Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Oni papagaji su mnogo slatki i stvarno se vole, kad god ih gledam u Zoo vrtu 'ljube' se :D

Zar se Sugar Glider kod nas zove Marsupilami? :D Ja bih najradije njega :wub:

Edited by Double Fire
Posted

Mnogo su bučne bre te ljubavne ptice. Ne mož' da se živi od njih kad počnu da se svađaju i krešte. Simpa su ovako, ali za neko imanje, kuću i slično.

Posted

Zar se Sugar Glider kod nas zove Marsupilami? :D Ja bih najradije njega :wub:

A neka vrsta valjda, torbar je svakako :bigblue: Možda je i oposum, ne sjećam se baš, ima ih milion vrsta... Ali da, mnogo su slatki i ostanu malecni :wub:

Posted

Mnogo su bučne bre te ljubavne ptice. Ne mož' da se živi od njih kad počnu da se svađaju i krešte. Simpa su ovako, ali za neko imanje, kuću i slično.

Uf, u pravu si, iskusila sam na sopstvenoj koži :mrtav: Čuvala sam ovog mališana 20ak dana i došao mi je glave. Jedva sam čekala da mu se vlasnici vrate s puta :haha:4159_1181719822462_1212191088_30498690_3354599_n.jpg

Posted

To sam i ja mislio, al' nije baš tako.

Uvek se razočaraju kad počnem da postavljam glupa pitanja. :haha:

Fora je da naučiš nekoliko reči koje zvuče pametno: "cirkularno, konduktivno, sugestivno, transparentno, konzistentno, sukcesivno..." :haha:

Posted (edited)

Meni lično više smeta bezobrazluk nego prirodna urođena glupost.

To je verovatno i razlog zašto do sada nisam nabavila mačku ;)

img722.jpg

Drugaricin mačor... popne se sa prljavim šapama u krevet.

Edited by Ајлин
Posted

Imam ja jedno pitanje: moj macak Micko ljuta zver ima sad oko 4-5 meseci. Debeo je (pravi sremac) dlaka mu je sjajna i lepa, hranim ga granulama (viskas, rojal kanin, friski) a najvise voli svezu dzigu koju jede dva puta na dan. Pored toga obavezno jede sveze jaje i pije mleko. E sad, da li treba da mu se kupuju neke tablete sa nekim sranjima vitaminima ili drugim sranjem da ga nekako zastitim pred zimu da se ne razboli ili pazari neki virus i slicno? Ne bih da ga cimam na vakcinaciju, zanima me da li postoje neke tablete ili preparati da se stave u hranu

Posted

Imam ja jedno pitanje: moj macak Micko ljuta zver ima sad oko 4-5 meseci. Debeo je (pravi sremac) dlaka mu je sjajna i lepa, hranim ga granulama (viskas, rojal kanin, friski) a najvise voli svezu dzigu koju jede dva puta na dan. Pored toga obavezno jede sveze jaje i pije mleko. E sad, da li treba da mu se kupuju neke tablete sa nekim sranjima vitaminima ili drugim sranjem da ga nekako zastitim pred zimu da se ne razboli ili pazari neki virus i slicno? Ne bih da ga cimam na vakcinaciju, zanima me da li postoje neke tablete ili preparati da se stave u hranu

pa jebote, ja toliko jedem.. :haha:

ti bi mu jos i vitamine davao..

shalim se..

Posted

Ja mom mačoru nikad nisam davao nikakve vitamine, a da ga vidiš kakav je, ugojio se k'o prase. Po mom mišljenju, ne valja baš ni da ga mnogo razmekšaš, da ne bude kenjkav. Ipak on treba jednog dana da bude glavni baja u tom kraju. :D

Posted

A i februar tek sto nije :mhihi:

Nema tu više pravila, ni mačke više ne prate modu. Eno, skoro mi se omacila mačka.

ovo je istina, za sad ga lokalni mackovi peglaju kao najgoru 3,14čku :( :( :(

Moracu da ga hranim stereoidima i to za konje, pa kad pocne da rze na macke :D

I mog su tako tukli, jer je bio preveliki vremenski razmak od nestanka prethodnog mačka, do nabavka novog, pa su ostali mačkovi preuzeli tu teritoriju. Stalno su ga tukli, a sad ne smeju da prismrde u dvorište. Viđam samo par mačaka iz komšiluka po dvorištu, ali ni jednog mačora.

Posted

Kao i za ljude i za zivotinje su najzdraviji vitamini i materije za podizanje imuniteta koje mogu uneti hranom. Uvek je zdravije prirodno od sintetickog, samo ga ti hrani zdravo i bice mu dobar imunitet. Ako je pak virus jaci od bilo kojeg imuniteta, ne gine mu bocka tokom zime.

• Upvote 1
Posted (edited)

Rutase evo jedna mačka nestašna za tvog mačorana - nije mrgud samo je tako ispala, nadam se da ću idući put bolju sliku napraviti. Rođena je u julu ove godine:

img709.jpg

Mnogo volim kod mačaka šarene jastučiće:

DSC00232.jpg

A evo i Bubija spavalice kojeg sam kačila gore pa pokidala link - drugaricin mačak:

DSC00236.jpg

img722.jpg

Edited by Ајлин
  • Upvote 1
Posted

E ljudi, šta mi se dešava sa psom?

Već nedelju dana kao da pokušava nešto da iskašlje. Stane onako, pa hrapavo diše (kao da brzo hrče). Ne znam da li mu je nešto zapalo. To hrapavo, brzo disanje traje oko minut i onda je sve ok, normalno se ponaša. Da li su vam poznati simptomi?

Posted

Simptomi ukazuju na to da tvoj pas treba da se napase k'o čovek. :lol: Da bi izbacio dlake, naravno.

Ne verujem da je nešto ozbiljno, ne bi se normalno ponašao. Ipak, uvek je bolje biti siguran. Proveri. Odmah.

Posted

Kako da proverim?

Da ga vodim kod veterinara?

A ne kapiram ono "da se napase"? :) Treba da zvrji malo po travi, da gricne koju travku i time da izbaci dlake?

Posted

Da! Veterinar! TRČI!

Ako si još tu...

TRČI!!!

Da, da gricne koju travku, da pojede koliko mu treba da povrati. Doduše, verujem da ga izvodiš, do sada bi to i uradio da je do toga. Trči! Bar do telefona! Bre!

:bigblue:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...