Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ko se razume u ribice i akvarijume, i tako te stvari, interesuje me da skupim neku kintu za neki manji akvarijum ( mada ja ni nemam predstavu sta je manji akvariju ) koliko to kosta, kako se odrzava, kako se hrani....

Jel se isplati uospte?

Ae, javite, da ne idem bos na planinarenje.

Posted

Pa ne vidim kako mislis da ti se isplati. :)

U sustini u Vsh ljudi koji gaje ribice i biljke za ukrasavanje akvarijuma mogu to prodati u zoo shop-u ili menjati to za hranu za svoje ribice, ali nemas tu neku zaradu :D

Zavisi koju si vrstu planirao da gajis i u kom mestu zivis. Verujem da je u Bg sve to mnogo jeftinije nego u manjim mestima. Odes lepo do dobro opremljene prodavnice kucnih ljubimaca i ljubazna teta ti izracuna koliko bi te kostalo zapocinjanje takvog hobija ;)

Posted

Ajoj kako je sladak :)

Sto volim kad su tako duguljasti :)

Moj macak se bio nagojio, pa je sada opet smrsao, mnogo skita, nikako da se ugoji opet. Izgleda kao kosturko, i dlaka mu je propala, pravi macor skitnica :)

Ne znam kako da ga dovedem u red.

Posted

Elfe što si negativan ? :wub: Nemoj sad da te cimnem na pivo. Sto posto spavaš i nisi još ni na pijacu otišao :P

On topic:

Rutase super ti je mačak! Od koga si ga na kraju uzeo?

Posted

On topic:

Rutase super ti je mačak! Od koga si ga na kraju uzeo?

Pa uzeo sam ga, kao sto sam sve vreme i zeleo, iz familije iz koje je bio prethodni macak koga sam jako mnogo voleo i bas mi je drago zbog toga. Morao sam da budem strpljiv jer su bili divlji macici kad su se okotili, a naravno da ce biti takvi jer nisu imali mnogo kontakta sa ljudima.

Micko se pripitomio brzo i postao prava maza. Vec drugi dan je krenuo da obilazi i upoznaje kucu, sprijateljio se sa jednom komsijskom mackom, a klopa kao zmaj, ocekujem uskoro da se ugoji i bude pravi macak Sremac :D

Danas idem da mu kupim one Viskas junior granule

Posted

Кад смо код љубимаца....

Мама, шта ја оно беше имам? Куцу? Мацу?

Ма јок, сине, ти имаш рак...

Posted

Dobih malog macora. :wub: Lici na ovog Routinog, ali ima vise zute boje, jako je mali i totalni je ludak. :D Keva je nasla neko mesto za njega na terasi i smestila ga tamo, ali je on elegantno skocio sa prvog sprata na zemlju i otisao u dvoriste da istrazuje teritoriju. :D Slikacu ga ovih dana pa cu da postavim.

Posted

Moj Micko je vec istrazio celul kucu, naucio je kako da se preko drveta popne preko terase u moju sobu, svaki cosak kuce je istrazio a najvise voli da obitava kod mene u sobi (u koju se penje preko terase) sto je i normalno jer ja sam ga i doneo i ja ga hranim. A lud je 100% pa su ga svi zagotivili. Jos uvek je mrsav, jebi ga, kod mene je stigao pre 4 dana, ali uskoro ce da bude prava zver :D Ne uneredjuje se u zatvorenom, trazi napolje, tako da je samo prvu noc spavao u shupi, posle toga sam mu ipak dozvolio da kunta u mojoj rezidenciji. Na terasu sam stavio pesak, za svaki slucak ako ga bude mrzelo da silazi dole preko drveta :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...