Machka Naopachka Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 A to je sigurno zbog prethodnog avatara, kad sam se probudila i videla šape izvrnute naopačke. Ali, nije, nick je od pre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Obojica su predivni. Ko bi rekao da je Beboslav gospodin pravi, izgleda mlađe. Pa kad se po ceo dan licka, spava i zdere, mica moja debela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 moja najdraza komsinica kai danas slavi prvi rodjendan. izljubili smo se po srpski triput u to ime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Vernost. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Fenomenalna fotka. Jesi ti slikala? Čiji je ovo pas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Da, ja sam slikala. Pre 4-5 sati. Pas je sedeo i čekao nekoga. Nije reagovao na pruženu ruku. Kad sam čučnula i obratila mu se, okrenuo mi je leđa i gledao niz ulicu oličenje vernosti. Pa sam zato tako i nazvala fotku. Posebno mi se dopao taj list pored njega koji mu je na slici jedini drugar dok čeka gazdu. Provalila sam list tek kad sam skinula fotku sa telefona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 (edited) Zelim ovakvo mace. http://www.youtube.com/watch?v=qaZBfPcVjSo http://www.youtube.com/watch?v=LmDSHdkPpdc&feature=channel Edited November 9, 2009 by Night's Blood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 (edited) Kakva demonstracija moci.Turski Kangal. Edited November 10, 2009 by كافر Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Jbt koliki pas!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Dugo očekivani, i pompezno najavljivani, „Azil za pse i mačke“ u Rumi, jedini na teritoriji Srema, potpuno je razočarao ljubitelje životinja i promašio svrhu. Većina se nadala da će problem pasa i mačaka lutalica biti rešen na human način ali istina je da je sve ostalo kao i ranije samo što je to trenutno sakriveno od očiju javnosti u novu zgradu na periferiji Rume. Nekoliko godina unazad problem pasa lutalica bio je rešavan jutarnjim odstrelom malokalibarkama ili bacanjem nervnih/krvnih otrova u blizini „hranilišta“. Trenutno se za problem pasa i mačaka lutalica, kao i neželjenih ljubimaca brine novootvoreni Azil. Iako su otvaranje Azila sponzorisale strane asocijacije i udruženja ljubitelja životinja, boraca za prava životinja, sa psima i mačkama se postupa na krajnje nehuman način. Po rečima Gorana V., direktora Azila, u razgovoru sa X.Y. gradjankom prafraziraću „...psi se zadržavaju 3 do 30 dana a onda uspavljuju...“ što ne samo da je u suprotnosti sa humanošću i zdravim razumom već i sa Zakonom o dobrobiti životinja donesenom u Narodnoj skupštini Republike Srbije 29.05.’09 godine, objavljenom u Službenom glasniku 41-09 (zakon u pdf formatu možete preuzeti na http://www.parlament.gov.rs/content/lat/akta/akta_detalji.asp?Id=593&t=Z. Član 15. Životinja se može lišiti života na human način, ako: ... 6) životinja ne može da se prilagodi uslovima smeštaja, a njeno puštanje na slobodu predstavlja opasnost za ljude, druge životinje i životnu sredinu. Budući da su većina pasa u Azilu mešanci težine 3-7 kg iskreno sumljam u to da mogu biti pretnja životu bilo kod gradjana (ako se pravilno tehnički obrade, sterilišu i vakcinišu protiv besnila). O uslovima života u Azilu, nehigijeni koja tamo vlada, izgladnjivanju životinja svedoče i fotografije u albumu grupe. Želja osnivača ove grupe su sledeće: - da prestane bezrazložno ubijanje pasa i mačaka u rumskom Azilu, - da se sa životinja postupa u sladu sa Zakonom o dobrobiti životinja, - da se prestane sa ishranom pasa odpadom pekara već da im se omogući kvalitetna granulirana hrana, - da se dopusti volonterima da provode vreme sa životinjama i da se pomogne u njihovoj socijalizaciji. Molio bi sve dobronamerne ljude da rašire istinu o rumskom Azilu svojim prijateljima i da ih pozovu u ovu grupu. Motivacija ove grupe su prava životinja a ne nacionalna/politička/verska pitanja i molio bi sve članove da se od tih tema suzdrže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Taj jede vlasnika za dorucak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Voleo bi da ga drzim,to i Bull terijera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Joj kako su meni ti psi gadni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Voleo bi da ga drzim Mislis da bi mogao da ga podignes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Ima 90 kila,nema teorije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Dugo očekivani, i pompezno najavljivani, „Azil za pse i mačke“ u Rumi, jedini na teritoriji Srema, potpuno je razočarao ljubitelje životinja i promašio svrhu. Većina se nadala da će problem pasa i mačaka lutalica biti rešen na human način ali istina je da je sve ostalo kao i ranije samo što je to trenutno sakriveno od očiju javnosti u novu zgradu na periferiji Rume. Nekoliko godina unazad problem pasa lutalica bio je rešavan jutarnjim odstrelom malokalibarkama ili bacanjem nervnih/krvnih otrova u blizini „hranilišta“. Trenutno se za problem pasa i mačaka lutalica, kao i neželjenih ljubimaca brine novootvoreni Azil. Iako su otvaranje Azila sponzorisale strane asocijacije i udruženja ljubitelja životinja, boraca za prava životinja, sa psima i mačkama se postupa na krajnje nehuman način. Po rečima Gorana V., direktora Azila, u razgovoru sa X.Y. gradjankom prafraziraću „...psi se zadržavaju 3 do 30 dana a onda uspavljuju...“ što ne samo da je u suprotnosti sa humanošću i zdravim razumom već i sa Zakonom o dobrobiti životinja donesenom u Narodnoj skupštini Republike Srbije 29.05.’09 godine, objavljenom u Službenom glasniku 41-09 (zakon u pdf formatu možete preuzeti na http://www.parlament.gov.rs/content/lat/akta/akta_detalji.asp?Id=593&t=Z. Član 15. Životinja se može lišiti života na human način, ako: ... 6) životinja ne može da se prilagodi uslovima smeštaja, a njeno puštanje na slobodu predstavlja opasnost za ljude, druge životinje i životnu sredinu. Budući da su većina pasa u Azilu mešanci težine 3-7 kg iskreno sumljam u to da mogu biti pretnja životu bilo kod gradjana (ako se pravilno tehnički obrade, sterilišu i vakcinišu protiv besnila). O uslovima života u Azilu, nehigijeni koja tamo vlada, izgladnjivanju životinja svedoče i fotografije u albumu grupe. Želja osnivača ove grupe su sledeće: - da prestane bezrazložno ubijanje pasa i mačaka u rumskom Azilu, - da se sa životinja postupa u sladu sa Zakonom o dobrobiti životinja, - da se prestane sa ishranom pasa odpadom pekara već da im se omogući kvalitetna granulirana hrana, - da se dopusti volonterima da provode vreme sa životinjama i da se pomogne u njihovoj socijalizaciji. Molio bi sve dobronamerne ljude da rašire istinu o rumskom Azilu svojim prijateljima i da ih pozovu u ovu grupu. Motivacija ove grupe su prava životinja a ne nacionalna/politička/verska pitanja i molio bi sve članove da se od tih tema suzdrže. Baš me čudi da se u Rumi dešavaju neka sranja. Nego, ne mogu iz tvog posta baš da ukapiram o kakvoj se to grupi radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 (edited) Hrt je isto lep pas,i prilicno dobrocudan Ovo ovde je engleska iliti whippet varijanta,divan je Edited November 11, 2009 by Full_Metal_Yakuza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Evo ga Avganistanski Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Је л' му овај плави круг глава или реп? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Evo mojih lepota Sin - Gari Cerka - Devojcica (inace mnogo slatka u prirodi ali uzasno ne-fotogenicna ) I moja omiljena od njih tri: majka - Maza Upovacu jos slika, mozda su na nekoj bolje ispali Nosonje moje stidljive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Gotivni su ovi niskopodni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Jesu, ljubice mice male Al su u većini slučajeva velike prznice ti kratkonogi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts