Guest Administrator Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Jebes robu koja je nefunkcionalna. Ako te makar zasmejava , onda ok , ali da ne mozes da je mazis je apsurdno !
johnnyzzz Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 jebeš životinju koja nema svoju volju, ćud... ako hoćeš nešto što možeš uvek da maziš bez ikakve interakcije, plišane lutkice su dobra alternativa... 1
Night's Blood Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Mozes ovog macka da mazis, ali samo po glavi i ispod njuske.
Sisus Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Mogu da ga mazim, ali ne uvek. Pogotovo ne po stomaku, to jako ne voli.
Guest Administrator Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Ima li ovakvih da se kupe u BG u ? http://en.wikipedia.org/wiki/British_Shorthair
Guest Administrator Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Ima li ovakvih da se kupe u BG u ? http://en.wikipedia.org/wiki/British_Shorthair
Zen Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 (edited) Mozes ovog macka da mazis, ali samo po glavi i ispod njuske. Kakav drkosh. U stvari isti je ko moj macor @ Admin Mislim da ih ima par komada u BGu ako se dobro secam price sa izlozbe, ali pitanje je da li su to samo pojedinacni primerci ili odgajivacnice. Moraces malo vishe da kopash, probaj na forumu zivotinjskog carstva, tamo ima dosta odgajivaca macaka. Znam da ima dve-tri odgajivacnice onih sfinga macaka koje su bas retke pa kontam da ima i ovih. Edited December 9, 2010 by Smorock
Routasydän Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Vidim da se ovde raspravlja o mazenju macka ... e pa ja samo zenama dozvoljavam da maze mog macora 2
Machka Naopachka Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Saaaćeeem... zovemo ih Bagra. 2
JuliannaCox Posted December 22, 2010 Report Posted December 22, 2010 Vidim da ste pominjali engleske setere pa reko' da i ja prilozim neku sliku mog setercica 2
Narsil Posted December 22, 2010 Report Posted December 22, 2010 Три мачке, два хрчка и три пса (један малиша, стар непуна 2 месеца).
Ајлин Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Koja su dupeta te tvoje mačketine. Prvu sliku gledam i mislim WTF.. kad ono, spava ko čovek Nisam slikala jer mi ništa nije bilo pri ruci, ali čista radost se sastoji u gledanju mačke uličarke kako se igra sa velikom zlatnom kuglom okačenom na granu jelke ispred ulaza u hotel. Okretanje šapom sa sve efektima ubrzavanja, "napad" na zadnjim nogama i zaustavljanje kugle sa obe šape zarad ogledanja u kugli.... sheer happiness.
Ајлин Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Radijator Ljubav. Just u shoot. I's not moves. 2
Routasydän Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 hehe, tvoja macka zlostavlja radijator :) Prelepa je, imao sam i ja do skoro takvu, ali zgazio je automobil Zvao sam je Panter Panta
Ајлин Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Nije moja, tetkina. Kačila sam je već ovde, ovo je ona kad je bila mala, sećate se slike možda: 1
-Mare Posted January 23, 2011 Report Posted January 23, 2011 Drugar dobio malog sibirskog haskija na poklon, sad jurim jedno za sebe.
Machka Naopachka Posted January 23, 2011 Report Posted January 23, 2011 Polako udomljavamo mačiće... nisu rezervisana dva žuta mužjaka i jedna šarena devojčica... Okačiću sličice kad ih smanjim. Usput, jako je teško oprostiti se, jebem ti mačke ((
Black Label Posted January 23, 2011 Report Posted January 23, 2011 Kako je leep. Jako bi volela jednog, iako ne znam bas koliko je to pas za zensko
Recommended Posts