Jump to content

Recommended Posts

Posted

I ja sam to mislila, ali drugo mace nema tih problema a i necu da rizikujem, mislim da mace moze lako da oslepi od konjuktivitisa.

Hvala na odgovorima, pokusacu da mu saperem oci kamilicom pa kapi , trebalo bi sve da bude u redu :)

Posted

Imam pitanje vezano za macice.

Nedavno mi se macka omacila, i jedno mace ima konjuktivits. Tek sam jutros provalila, jer je jedno mace progledalo pre par dana a ovome su oci i dalje zatvorene i kao da ne moze od gnoja da ih otvori. Da li smem da mu pazljivo ocistim oci kamilicom i ukapam kapi za konjuktivits ili da vodim kod veterinara? U pitanju je bas malo mace pa nisam sigurna da li smem da koristim kapi. :uhoh:

Najbolje su kapi, mislim ja sam 100 puta imao problema sa konjuktivitisom kod macica i uvek sam lecio kapima, jos kad bih se setio kako se zovu...Ali u sustini to su ti iste kapi kao i za ljude kupovao sam u apoteci.

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Da si ovo napisala na temi o slikama clanova, i da si pojedine delove stavila pod navodnike, postalo bi jaaaako zanimljivo :D

@ontopic:

samojedi i jesu najlepsi psi :rockdevil:

Edited by tier_mfkr
Posted (edited)

@Tanya

Овај снимак је или уклоњен са Фејсбука или није видљив због подешавања приватности.

Edited by Divlji Tigar
Posted

Što volim te kerove sa čupavim ušesima.

Inače dobre vesti, ovaj naš manijak je popio terapiju i konačno su mu rezultati negativni na sve. Čak mu se i raspoloženje tj prgavost povratilo :haha: juče dočepao neku keru za facu. Niti manjeg kera niti kraćih nogu niti prgavije naravi. Bože sačuvaj :wub:

Posted

Menjam misljenje o kunicima :D Sestra od decka je dobila jednog toliko finog da ga je milina imati. Em se ne plasi nicega em je odmah naucio da vrsi nuzdu u kavezu, nije tupav da skace s velike visine, slaze se s morskim prasetom... Jel ima neko negativna iskustva? :D

Posted

Zmija je bas lepa :da: Tarantule su mi isto kul al ih ne bih drzala u svom stanu :ph34r:edit: to su ipak dve zmije :redface:

Jedna zmija, 2 razlicite slike sa neta. :) Mrzelo me da uploadujem moje slike pa sam te okacio. :D

Ako bas zelite - mogu da okacim jos koju. Imam jos par vrsta tarantula + machku Milicu. :D

Posted

Mislis ista vrsta dve zmije? :D Cini mi se da ima razlicite sare. Nebitno; Ne mogu da ih drzim jer bukvalno ne bih imala kome da ostavljam na cuvanje kad putujem :ph34r: Ili imaju fobije ili ih prosto ne gotive.

Posted

Ako misliš na hranjenje, njima nije potrebna svakodnevna nega. Baš sam danas pričao sa koleginicom koja drži gomilu zmija i paukova - kaže da mu (pitonu) da kog miša, ode na deset dana, a ovaj to vari dok se ona ne vrati.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...