In The Flesh Posted June 17, 2010 Report Posted June 17, 2010 http://thechive.com/2010/06/17/sneezing-bear-cant-stop-sneezing-video/
MissionVao Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 Da ne guglam ako ne moram - ortakinjama se razboleo hrcak ali nista ozbiljno, samo ne secam se da li su to bese simptomi parazita ili gljivica - peruta se po delovima bez krzna (usi, njuska i sl), nije promenio raspolozenje, samo se ceska Ako je neko imao nesto slicno nek baci koja se bese mast koristi za to. (cekam Generalnog da citira i napravi foru )
Machka Naopachka Posted June 25, 2010 Report Posted June 25, 2010 Maca Šapa skočila sa osmog sprata. Prošla kroz mrežu na prozoru, tj počupala je i poletela. Oko šestog su joj mahali. Sve u svemu, budi mene dečko oko 4 ujutru sa rečima "Marija, dole je rupa u zemlji!!!!" Ja reko debil počeo da mesečari I tako, nije joj ništa, slomila je karlicu na dva mesta ali ništa se nije pomerilo tako da če fino da joj zaraste, samo treba da miruje. Mačka treba da miruje. Pakao u kući. Ali mnogo dobra stvar: MESTO PADA... Celo Mesto Pada (ne znam zašto mi board ne da da stavim .jpg kao sliku?) Elem, pogledajte dobro - vide se šape prednje i zadnje, glava, telo i REP. Ladno joj se rep ocrtao Rep i Šapine Šape Detaljniji pogled na rep Leteća Maca Šapa
feyd Posted June 25, 2010 Report Posted June 25, 2010 dobro je prošla, leteća maca. bem ti. p.s. nije mnogo bistra ta leteća mačka. 1
B@K@ Posted June 25, 2010 Report Posted June 25, 2010 Dobro da je leteća, a ne naopačka. Naopako bi se dočekala... Imala je sreće u zemljicu crnu. Kako miruje? Je l' drogirana protiv poriva i bolova?
Machka Naopachka Posted June 25, 2010 Report Posted June 25, 2010 Jako je bistra, debil jedan, kurči se a nema krila. Pa miruje tako što idemo za njom, teramo je da leži i onda je puno mazimo kada leži. Na žalost i dečko i ja radimo do 4 (danas je izuzetak za mene, očigledno ) pa je onda sama ceo dan, zatvorena u kuhinji tamo ima sve i mi živimo u iluziji da miruje. Inače, tamo ju je cimer zatekao na kvaki (neke kese vise odande platnene, ona se uzverala). Prvog dana kad je poletela, posle veterinara i snimanja, stavili je u kutiju od TV-a, kutija bar metar visoka, preko kutije stavili ono za sušenje veša kao rešetku i preko toga lanac od bicikla da ne padne. I ja dolazim kući, mačka šeta po stanu, kutija stoji ko da je nikad u nju nismo stavili. Maca terminator A imala je sreće pošto je pala u vlažnu zemlju i to na 10 cm od betona sa dve strane. Inače, nije drogirana ništa joj ne dajemo protiv bolova pošto od prvog dana iskače iz kutije. Malo je kao boli kada se proteže onda stane na pola pa ne zna kako dalje i kada treba da legne onda joj malo treba vremena da se namesti. Inače, pije jede, kaki piški, lovi igračke... mah, terminator.
Zen Posted July 17, 2010 Report Posted July 17, 2010 moj macak inace obozava vodu i sad je uzivao 15 minuta sam ga kupala kakvo predenje pod tushem hahahahaha al zato iz dna dushe mrzi peshkir!
tier_mfkr Posted July 17, 2010 Report Posted July 17, 2010 Ja sam pre neki dan nas'o macku bez zadnje sape sa 4 maceta. Jbg poneo sam ih kuci i sad su mi ortaci 4
kuruz Posted July 17, 2010 Report Posted July 17, 2010 Ćale zimus našao neko štene i doneo ga kući. Razočarali smo se kad videsmo da je ženskog pola, ali smo ga ipak zadržali. Međutim, pre dve nedelje se navuklo brdo zainteresovanih muških kučića oko dvorišta, pa je kuče vraćeno tamo gde je nađeno.
tier_mfkr Posted July 17, 2010 Report Posted July 17, 2010 I moj cale je doneo malo stene rase DODz (Domaca Obicna Dzukela) i sad kad je malo porastao, postao je horny as hell A nema nikakvih zenki u blizini. Sad ko god udje u dvoriste postaje zrtva silovanja potkolenice
Night's Blood Posted July 18, 2010 Report Posted July 18, 2010 Ćale zimus našao neko štene i doneo ga kući. Razočarali smo se kad videsmo da je ženskog pola, ali smo ga ipak zadržali. Međutim, pre dve nedelje se navuklo brdo zainteresovanih muških kučića oko dvorišta, pa je kuče vraćeno tamo gde je nađeno. Mogli ste je sterilisati i zadrzati.
Zen Posted July 18, 2010 Report Posted July 18, 2010 to je ulaganje. gde se ulaze u kera. jos i zensko. pu.
kuruz Posted July 18, 2010 Report Posted July 18, 2010 Ma joк, боље је овако. Ионако је неугледна и ситна.
Night's Blood Posted July 18, 2010 Report Posted July 18, 2010 Cekaj, nasli ste je na ulici, malo je bila kod vas, i onda ste je vratili na ulicu? Sta je tu dobro?
kuruz Posted July 18, 2010 Report Posted July 18, 2010 Не, нашли смо је зимус поред пута, далеко од било ког насеља, донели је кући, хранили и чували 6 месеци. Онда се испоставило да довлачи по 5, 6 кучића кући, а то нам сигурно није забавно. Зато је враћена тамо где је нађена.
Night's Blood Posted July 18, 2010 Report Posted July 18, 2010 I sta sad ona ima od toga sto ste je cuvali 6 meseci kad je opet odbacena?
Recommended Posts