Dark_Elf Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 pih bre Sisuse... ti bi izopačio to kuče Ja mu pričam o tome kako da kuče postane normalno.
Dark_Elf Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Sisuse? Jesi to ti? U šta se pretvori čovek, a još ni parada nije održana.
Dead Man Walking Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Jeste, razmazila ga je skroz Evo ga pre jedno mesec - dva:
Dark_Elf Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Omg... ovaj stvarno ko da ga je neko... što Sisus kaže... Just kidding. Dobar je, samo je u gorem stanju nego što sam mislio, ali zato je tebi sudbina odredila zadatak da ga staviš na pravi put, da ga tvoja drugarica ne prepozna kad se vrati.
Tanya Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 @ Dead Man Walking Jos nema novije slike? Pa prodjose joj valjda ti ispiti? Na toj je sav mali i preplasen, slikaj ga sada dok ga budes cuvao da vidim kako je narasao
Ајлин Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Van granica našeg placa ali dovoljno blizu da osetim da je nešto crklo dok sam skupljala onaj korov, neko je o brest obesio psa. Nisam imala srca da fotografišem ali izgledalo je.... ma, možete zamisliti. Strahota. Kakvi su to ljudi koji takve stvari mogu da urade...
Footog Qpoos Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 mogu samo da zamislim profil tog imbecila sto je to uradio...sis'o saBrda,a tamo kurjake vezivali,pa mu ovo da ostane u formi...
Ајлин Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Ne, ravnica je u pitanju. Ali ljudi nisu ništa pitomiji kao što vidite... Seljaci imaju malo drugačiji odnos prema životu jer je život na selu svuda oko njih... mogu da razumem da okot puste u atar pa ko preživi preživi, ali obesiti psa je zverski.
Footog Qpoos Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 pa to i govorim...sis'o saBrda,pa dosao u ravnicu...svoje brdo ce ostaviti,al ce u novu emancipovaniju sredinu doneti svoje obicaje sa brde...prajsles...
Dark_Elf Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Kakvih ljudi ima, ne bi me čudilo ni da je to neki magijski ritual. Da napakosti nekome, ili ko zna šta... ko u Vlaškom kraju. Moj ortak iz Niša je imao za komšinicu pravu vešticu. Neretko nalazio na pasulj ispred vrata, neke znakove ucrtane i ko zna šta još. Šta kažu komšije? Sigurno se zna ko je u komšiluku sposoban za takvu monstruoznost.
Drogarito Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Ma ima svakakvih retarda.Mom drugu je komsija bacio persijsku macku u Timok,a onda je ovaj nocu obesio njegovu macku i stavio je da visi ispred njegovih vrata.Retardi...Isto tako je moj komsija drugom komsiji polio psa vrelom vodom(zato sto je lajao nocu*) koji je crko od opekotina posle 2 dana.Isti taj retard se motao oko mojih dzukca,ali srecom im nista nije uradio.A ovo za Vlahe je tacno.Cak i narod veruje onim vlaskim pacenicima.
Footog Qpoos Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 te mikro svinje su neka cips varijanta...
Dark_Elf Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Dobra stvar te mikro svinje, samo sumnjam da bi im Srbija bila obećana zemlja. Ljudi bi to kupovali ovde "za ne daj Bože", a kad bi se desilo to "Ne daj Bože", zna se kako bi mikro svinje prošle. Ili bi ih možda kupovali ljudi koji se iz sela doseljuju u grad... pa kao.. na selu imaju svinju... a u gradu imaju mikro svinju.
Narsil Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Душица. Обожавам ту мачку. Моли, Леминг. Имам још једног, мањег, али га још увек нисам сликао.
Josif Visarionovič Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Komsija mi danas kenjao sto moji psi jure njegovu macku po MOM dvoristu Ja se nekad stvarno zapitam dal' covek ima ista u toj glavi kad moze da lupi takvu notornu glupost. 3
MissionVao Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 @o.O: to nije leming vec ruski patuljasti hrcak. 1
Narsil Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 У продавници је писало "Леминг" тако да је то за мене Леминг.
MissionVao Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Pa da znas da nije Kao sto sam vec pominjala, 99.9% 'leminga' iz prodavnica nema veze s istim i zivi oko godinu dana max.
Kokopelli Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 (edited) Lovebird pile kad porastu: Theirname stems from the parrots' strong, monogamous pair bonding and thelong periods in which paired birds will spend sitting together. Baby Robin Bebe marsupilami Edited October 12, 2009 by Kokopelli
Recommended Posts