Ајлин Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Zanimljiva je priča. Hajde još jednom da ponovim... Maca Lea se omacila i ima tri mačeta. Nemam još slike ali ću napraviti pa kačim. Ovo je srećna mama. Vlasnici traže ljude koji vole mačke da poklone prinovice...
MissionVao Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Ja i dalje nudim morske prasice Tj muzjaka i zenku koji su se vec parili pa ako bi neko da zapocne farmu...
Ајлин Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Oh, kakva lepotica, ki upisana! Jeste, mnogo je lepa i u prirodi. Tetkina mačka, inače - stavljala sam već ovu sliku na nekoj od prethodnih strana... Mačkoni sad već treba da su progledali pa kad budem išla tamo slikaću ih jedva čekam..
niking Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 popisala me cincila danas kakvo iskustvo hahah zenka?
Flash Of The Neon Light Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Životinje su jedna divna bića .One su bezazlene i ne iskvarene, mnogi ljudi se sile nad životinjama , a one im ništa loše nisu učinile. Ja imam mačku i nikad je nisam opsovao ili udario. Šteta što nemam njenu sliku u računaru, ali nema veze sutra ću je uslikati pa onda postavim .
Fapril ethereal Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Životinje su jedna divna bića .One su bezazlene i ne iskvarene, mnogi ljudi se sile nad životinjama , a one im ništa loše nisu učinile. Ja imam mačku i nikad je nisam opsovao ili udario. kad pored tebe prodje divizija pasa lutalica usred zimske noci,u okolini Cvetkove pijace,mislim da bi promenio misljenje....svi izgledaju ljupko i divno onako iz daljine... svaki od njih velicine teleta,pa ti vidi bato...
MissionVao Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 pa za to je kriv samo covek. em sto ih izbacuje na ulicu em sto ih ne sterilisu.
NećuDisplejNejm Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 zenka? aha. skocilA na kavez i bum e i od 100 njih ja da ubodem tu sto zapisava nepoznate ljude ali mnogo su medene
niking Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Koliko ja znam, sve zenke se "brane" tako sto popisavaju, a muzjaci uglavnom ne
Narsil Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Данас нађох на улици мацу, малу и повређену, па сам је усвојио.
Ајлин Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 (edited) Ti ko ja... Ovom kerištu će uskoro rođendan.. pre 4 godine sam ga našla u banatskom ataru, bio je sam, ostatak bačenog okota razgažen po kolovozu. Evo kakav je bio: A sada (mangup): Edited August 2, 2009 by Ајлин
Ајлин Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 :) Obožavam ovu temu i sve komentare Pas je niskopodni i sav je smešan ali je mnogo pametan Ima jazavičarske krvi, pa kad naleti na krticu, bolje je potražiti kafanu i uz pivce otkulirati dok on iskopa jedno pola metra tunela, nego pokušavati odvojiti ga od tog posla.
voodoo_ Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Gde smešan, jeste sitan ali izgleda vrlo lepo i "pozitivno" (ne znam kako da opišem to pozitivno, al ne "mrači" ko određene rase).
Narsil Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 :) Obožavam ovu temu i sve komentare Бар сам искрен. Делује и притупо, али такви су обично најпаметнији.
^Suicide_Pony^ Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 komsijin dogo argentino mu slistio sva dokumenta dok je bio u prodavnici, komiran sam od smeha. pasos je najjace ispao. :)
niking Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 hahahah, meni je indeks nagrizen, ali ovo je preterano
Ајлин Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 (edited) Ovaj mu se osvetio za sve pare!! Mojima obično grize cipele, majci je oglodao levu potpeticu na dva para do sada To kad je bio mlađi i neozbiljniji pa kad ga ostave samog tako se svetio, srećom to sada više ne radi @voodoo - jeste pozitivac, ali je prgav prema drugim psima dozlaboga. i moram da kažem, nije baš najlepše vaspitan, al' to je ćale kriv pošto mu je on gazda, jel'te, pa je poprimio neke navike od njega... :) a ovako, za porodicu je dušu dao. ne dozvoljava konflikte u kući i najviše voli loptu @untitled - hvala, ja sam ga samo podigla iz mrtvih, od nekih 2 meseca starosti preuzeli su ga moji pošto sam ja morala da odem tako da je zvanično tada postao njihov pas. @narsil - ma sve ok i ja sam zato rekla da obožavam ovu temu evo ponoviću Edited August 2, 2009 by Ајлин
NećuDisplejNejm Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Koliko ja znam, sve zenke se "brane" tako sto popisavaju, a muzjaci uglavnom ne pa nisam je dirala ni nista... samo sam stala izpred kaveza i gledala je. a i rekao mi posle vlasnik tog ''cincilarijuma'' da ona inace popiski nepoznatu osobu koja se pojavi
MissionVao Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 komsijin dogo argentino mu slistio sva dokumenta dok je bio u prodavnici, komiran sam od smeha. pasos je najjace ispao. zamisli da mu je pojeo novi pasos za koji se cekalo 10h u redu
Recommended Posts