sunessence Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Питала сам другарицу и она каже да нема говора да је њени пусте да удоми куцу... Чекам да ми се сестра врати из града, па ћу питати њу, јер ми се чини да је неко од њеног друштва хтео љубимца... Јој, а тако је леп. Баш би ми било жао да га одведу шинтери.
Orochi Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Sad sam ga malo ocistila sircetom i vodom Cakli se ko suza, ne smrdi luda jedna. Sad cu da ga prosetam pa da odmori ludak Hvala ti sto se raspitujes, mnogo mi znaci, a keru
Dark_Elf Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Zato pitanji su sati, kada ce doci po njega. Tako da ako ne stignem do sutra da mu nadjem dom, dobija inekciju, ili mlacenje do smrti, ne znam sta rade ti ludaci tamo :'( Pa ako ne stigneš da ga udomiš negde, zašto ne probaš da ga odvedeš makar na drugu neku lokaciju, da ga šinteri ne bi uhvatili? Neku lokaciju blizu parka nekog (topčiderskog recimo), ili tako nešto. Tamo će se snaći možda, naći nešto za hranu, a možda ga i neka dobra duša pronađe i udomi.
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Vec jesam, ako ti smeta sto hocu da nadjem psu dom, tebi nesto fali u glavi.. Ako nekome nesto fali u glavi to si ti... Jer kako ocekujes da udomis psa na yumetal forumu?! Valjda je logicno da oglas stavis na forum koji se bavi kucnim ljubimcima i zivotinjama i JA koja sam htela da pomognem da se taj pas udomi i zato predlozila balkankinology bivam napadnuta...Zasto?
Orochi Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Ja necu da udomim preko yu-metala vec da se to razglasi. Stavila sam na vise foruma u nadi da neko pogleda i seti se neke osobe koja bi mozda bila u mogucnosti da uzme psa. Pre cu da dobijem pozitivne informacije ako postavim na vise mesta. I taj forum je go k*rac jer niko nije se javio niti pomislio da pomogne. Pas ide kod sintera i kraj...
MissionVao Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 (edited) A da ga odvezete u neki kraj gde tolerisu lutalice? Npr kod mene na Vracaru ima gomila mirnih finih kucica koje puno njih hrani. Verovatno ce doci u sukob sa starosedeocima al i to je bolje od sintera. Imaju ogrlice, sterilisani su... znaci da ima bar jedna osoba kojoj je do jaja stalo. I gledaj siru sliku majke ti, ne valja za zivce. U Beogradu samom ima na hiljade takvih pasa, nije resenje udomljavanje dok ih ljudi beskonacno mnoze. Treba SPRECITI problem a to se postize sterilizacijom. Tako da je najbolje skupljati priloge za takve stvari i sprovoditi ih a ne davati tamo nekim 'organizacijama' koje 99% para potrose na sopstveno postojanje. Edited September 3, 2009 by Double Fire
Orochi Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Upravu si,samo se nadam da ga nece ucmekati ili odvesti na neko odvratno mesto, barem samo da ga sterilisu Danas sam primetila da reaguje na melodiju nokie i bio je spreman da pojuri. Nas blok je surovo mesto za njega. A ja nemam prevozno sredstvo da ga igde odvedem :/ Nema veze, jes da me malo unistava psihicki, ali kad ih vec ima toliko
MissionVao Posted September 3, 2009 Report Posted September 3, 2009 Hm a da prosetate, vezes mu neki povodac? Sad vec vise nisam ozbiljna, ne znam sta da ti kazem. Ako mozes skloni ga negde dok prodju manijaci, slazi da planirate da ga usvojite il tako nesto pa posle mozda komsije ukapiraju da je bezazlen
Axeanosilas Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 Pas ide kod sintera i kraj... НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
Ајлин Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 Orochi, koliko može da bude star? Javi mi na pp moj prijatelj traži vučjaka. Živi u Meljaku, dakle bio bi u dvorištu kuće. Moram samo da proverim da li je voljan na ovakav dogovor. Nemoj mnogo da se nadaš, ali hajde da pokušamo, samo mi javi za starost.
Orochi Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 (edited) Sinteri nisu dosli po njega, izgleda da im se ne zuri. Samo sto problem je sto uvece zalaje kada prodje pas i onda ljudi se bune nikad gore. Ja cu jos danas morati da nadjem nekoga ko ga zeli ili da ga ostavim par blokova dalje.. Ajlin ti si mi jedina sansa trenutno Edited September 4, 2009 by Orochi
Ајлин Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 (edited) Jesam li već kačila ovo? On je mnogo smešan. Taj kaput je inače svetlo plav i mrzeo ga je iz dna duše, sad se ne buni kad ga obučemo jer zna da je verovatno mnogo hladno čim se mučimo sa tim skalamerijama Ali taj filozofski pogled u belu snežnu daljinu je neponovljiv Edited September 5, 2009 by Ајлин
Night's Blood Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 Ona slika sa cvikama mu je najbolja.
Orochi Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 Nemacki ovcar je uginuo... otrovao ga komsiluk. Jadnicak kasno je stigao veterinar. Celu noc se mucio, bila sam sve vreme sa njim. Jadnicak pametni, ni kriv ni duzan, a trebao je da bude odnesen u azil sutradan. Ubice najgore, treba sve to zaklati. Uginuo je pre 35 minuta....
Divlji Tigar Posted September 6, 2009 Report Posted September 6, 2009 (edited) Imaš veoma loš komšiluk, vratiće se to trovačima već nekako. Pre par godina u mojoj ulici jedno kuče (nije lutalica), došlo do gradilišta i onjušilo sendvič od nekog radnika i zagrizlo parče. Lik je uzeo kuče i bacio ga sa najvišlje skele, posle 3 dana on je pao sa te iste skele i naravno poginuo. Edited September 6, 2009 by Divlji Tigar
Orochi Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 Bilo bi mi lakse da je uspavan. Ovo je bilo tuzno za gledati, njegovi pokusaji da ustane...mucio se dobrih 9 sati! Bila sam sve vreme uz njega, barem nije uginuo sam Sad ne znam koga da zovem da ga pokupe,pas ima oko 50kg...
MissionVao Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 Pa po zakonu se zove gradska cistoca koja nosi na neku deponiju van grada i baca... alternativa je da ga sama zakopash negde. Zato ja shizim sto nema (jos uvek) krematorijuma za ljubimce.
Sisus Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 Yep, komunalno bi trebalo da ga odnese. Pitanje je samo koliko su azurni.
Orochi Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 Jos uvek cekamo da dodju!!! Tesko da ce da se dovuku,mislim da zasluzuje zakopavanje! Mi imamo jedan deo kraj autoputa gde gazde sahranjuju svoje pse. Tolko mi zao da nemam reci.
MissionVao Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 Dobro vise mi nista nije jasno sta ti zapravo hoces. Il ga zakopaj il nemoj. jebote.
Dark_Elf Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 Kakvi su ljudi skotovi postali. Otrovali ga... bah... što kaže Divlji Tigar sve se to vrati i to u mnogo gorem obliku. Ne bih nikada tako mogao mučki da otrujem životinju, osim u situaciji da moram recimo mom detetu da odbranim život ili tako nešto. Nađi negde audio klipove vukova, idi za vikend negde i pusti u loop najjače što možeš. Neka ih proganja... pička im materina.
Zen Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 Nista neobicno. Moj ker se otrovao jer su retardi bacali otrov po bloku. Samo je pitanej vremena kad ce neko dete da pozdere napolju taj otrov pa ce posle biti otkud to tu...
militant Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 Te majmune sto komsiji namerno otruju otruju psa, vredi odrobijati ili im makar zivot uciniti znatno tezim. Svega mi. Au, kako bi palo terorisanje po komsiluku...pod uslovom da znas otprilike na koga da sumnjas. pu pu daleko bilo
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Juce sam uzivo gledala fajt izmedju pasa po prvi pu u zivotu...Dakle povela sam psa u setnju (tromesecnog pita) i kada smo se vracali iz setnje iz jednog dvorista su iskocila dva epanjol bretona (inace 'nekrvolocni' psi) i zgrabili mog psa...jedan za jednu drugi za drugu nogu...Moj pas nije lajao vec je vristao kao dete...Pokusala sam da ga odignem od zemlje ali bilo je nemoguce posto su ga one dve dzukeletine vukle za noge....Nisam mogla ni da ih sutnem...E tu se oteo pas mog druga...Odrastao muzijak pit bula i skocio na ona dva psa i onda je pocelo opste klanje, urlici i krv na sve strane...Uspela sam da otrgnem svog psa i pobegla...Zaradio je rane na obe nogice...Krvario je, tresao se...danas nit hoce da oda nit hoce da jede...Strasno je kako ljudi koji imaju svoje dvoriste pustaju pse da se tako ponasaju... Pitam se sta bi se desilo da su ga u setnju povele moje desetogodisnje sestrice...Verovatno bi ga zaklali... Toliko o krvolocnim i nekrvolocnim rasama pasa.
Recommended Posts