratio Ali dobro, sada imam 7 njegovih potomaka, tako da mi je lepo
Sinstrel Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 COOKIE nemoj postavljati tolike slike!!! Ili ih postavi kao thumbnail pomocu http://imageshack.us/ Ili ostavi samo URL slike, ne gusi temu! I da slatki su ti machicji.
ALEXIE_AIC Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Sreca moja da imam kornjace... Koliko god ja spor bio ne mogu da mi pobegnu... Imala sam i ja kornjacu, Koju (po vitezu ) ...Ziveo je mozda godinu dana, pa je uginuo. Kad sam ga nosila kod veterinara, sve je bilo ok i bio je zdrav... Ne znam zasto je uginuo. Elem, moja Dona je najrazmazenija macka na svetu! Jede samo odredjenu hranu (kupovnu ili sveze meso) u odredjenim periodima, ima periode kad hoce da se igra ili da se mazi, pa ako joj zelje istog trena ne budu ispunjene, pocne da grebe i grize iz sve snage, gde koga stigne... Zver! Nije ni cudo sto mi ljudi non-stop postavljaju pitanje: "A ti imas macku, jel`?" nakon sto mi vide izgrebane ruke. Mnoooooooogo je volim. I, da, i meni je zao da se pomeram kad zaspi na meni.
THE WIZARD Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 e jebite se svi vi sa machkama!!! jel znate?!?! zbog vas imam zelju da uzmem neke male machice ali to se nikad nece desiti zato shto se keva plashi pilica, a kamoli machica... ps shalio sam se za onu prvu rechenicu...
ALEXIE_AIC Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Pa, ni moja keva nije bila za to da uzmemo mace (ne zato sto ne voli zivotinje, naprotiv, nego sto misli da zivotinje nemaju dovoljno mesta u stanu). Ali, kad je videla Donu, bila je to ljubav na prvi pogled . Dobro, drugi, posto je na pocetku bila u fazonu: "Pedja, sta je to? Vrati to odakle si doneo!" - ortaku od koga sam dobila mace... Voli ona zivotinje, samo sto je Donu docekala nespremna , iako sam joj nedeljama nagovestavala da cu dobiti mace. Znam mnogo ljudi (pogotovo matoraca - roditelja ortaka i ortakinja) koji su bili u fazonu: "Napolje sa zivotinjom" , a sad ne mogu da zive bez iste... Samo ti donesi mace u kucu, i sve ce vec ici svojim tokom... To ti je moj (iskusan) savet. Tako se to radi.
Sinstrel Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Pa, ni moja keva nije bila za to da uzmemo mace (ne zato sto ne voli zivotinje, naprotiv, nego sto misli da zivotinje nemaju dovoljno mesta u stanu). Ali, kad je videla Donu, bila je to ljubav na prvi pogled . Dobro, drugi, posto je na pocetku bila u fazonu: "Pedja, sta je to? Vrati to odakle si doneo!" - ortaku od koga sam dobila mace... Voli ona zivotinje, samo sto je Donu docekala nespremna , iako sam joj nedeljama nagovestavala da cu dobiti mace. Znam mnogo ljudi (pogotovo matoraca - roditelja ortaka i ortakinja) koji su bili u fazonu: "Napolje sa zivotinjom" , a sad ne mogu da zive bez iste... Samo ti donesi mace u kucu, i sve ce vec ici svojim tokom... To ti je moj (iskusan) savet. Tako se to radi. Kako mi je poznata ta pricha!
greeter of the rising sun Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 (edited) tako sam ja Cezara dobila...komsinica ima persijsku macku i Cezar je jedini ostao kod nje, a morala je sve da ih razdeli...a nama samo sto je uginula Dasha, pa mama nije htela drugu macku...a onda je komsinica samo donela Cekija i ostavila ga...mami bilo zao da ga vrati...pa je postao jedna razmazotina...i veruje da se svet vrti oko njega ...ipak je Cezar... Edited June 3, 2006 by Cookie
Inuria Malkava Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Meni je otac doneo mog Viktora, sijamsko macence, kad sam imala pet godina... Bio je toliko majusan da mu je ceo stao na pola dlana... (kako sam maaajii ) Izabrao ga je gledajuci njega i ostale velike macke kako se grabe oko girica... I on je, uprkos tome sto je tek bio progledao, uspeo da se izbori za svoju ribu. Pritom je sapicama pritisnuo jos nekoliko, iako bi ostale macke mogle da ga pojedu (jer je jedva bio krupniji od tih girica)...
THE WIZARD Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 mozda i uspe neka takva pricha.... sve zavisi od moje sestre, jer ona je glavna za dovodjenje zivotinjki u kucu... we shall see...
Sinstrel Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Juce snimih ova moja dva monstruma... pa ko hoce moze da vidi: http://media.putfile.com/Machorci
Recommended Posts