oʞɾoƃ Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Danas smo psu kupirali usi... jadnik, ne moze ni da se mrdne A bio je tako srecan kada je krenuo kod 'kasapina'... Jadan Sad možete da ga preimenujete u Ana Frank
Denny Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 (edited) @Vuk: Njoj. Edited September 23, 2009 by Denny
Nisko_Se_Mazim Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Ima li sta lepse od dobermana sa prirodnim usima tj neobradjenim Divan je 3
Night's Blood Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Da imam jos + sad bih ti udelila jedan.
Footog Qpoos Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 tebi ili njemu? to je skroz ok...da gazda i pas imaju istu anomaliju...steta samo sto gazde slabo prate trend samosakacenja...
-Mare Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 (edited) Psi inace obozavaju da se samosakate. Edited September 24, 2009 by Mare^^
Dead Man Walking Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 (edited) Kako je urađen mačak, ne verujem Edited September 24, 2009 by Dead Man Walking
Footog Qpoos Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Psi inace obozavaju da se samosakate. pa ti mozes svog psa da odvedes na sakacenje...a ne verujem da tvoj pas moze tebe da odvede kod hirurga da te sakati...ili moze? maltretiranje zivotinje jer ti se dize da pas bude opasan,zajeban ili slicno je neprocenjiva vrlina...
Vuk Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 dok smo imao kera (srednji shnaucer), nismo dozvolili da mu se rendaju ushi iako smo ga dobili sa patrljkom od repa zbog ushiju je uglavnom duvao po izlozbama
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Зар то није противзаконито? И зашто пушташ да ти ико касапи пса? Уопште не разумем. U mom selu nije Vise nam se svidja pas sa kupiranim usima nego onako klempav...Deluje blentavo... Mada dok sam ga vodila kod veterinara i gledala kako srecan trckara bilo mi je tesko...malo falilo da otkazem sve...Ali jbga...Posle mi je bilo jos teze kada sam ga videla onako udrogiranog i iskasapljenog...Ali danas se vec bolje oseca...Poceo je da jede a moze i da hoda
Josif Visarionovič Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Pas dobija anesteziju prilikom secenja usiju i repa,psiha psa je takva da ce on vise da pati ako ga ne izvedes u setnju i ako se ne poigras sa njim nego da mu kupiras usi ili seces rep. Ja sam mojim terijerima sekao rep jer lepse izgledaju,a to secenje se radi oko 12-te nedelje zivota i ne ostavlja nikakve posledice. Sad mi dajte jos jedno 3 miliona minusa Rotvajer i Doberman sa repom?Mora da se salite
Oddball Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Odrasla macka i tri komada njenih malih, rodili su se pre pet meseci ispod mog kreveta, u medjuvremenu je jedno od njih dobilo drugi dom, mozda slike malo kasnije
Kokopelli Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 (edited) Molim za pažnju! Muško štene boksera staro 4 meseca traži vlasnika! Odgajivač ga je poslao na veterinarski fakultet da ga uspavaju zbog problema sa kičmom, ali Dr. Neša Andrić ga je operisao o svom trošku i sad je na putu da se potpuno oporavi. Još 10dana će biti na fakultetu, dok mu skinu konce. Mole se svi zainteresovani da se jave na Veterinarski i raspitaju. Štene je PRESLATKO!!!! 'ajde ljudi da ga udomimo Edited September 24, 2009 by Kokopelli
Narsil Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 Да ли неко има нешто неуобичајно? Типа паука, змије, гуштера?
Narsil Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 Предиван је. Постоваћу слике своје маце кад завршим шаховске партије на фејсбуку.
dudi Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 Evo sestra od cupavog monstruma , Morali smo ih podeliti ostala je samo mama Inace su miks od Maine coon i Russian blue
Footog Qpoos Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 Да ли неко има нешто неуобичајно? Типа паука, змије, гуштера? sto,jel hoces mozda da gajis?konkretno tarantulu...
Narsil Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 sto,jel hoces mozda da gajis?konkretno tarantulu... Да, хоћу.
Footog Qpoos Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 pa moze to da se sredi...drugar se bavi teraristikom i akvaristikom,pa ima svega...jedno vreme su bile kod mene 2 tarantule...samo sto je to meni dosadno...zabode se u cosak i tu kulira...redovno ima ta "presvlacenja"...jedino sto mu dodje zanimljivo je kada uporedjujes te kosuljice sto odbaci,pa mos da vidis napredak...a i cimanje je oko hrane...jede ta neke bube,koja otprilike moras da lovis...imas tu jos i neka merenja temperature,mora da u terarijumu bude vlage...blabla...
Josif Visarionovič Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 Prodao jedno kuce danas
Narsil Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 pa moze to da se sredi...drugar se bavi teraristikom i akvaristikom,pa ima svega...jedno vreme su bile kod mene 2 tarantule...samo sto je to meni dosadno...zabode se u cosak i tu kulira...redovno ima ta "presvlacenja"...jedino sto mu dodje zanimljivo je kada uporedjujes te kosuljice sto odbaci,pa mos da vidis napredak...a i cimanje je oko hrane...jede ta neke bube,koja otprilike moras da lovis...imas tu jos i neka merenja temperature,mora da u terarijumu bude vlage...blabla... А, је л' продаје само тарантуле? Или још неке живуљке? И које су цене?
Recommended Posts