Talvi Posted March 17, 2010 Report Posted March 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=KLkndoxj0uQ Koji car od maceta.
Ајлин Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 Mali scottish fold obožavam ih, šteta što ih ovdašnje uzgajivačnice ne drže... 1
Divlji Tigar Posted March 18, 2010 Report Posted March 18, 2010 (edited) Edited March 18, 2010 by Divlji Tigar
Machka Naopachka Posted March 20, 2010 Report Posted March 20, 2010 Bozem bozem, kako sam divan Što volim šnuce...
Doom Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 Mr. Blobby: Ugliest Fish Ever! A Fathead (genus Psychrolutes) trawled during the NORFANZ expedition at a depth between 1013 m and 1340 m, on the Norfolk Ridge, north-west of New Zealand, June 2003 (AMS I.42771-001) http://australianmuseum.net.au/image/A-Fathead-genus-Psychrolutes/
Vuk Posted March 23, 2010 Report Posted March 23, 2010 granulo sunce prekjuche, pa se mishovi obradovali 2 1
Denny Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 Stvarno, jbt. Obožavam pse i miševe, nisam nikad povezao.
Doom Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Za kućnog ljubimca taksa 500 dinara Vlasnici pasa, mačaka i egzotičnih životinja u Beogradu će za držanje kućnih ljubimaca od juna plaćati godišnju taksu od 500 dinara. http://b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2010&mm=04&dd=06&nav_id=422594 O majku im lopovsku, znaci ne mogu da verujem. Nisu u pitanju pare, vec to sto nemaju meru u svojoj bahatosti. Unfreakinbelievable. 3
MissionVao Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 (edited) Znaci za 2 hrcka koji kostaju po 150din godisnje treba placati 2000din ako su nesterilisani A kako ce da znaju da neko ima zivotinju? Ne znam zasto ne kazu 'za sve zivotinje koje zive u stanu' umesto 'psi macke i egzoticne zivotinje' kad znamo da se njima pod 'egzotikom' podrazumeva sve sto nisu psi i macke. edit: sad vidim Sada ćemo koristiti bazu podataka Ministarstva poljoprivrede, na osnovu koje u Beogradu ima registrovanih oko 80.000 pasa i između 7.000 i 8.000 mačaka" znaci placaju samo vlasnici pasa i macaka? Edited April 6, 2010 by MissionVao
Doom Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 znaci placaju samo vlasnici pasa i macaka?I egzoticnih zivotinja... A kako ce da znaju da neko ima zivotinju?Kapiram da ce da posalju uniformisana lica da idu od kucje do kucje i da se zavlace ispod i iza namestaja ne bi li pronasli odbegle prestupnike, tj. hrcke u ovom slucaju... Vec spremam zutu traku za psa, da se zna da je gradjanin drugog reda... A termin "egzoticnost" je veoma zahvalan u svojoj neodredjenosti, tj. potencijalu za uzimanje para... Vec zamisljam situaciju u Marinkovoj Bari: " Gospodine vi drzite bubasvabe i pacove, to su egzoticni ljubimci, morate da platite taksu..." "Nisu moji sefe, majke mi, evo juce se doselili..." "Ma to ti objasni nadleznim organima." Mislim, besmisleno. Kakva drzava, takav i zakon...
niking Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 super, samo da ne dodju kad mi se porode ribice, pa da mi naplate za svih 20
Zen Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Oni koji su cipovali zivotinje oni su u registru i njima ce i stici uplatnica za taksu. Nijesam jedan od njiuh. Al da sam na njihovom mestu neb od mene ni dinara videli pizda im materina halapljiva!
Machka Naopachka Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 http://b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2010&mm=04&dd=06&nav_id=422594 O majku im lopovsku, znaci ne mogu da verujem. Nisu u pitanju pare, vec to sto nemaju meru u svojoj bahatosti. Unfreakinbelievable. Jao jebem ti Srbiju, dokle bre više rrrsmmmssmmmmfssmmssss... U sv slučaju, Smorock je u pravu, ako koriste bazu ministarstva znači da će vlasnicima čipovanih životinja stići uplatnice. Pošto je čipovanje obavezno za pse a ne za mačke (zato i ti čudni brojevi u bazi), ja sam se izvukla. Ali je bezobrazluk neopevan. Oko termina "egzotične životinje" pogledajte zakon o veterinarstvu (recimo) na početku zakona imate definicje pojmova, pa ćete videti šta zakon smatra životinjama i šta egzotičnim životinjama. Ako je ova taksa na osnovu zakona imaće definicije, ako je neki propis ili drugi dopunski pravni akt onda možda i neće, ali u zakonu o veterinarstvu bi trebalo da nadjete i egzotiku. Molim pravnike da uzmu u obzir da sam samo tupavi veterinar koji sa ovim pojmovima barata nakon godinu dana izolacije od istih, te da mi ne sude prebrzo Nadam se da se razume šta sam htela da kažem.
MissionVao Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Ma ovde je suvise toga nelogicno. Prvo kao placaju svi a onda samo psi i macke a na kraju samo psi jer se macke ne cipuju
Zen Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Ti ces jos i da se provucesh al ovi sa Chinchilama su prava egzotika xD Ma ovo je samo jso jedan u nizu besmislenih pizdarija. U sustini, mogu da navataju ljude samo preko chipa ili licno na ulici dok setaju kera. Nek dokazu koliko recimo domacjinstvo koje imna kucju ima macaka ili pasa ako su isti u dvorishtu pusteni. Ili sta, da ocekujem da ce ici od vrata do vrata i pretresati mi gajbu da vide imam li tarantulu (o egzotike) ili macku.. Idiotizam. No, kao i tv pretplata, ne bi me cudilo da i ovo zazivi ovako sakato i besmisleno. Ne bi bio prvi propali abortus u zakonu.
MissionVao Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 A cemu cipovanje uopste sluzi kad kod nas citace ima veoma mali broj ljudi i to ponajmanje tamo gde su najpotrebniji - u kafilerijama i sl. Niti kaznjavaju one cije pse nadju napustene niti mogu da pomognu vlasnicima zalutalih pasa. Jedino od cega vlasnik moze imati korist je gps lokator.
Recommended Posts