feyd Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 pokusaj s tortom, mozda je razmazena kao marija antoaneta ozbiljno: odnesi ga/je veterinaru, kad netje da jedu, obicno im nesto fali. 1
Генеральный Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 sta da radim? има ликова који мацама дају антибиотике кроз кобају. болесног ли света.
lemmy sixx Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 sinoc neko izbacio macku ispred moje gajbe..cuh je kako mjauce ispod prozora za vreme pljuska.. stvarno nemam predstavu koliko je stara..zubi su joj nikli ali je jos uvek mala,pa procenite.. odnesoh je na suvo,osusio je,dao joj neku hranu za macke-ni da okusi sipao joj mleko-takodje ni da okusi ostavih je preko noci sa hranom i mlekom.. sutradan vidim,nije ni pipnulo.. sta da radim? Znaci brate,ti si definitivno kao klinja pisao pisma Super Teen-u.Garant.
Fapril ethereal Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 Znaci brate,ti si definitivno kao klinja pisao pisma Super Teen-u.Garant. pa morao sam negde da saznam kako najbrze do vagine..u toj dobi.. drugari su me zajebavali sto jurim drugarice po komsiluku..ali oni nisu jebali..nisam ni ja,ali to sad nema veze sa pismima Super Teen-u 1
sunessence Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 Кажеш да има зубиће, али да је мала... Ја сам прошлог лета нашла пар мачића чија старост отприлике одговара том опису, а они нису умели сами да једу. Морала сам да их храним шприцем. Вероватно би нека минијатурна цуцла била боља варијанта, али то нисам успела да нађем. Па, да ли је могуће да је то твоје жгепче довољно мало да још увек не зна само да клопа? А ако то није случај... Како се понаша? Да ли делује здраво? Да ли скакуће, трчкара... креће се нормално? Ако ти све остало делује у реду, можда је само престрављено, или просто није гладно. Али, ако куња, тресе се, или нешто слично, онда вероватно нешто није у реду с њим.
lemmy sixx Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 Super teen definitivno...rubrika "Tetka Saveta za kucne ljubimce".
tier_mfkr Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 "Draga Tetka Saveta, zovem se Sanela i imam problem. Imam 13 godina i jos uvek sam nevina. Da li je moj tata homoseksualac?"
lemmy sixx Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 "Draga tetka Saveta,pusila sam svom decku kurac,i on mi je svrsio u usta.Da li sam trudna?"
B@K@ Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 Улете Лемиша... а ја то тек сад видела. А ја сам сконт'о. У сваком случају, ако си озбиљан, Фаприле О'итириале, послушај Фантазију(!), али и за сваки случај однеси маче код ветеринара, ако и није ништа, треба да се очисти од глиста, а ни вутрамински коктел неће шкодити...
Divlji Tigar Posted July 20, 2010 Report Posted July 20, 2010 (edited) Pas oslepeo od batina|||| - 20.07.2010. - 01:15 ZVERSTVO - Samo tri meseca posle zverstva nad kerušom Milom, kojoj su odsečene četiri šape, u Beogradu je pretučen pas koji je od posledica batinanja oslepeo. Vlasnica psa tvrdi da je njenog ljubimca premlatila komšinica, samo zato što joj je u igri prevrnuo šolju sa kafom. Zavišićeva tvrdi da je komšinica tada počela da šutira psa, posle čega se udaljila, ali se ubrzo vratila i počela da psa bije motkom. Mešanac Švrća pretrpeo je jak potres mozga koji će ostaviti trajne posledice, a veterinari se nadaju da će se hematom sa mozga ubrzo povući. O premlaćivanju životinje obaveštena je i policija. http://www.24sata.rs/vesti.php?id=75653 Koja kretenka, jebala je kafa. Edited July 20, 2010 by Divlji Tigar
Генеральный Posted July 20, 2010 Report Posted July 20, 2010 Улете Лемиша... а ја то тек сад видела. компромитова човека у једној реченици.
Fapril ethereal Posted July 20, 2010 Report Posted July 20, 2010 (edited) Lemisha mache je krenulo da hasa hvala Fantaziji,hvala B@K@-i,hvala Lemiju,hvala Aleksandri Kovac,hvala Miri Adanji Polak,hvala Super Teen-u,hvala predsedniku Tadicu.. Edited July 20, 2010 by Fapril ethereal
Night's Blood Posted August 21, 2010 Report Posted August 21, 2010 Za mesec dana dobijam slatkog, malog, zutog (braon) jazavicara.
JuliannaCox Posted August 23, 2010 Report Posted August 23, 2010 Evo i mog kucova... Sada ima 4 i po meseca.Zadnje dve su kad je imao oko 2 meseca. 8
Recommended Posts