Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hm setila sam se jednog dogadjaja iz svog zivota koji dokazuje da sam ja monstrum (sto nije tesko provaliti ovako odokativno :) )...naime...kada sam bila klinka dobila sam iz Australije brutalno ogromnu zecicu... Zvala sam je Majka zeka...onda smo uzeli i muzjaka...On je bio neki obicni zec... i ...Sta reci dalje...Znate kako se zecevi razmnozavaju... u jednom momentu sve se otrglo kontroli...Moji su uvaljivali i poklanjali zeceve ali prosto nismo nasli 1000 porodica koje bi htele da usvoje zeca... I kada bi nekako uspeli da poklonimo vecinu barabe bi okotile jos...i jedino resenje je bilo...Da ih jedemo... Da...Majka zeka je umrla prirodnom smrcu...Medjutim moj omiljeni snezno beli zec koga sam ja zvala Zeka a moj matori Feldmarsal je zavrsio u nasim stomacima...Secam se da sam pitala jedno jutro gde je Zeka a oni su mi rekli kako je pobegao...Kao i svako 4orogodisnje dete (ili sam imala 5 godina?) poverovala sam... Za rucak smo imali zeca...:(

Posted

čemu to, zašto brišete postove koji nisu oftopik niti su uvredljivi i za koga... ja sam čuvao zečeve, to su kućni ljubimci, na temi o kućnim ljubimcima...  i jeo sam ih... 

Posted

Potpuno se slažem sa Tigrom. Preterali smo, zaista. Ja se kajem zbog vegeterijanske ideologije. :)

Nego, aj sad dalje o kućnim ljubimcima... ^^

Dakle. ribice su beskorisne. :P

Posted (edited)

juce kod mene u kraju blejim ja nesto na ulici (kumodraska je u pitanju), cekam da mi bude gotova pljedza, kad ono vidim ide jedan pas bas po ulici, veliki, ima ogrlicu, lep... i lik kolima iza njega uspori i udari ga...a pas blentav nastavi da ide po ulici, tek posle nekog vremena se setio da predje na trotoar, posto je ovaj kreten pretio da ga opet udari. jbte namerno ga je zveknuo garantovano. kakav kreten :udri:

Edited by FaiL
Posted

Ja sam tako jednom setao psa i naidjemo na neke lutalice,nista on ne obraca paznju dok nisu prisli i poceli da laju.U tom momentu moj pas se zaleti u zelji da se pobije sa njima i jedan od lutalica krene da bezi i pravo pod tockove nekog mercedesa.Nije mu bilo nista,malo se tumbao po putu i pobeze

Posted
juce kod mene u kraju blejim ja nesto na ulici (kumodraska je u pitanju), cekam da mi bude gotova pljedza

Je l' u Fast Food Kvalitet? :)

Ja sam juče video u Kumodraškoj kako je neki lik motorom zveknuo psa.

Posted
Potpuno se slažem sa Tigrom. Preterali smo, zaista. Ja se kajem zbog vegeterijanske ideologije. :)

Nego, aj sad dalje o kućnim ljubimcima... ^^

Dakle. ribice su beskorisne. :P

mrzi me da citam prethodne strane,ne znam kako si/ste dosli do zakljucka da su ribice beskorisne...ribice su hobi i ima dosta cimanja oko njih,posebno kada gajis neke vrste koje retko opstaju van prirodnog stanista...temperatura vode,specijalna hrana,biljke,veliki akvarijum,itd...ne mos napuniti lavor vodom i ubaciti ribicu,dati joj parce slanine i reci joj"jedi"!!!"nes da jedes moju hranu,si ti neka pametna,mars u okean pizda ti materina"!

Posted

hosenfefer :) ...

litthia,ribice smiruju i super su za zanimaciju,a nekada kada ti uspe nemoguce...da se omresti neka ribica koja spada u kategoriju"jebeno neverovatno retke na ovim prostorima",onda mos i zaradis nesto...mada,pre bi mi rodio paradajz na mesecu nego tako nesto da se desi...

Posted
А зечева? Са сенфом и то?

Ćuti ti... :P

@Trne

Znam ja za taj čuveni mit da ribice smiruju, ali meni ribice dođu kao nameštaj. Nema tu ljubavi. :)

Posted
Ćuti ti... :P

@Trne

Znam ja za taj čuveni mit da ribice smiruju, ali meni ribice dođu kao nameštaj. Nema tu ljubavi. :)

a kakvu ti ljubav ocekujes?i ostale zivotinje su ti privrzene samo zato sto ih hranis...ne verujem da ti pas govori"volim te"...nije to mit,smiruju...to je ceo proces,gajenje hrane za njih,proveravanje temperature,ciscenje,zapisujes podatke koje nisi do tada znao...zaokupis se...blenes u vodu i sarenilo u njoj...realno,vise ces se smiriti gledajuci akvarijum,nego cistiti kada ti se dzukela posere u kuci/dvoristu...

Posted

Ma hajde... Čula sam mnogo puta tu priču. Uopšte ne želim da objašnjavam povezanost čoveka i psa, to zna svako ko ima psa za kućnog ljubimca.

Ti voliš ribice, ja volim pse. I eto. To je čitava filozofija. :da:

Posted

imam i ja psa...pre godinu dana me do kuce pratilo to malo kuciste i na kraju se trajno nastanjilo...to je lako gajiti...kod ribica je drugacije..."jao,ribica...de je tegla da je strpam"?i onda krece...akvarijim,grejaci,alge,rastinje,hrana,svetlo...bla bla...veci akvarijum,pa panj u njemu...pa ova vrsta jede mikro crve..."u jebote,pa kako se to gaji"?pa provalis...svi psi se gaje na isti nacin..manje-vise...das mu da jede,bacis mu loptu par puta dnevno i mirna backa...ima i onih pederskih zahtevnih dzukela,al to je za retarde...

Posted (edited)

Po meni su te ribice nesto kao zen basta :D ono, grabuljas pesak i te fore. I to poshtujem, volela bih da ih imam ali nemam vremena a vala vise ni novca.

A psi su potpuno druga filozofija. Oni su vise zivi, dok su ribice vise neki umetnicko-ambiciozni trip. Kad umre nije ti krivo zbog ribice nego para, vremena i toga sto si prosto failovao.

Edited by Double Fire
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...