Jump to content

Recommended Posts

Posted

To je moj cale gajio svojevremeno.

Kao shtene je zdralo 2 kg piletine i sralo nevidjeno velika govna. Takodje je vrlo nepredvidivo kuche. Niko ziv nije smeo u ochi da ga pogleda.

Posted

Neko mu je video oči od tog silnog viška kože? :wub:

Žao mi je što danas nisam uslikala dva kucova kod benzinske pumpe, par su, on je dugodlaki mešanac a ona žuta kuja najpametnijih očiju koje sam u skorije vreme videla kod psa. :da:

Posted

novi zivotni cilj: imati neapolitan mastiffa asap.

450px_Neapolitan_Mastiff_Male_Head.jpg

7wk6.jpg

Ima ga moja drugarica, to čudo je ogromno kad se popne na prednje šape. Ona je visoka cca 170cm i kad hoće da se igra, automatski je obori :-O

Posted (edited)

Fala...Zove se Spartak.Trebam ici na operaciju pa cu da zaglavim u bolnici 3-4 meseca a godinu dana cu posle da hramljem u najboljem slucaju a keva ne moze da ga vodi napolje 4 puta koliko ovaj ludak mora da izlazi dnevno.Cak i kastriran ima energije vise nego ijedan pas koga videh(cak mi i veterinarka rece da je jebeno hiperaktivan a ima 22 meseca).To mu je plus ali da imam kucu,ovako prosto nije za stan... :mellow:

Edited by Zrakomlat
Posted

Ima ga moja drugarica, to čudo je ogromno kad se popne na prednje šape. Ona je visoka cca 170cm i kad hoće da se igra, automatski je obori :-O

cuo sam za to, kao i za cinjenicu da imaju dosta nepredvidivu narav.

ortakov komsija je imao muzjaka i zenku godinama, s tim sto je nakon 2 godine zenka zaklala muzjaka na spavanju iz samo njoj poznatog razloga.

ponasala se kasnije kao da se nista nije desilo.

ali slatki su.

neapolitan-mastiff.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...