oʞɾoƃ Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 a imao sam i ja dogodovština sa kravama kao klinac.
niking Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 misija: Otici u Evropu i po ceo dan vaditi recenice iz konteksta na YuMetalu ontopic: ovih dana smo bas bili mazni mozda zato sto smo dobili novu igracku (koja potpuno neporimetno visi ispod kuhinjskog stola, prvi gost kome ispadne viljuska na pod ce pomisliti da smo potpuno ludi)
Litthia Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 (edited) Predivne životinje. Imala sam prilike da se mazim sa jednom činčilicom, tako su umiljate i slatke, da sam padala u iskušenje i sama da nabavim jednu. Edited August 5, 2009 by Litthia
Tanya Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Rina ima novu igracku! Nikinze moze jedno pitanjce? Posto sam ja zelim da uzmem chinchillu u buducnosti, a decko mi kaze da nema sanse jer je odrzavanje preskupo, mozes li mi otprilike reci koliko tebe mesecno kosta briga o Rini? Uracunaj sve, hranu, veterinara, lekove, dodatke ishrani..., bukvalno sve, pa mi kazi neku okvirnu cifru. Hvala unapred.
Dark_Elf Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 a decko mi kaze da nema sanse jer je odrzavanje preskupo, Ma to se on plaši da njega ne zapostaviš.
Ајлин Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Ona mora da je strašno mekana. Vidi samo to krzno na 'tomaku
Litthia Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Jesteeee, neverovatno kako je mekana. Baš su divne. Samo da je gnjaviš po ceo dan. Ali meni ih je mnogo žao...
niking Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Rina ima novu igracku! Nikinze moze jedno pitanjce? Posto sam ja zelim da uzmem chinchillu u buducnosti, a decko mi kaze da nema sanse jer je odrzavanje preskupo, mozes li mi otprilike reci koliko tebe mesecno kosta briga o Rini? Uracunaj sve, hranu, veterinara, lekove, dodatke ishrani..., bukvalno sve, pa mi kazi neku okvirnu cifru. Hvala unapred. pa pazi, sama kupovina me je izasla 100evra... kavez, hrana, piljevina, pesak i sama zivuljka... posto im treba poveci kavez jer em vole da skakucu, em narastu ko zecevi a posle toga, recimo da jednom mesecno kupim dve vrste hrane i to je ukupno oko 500 dinara... plus jednom u dva meseca kupim pesak, piljevinu i seno, sto je zajedno do 1000 dinara, mada mislim da je manje... od poslastica, ja joj dajem brusnice, inace vole i suvo grozdje (to je po jedan komad nedeljno ) a kod veterinara sam bio samo jednom za ove dve godine, i to na veterinarskom fakultetu znaci, okvirno, manje od hiljadu dinara mesecno... najvise u stvari oduzimaju vremena, jer ja Rinu pustam bar dva sata dnevno, sto znaci da moram da budem tu u pripravnosti da je pazim i da se igram sa njom s vremena na vreme... da joj dam pesak da se okupa, pa da to pocistim... i neprestana misija činčoproofinga stana, sakrivanja kablova i svega sto se moze progristi (sto je prakticno sve sto nije metalno) eto, to je otprilike to... sad sam te naplasio ali vidis kako je meni super sa njom i kako mi ne predstavlja preteranu muku
Tanya Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Hehe nisi me uplasio. Znam vec dosta o tome koliko brige zahtevaju jer em sam citala mnogo o njima em znam par ljudi koji ih drze, samo me je zanimalo koliko novca ode. Posvecivanje paznje i igranje sa njom nece biti problem ja bi ih gnjavila po ceo dan U sustini najvise me je brinulo to sto svuda pise da barem jednom mesecno moram da je nosim kod veterinara na preglede i da im cesto trebaju neki lekovi i sl. Po tvom iskustvu to nije slucaj sto je super! Hvala mnogo na informacijama. Pokazacu decku tvoj post Imam tri macke i nije mi mnogo jeftinije njihovo odrzavanje, tako da... Nadam se da cu uspeti da ga ubedim da usvojimo jednu chinchillu u buducnosti
Azaralena Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 i neprestana misija činčoproofinga stana, sakrivanja kablova i svega sto se moze progristi (sto je prakticno sve sto nije metalno) Haha, obožavam ovaj deo brige o živuljkama i bebama, konstantno nadmetanje i nadmudrivanje, misterije i neizvesnosti (šta to drži u ustima, hoće li se zadaviti, zašto ne rade zvučnici...). Posvecivanje paznje i igranje sa njom nece biti problem ja bi ih gnjavila po ceo dan Kao vlasnik bi trebalo da znaš da one neće kad ti hoćeš, već samo kad učiš, sređuješ kuću, nosiš prepun poslužavnik, dođe ti dečko...
Tanya Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Haha, obožavam ovaj deo brige o živuljkama i bebama, konstantno nadmetanje i nadmudrivanje, misterije i neizvesnosti (šta to drži u ustima, hoće li se zadaviti, zašto ne rade zvučnici...). Kao vlasnik bi trebalo da znaš da one neće kad ti hoćeš, već samo kad učiš, sređuješ kuću, nosiš prepun poslužavnik, dođe ti dečko... Haha znam znam... Imam tri odrasle macke od kojih mi je najdraza najstarija, koja je ujedno i najzahtevnija sto se paznje tice. Ako citam knjigu, legne preko knjige i gleda mi u oci u fazonu mazi me Ako kucam poruku grize mi mob, ako sam za kompom uvali se u krilo i stiska sapicama po tastaruri, kad mi je decko tu, sedne mu u krilo i prede ulizica mala Jako je temperamentna i ocekuje da se ceo svet vrti oko nje. Tako da recimo da sam navikla na zahtevne ljubimce
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 mislis na onaj copor na okretnici 31?ne priblizavaj se,izgleda da i nisu tako fini.mene generalno psi obozavaju,nikad me nijedan nije ujeo,citav zivot u nk sam bio u trenaznoj stanici pasa u kasarni i uvijek u civilu i nikad me nisu napali.ali ima ljudi koji imaju stvarno veliki strah a pas to nanjusi. Moram da priznam da mi nikada nisu bili jasni ljudi koji se 'plase' psa...Valjda zato sto mene nikada u zivotu nije napao pas... Pored brojnih lutalica koje sam srela i koje su me iskulirale ili prisle da se maze bilo je i slucajeva kada je pred mene izletao komsijin 'krvolocni' doberman i nikada me nije napao, cak ni rezao na mene...Moju komsinicu je ujeo za nogu pa su ga kasnije uspavali... Ne znam...Iz nekog razloga psi me vole... Kazu da psi osete ko je dobra osoba... Ha ha...Koja glupost Inace moj pas je jos uvek izuzetno druzeljubiv... Kad ga izvedem u setnju on trci svakome, hoce da se mazi a ujeda iskljucivo mene i moje matorce...Prema ostalim ljudima je skroz OK... Haha znam znam... Imam tri odrasle macke od kojih mi je najdraza najstarija, koja je ujedno i najzahtevnija sto se paznje tice. Ako citam knjigu, legne preko knjige i gleda mi u oci u fazonu mazi me Ako kucam poruku grize mi mob, ako sam za kompom uvali se u krilo i stiska sapicama po tastaruri, kad mi je decko tu, sedne mu u krilo i prede ulizica mala Jako je temperamentna i ocekuje da se ceo svet vrti oko nje. Tako da recimo da sam navikla na zahtevne ljubimce Divna je! Ja sam oduvek zelela da imam onu cupavu belu persijsku macu ali moja mama je alergicna na maciju dlaku tako da...Jbga...
Fapril ethereal Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 dok sam trcao u menjacnicu na Bezanijskoj Kosi na mene je skocio dzukac veliki kao tele... sto je najgore nisam ga ni primetio dok nije pojurio ka meni... verovatno se iznervirao sto sam projurio pored njega... srecom imadoh cokule pa mu zubi nisu prosli.. izgleda da to ponekad nije uzrok straha..
MissionVao Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 (edited) pa izazov kao sto svako jutro na auto komandi jedna kerusa ceka mog caleta (ma ceka sve zive al on tripuje posto je tad sam, oko 5 ujutro ) i onda kad se otvori semafor pocne da se trka s njim i kod mene u branicevskoj (ima tona pasa) jure sve sto ne hoda, ukljucujuci bicikliste. Neki kereci trip. mora da si brzo trcao pa si ga em iziritirao em si bio zabavan Edited August 6, 2009 by Double Fire
NećuDisplejNejm Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 na mene se svi psi lepe i prate me stalno. jednom me pratio jedan mali od lokalnog starackog, dosao do moje kuce i provukao se kroz ogradu zablejao malo pa onda pokusao i u kucu da udje... ama bre vec imam jednog
kuruz Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Код мене неки кер јури аутомобиле по центру већ 4 месеца. Ни камионе, ни бицикле, моторе, ништа осим аутомобила. Ником није јасно како то да нија благопочивши. Нема му краја.
Litthia Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Ником није јасно како то да нија благопочивши. Ti to nešto na ruskom? Primetila sam da psi imaju problem sa automobilima i konjima. Konje baš ne vole.
kuruz Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 (edited) @ gotičarka Greška, cepidlako. Edited August 6, 2009 by Куруз
Josif Visarionovič Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Bio je snimak na netu,ne mogu da nadjem,u beogradu pas koji juri samo za ladom nivom.Prica se da se izgubio a da je njegov gazda vozio taj auto pa za svakom juri,neverovatno
Litthia Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Strašno... Evo kakvi su ljudi: http://www.mondo.rs/news/vesti/text.php?vest=135820
Flash Of The Neon Light Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 na mene se svi psi lepe i prate me stalno. jednom me pratio jedan mali od lokalnog starackog, dosao do moje kuce i provukao se kroz ogradu zablejao malo pa onda pokusao i u kucu da udje... ama bre vec imam jednog Za mene se zakačio jedan kad sam išao na svirku i čekao me ispred lokala u kom je bend svirao. Poslije je neko vrijeme stalno išao zamnom, ja krenem u grad, a on zamnom.
oʞɾoƃ Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Strašno... Evo kakvi su ljudi: http://www.mondo.rs/news/vesti/text.php?vest=135820 Bože, koja emotivna manipulacija, ne mogu da verujem kakav tekst su oni objavili.
Recommended Posts