Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zanimljiva je priča.

Hajde još jednom da ponovim... Maca Lea se omacila i ima tri mačeta.

Nemam još slike ali ću napraviti pa kačim.

Ovo je srećna mama. Vlasnici traže ljude koji vole mačke da poklone prinovice...

DSC01980-1.jpg

Posted
Oh, kakva lepotica, ki upisana! :wub:

Jeste, mnogo je lepa i u prirodi. Tetkina mačka, inače - stavljala sam već ovu sliku na nekoj od prethodnih strana... Mačkoni sad već treba da su progledali pa kad budem išla tamo slikaću ih :da: jedva čekam..

Posted

Životinje su jedna divna bića :da: .One su bezazlene i ne iskvarene, mnogi ljudi se sile nad životinjama :cry: , a one im ništa loše nisu učinile. Ja imam mačku i nikad je nisam opsovao ili udario. Šteta što nemam njenu sliku u računaru, ali nema veze sutra ću je uslikati :bigblue: pa onda postavim .

Posted
Životinje su jedna divna bića :da: .One su bezazlene i ne iskvarene, mnogi ljudi se sile nad životinjama :cry: , a one im ništa loše nisu učinile. Ja imam mačku i nikad je nisam opsovao ili udario.

kad pored tebe prodje divizija pasa lutalica usred zimske noci,u okolini Cvetkove pijace,mislim da bi promenio misljenje....svi izgledaju ljupko i divno onako iz daljine...

svaki od njih velicine teleta,pa ti vidi bato...

Posted (edited)

Ti ko ja...

Ovom kerištu će uskoro rođendan.. pre 4 godine sam ga našla u banatskom ataru, bio je sam, ostatak bačenog okota razgažen po kolovozu. Evo kakav je bio:

Picture004.jpg

A sada (mangup):

DSC00129.jpg

Edited by Ајлин
Posted

:) :) :)

Obožavam ovu temu i sve komentare :)

Pas je niskopodni i sav je smešan ali je mnogo pametan :da:

Ima jazavičarske krvi, pa kad naleti na krticu, bolje je potražiti kafanu i uz pivce otkulirati dok on iskopa jedno pola metra tunela, nego pokušavati odvojiti ga od tog posla.

Posted
:) :) :)

Obožavam ovu temu i sve komentare :)

Бар сам искрен. :)

Делује и притупо, али такви су обично најпаметнији. :pivopije:

Posted (edited)

Ovaj mu se osvetio za sve pare!!

Mojima obično grize cipele, majci je oglodao levu potpeticu na dva para do sada :) To kad je bio mlađi i neozbiljniji pa kad ga ostave samog tako se svetio, srećom to sada više ne radi

@voodoo - jeste pozitivac, ali je prgav prema drugim psima dozlaboga. i moram da kažem, nije baš najlepše vaspitan, al' to je ćale kriv pošto mu je on gazda, jel'te, pa je poprimio neke navike od njega... :) :) a ovako, za porodicu je dušu dao. ne dozvoljava konflikte u kući i najviše voli loptu :)

DSC00740.jpg

@untitled - hvala, ja sam ga samo podigla iz mrtvih, od nekih 2 meseca starosti preuzeli su ga moji pošto sam ja morala da odem tako da je zvanično tada postao njihov pas.

@narsil - ma sve ok i ja sam zato rekla da obožavam ovu temu evo ponoviću :pivopije:

Edited by Ајлин
Posted
Koliko ja znam, sve zenke se "brane" tako sto popisavaju, a muzjaci uglavnom ne

pa nisam je dirala ni nista... samo sam stala izpred kaveza i gledala je. a i rekao mi posle vlasnik tog ''cincilarijuma'' da ona inace popiski nepoznatu osobu koja se pojavi :D

Posted
komsijin dogo argentino mu slistio sva dokumenta dok je bio u prodavnici, komiran sam od smeha. pasos je najjace ispao.

zamisli da mu je pojeo novi pasos za koji se cekalo 10h u redu :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...