Jump to content

Recommended Posts

Posted

Јао, Снежана... Расплака ме, бре! :icon_ne: Маце које кажу "прити-плиз" и тај потпис... Јаооој. :cry:

Posted

Awww isti moj Gari :wub: Prelep je :da:

Samo sto ovaj moj nije neki jebac, mnogo sam ga razmazila, pa je sad kako da kazem ... malko pickica :haha: Tuku ga drugi macori kad krene da trazi cicu :D Ali kad nema drugih macora onda on stupa u akciju :mrgreen:

Posted (edited)

Ovaj moj se tuce kao lud. Jednom se pokacio sa nekim mackom, mnogo vecim od njega. Ja izasao da ih razvadim, ovaj drugi krene da bezi, a moj se tu okurazi kad je video mene, pa opet napadne. I tako u krug, jedno vece sam vijao macore po ulici i razvadjao ih. :haha:

Edited by Sisus
Posted

Haha strasno.

I ja ih razdvajam kad se tuku, nekad moram u pola noci tako u pidzami na ulicu da ih vijam :) :) :)

Ima nekih koji su slabiji od njega pa njih rasturi, ali jedan komsijski zuca se ne da. Dosta je stariji i iskusniji pa od njega jos nadrlja, mada kako je moj Gaga krenuo da se goji i raste, uskoro ce moci i njega da savlada, samo da prestane da bude tolika maza :) Mica moja mekana, samo bi se mazio :haha:

Posted

Eh pa prosao je i ovaj kosmar imanja zivotinje kojoj ne mozete da pomognete - odvela sam danas bolesno prase kod veterinara, izbodeno je i sad konacno klopa :wub:

Kaže se posedovanja. Imati je lepo, posedovati je uzvišeno.

Posted

Зар то није противзаконито?

И зашто пушташ да ти ико касапи пса?

Уопште не разумем.

Posted (edited)

neeeeeeeeee, to nije zajebano, to je slatko <3

:)

Edited by .Vuk
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...