~SilentWarrior~ Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 I ja sam to mislila, ali drugo mace nema tih problema a i necu da rizikujem, mislim da mace moze lako da oslepi od konjuktivitisa. Hvala na odgovorima, pokusacu da mu saperem oci kamilicom pa kapi , trebalo bi sve da bude u redu
sale 3sm Larry Flynt Posted May 17, 2011 Report Posted May 17, 2011 Upravo se mentol od mog macka pobio s lokalnim mackama ispred zgrade,razbuc'o ih zvecke i sad se kurci po kuci. 1
Slavic_Blood Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Imam pitanje vezano za macice. Nedavno mi se macka omacila, i jedno mace ima konjuktivits. Tek sam jutros provalila, jer je jedno mace progledalo pre par dana a ovome su oci i dalje zatvorene i kao da ne moze od gnoja da ih otvori. Da li smem da mu pazljivo ocistim oci kamilicom i ukapam kapi za konjuktivits ili da vodim kod veterinara? U pitanju je bas malo mace pa nisam sigurna da li smem da koristim kapi. Najbolje su kapi, mislim ja sam 100 puta imao problema sa konjuktivitisom kod macica i uvek sam lecio kapima, jos kad bih se setio kako se zovu...Ali u sustini to su ti iste kapi kao i za ljude kupovao sam u apoteci. 1
Ајлин Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Jbt ovom našem budalici danas postavljena dijagnoza, ćapio ga krpelj, počelo je lečenje.
Jabba the Hutt Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 jel` to ono što mladi kažu "lik je pobedio"? Jel jos neko vidi Isusa u cmaru macke? 1
Alison_Hell Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 (edited) ahahah realno, vidi stvarno xD Kakve ti stvari primecujes Edited May 18, 2011 by Alison_Hell
ShinigamY Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 (edited) U poslednje vreme samo dok spava mogu da ga uhvatim i slikam Previse je aktivan, ne dozvoljava fotkanje a evo i jednog snimka Facebook Video(mogu videti i oni koji nemaju fejs) Edited May 20, 2011 by ShinigаmY 4
Face Of Melinda Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 skoro dobih tigricu,mislila sam da je autistican dok nisam pustila tesseract, evo peva samo tako
ShinigamY Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Jbt cini mi se kao da samo ja postavljam fotke ovde Izvinite ako spamujem ^^ Danas slikano, nakon temeljnog pranja 7
Face Of Melinda Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 samo ti stavljaj slike malenog presladak je...
tier_mfkr Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 (edited) Da si ovo napisala na temi o slikama clanova, i da si pojedine delove stavila pod navodnike, postalo bi jaaaako zanimljivo @ontopic: samojedi i jesu najlepsi psi Edited June 8, 2011 by tier_mfkr
Tanya Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1866970426541 ne znam dal ce moci da se vidi. Mazin sin Bleki, malo porastao, osim sto voli da se mazi nenormalno, voli i da se jurca i igra kao nezdrav.
Divlji Tigar Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 (edited) @Tanya Овај снимак је или уклоњен са Фејсбука или није видљив због подешавања приватности. Edited June 8, 2011 by Divlji Tigar
Tanya Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Steta bas je lepo snimljen u akciji. kad ubacim na youtube ili tako nesto postovacu.
ShinigamY Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Super onda, ipak je ovo tema za obozavatelje zivotinja I JEDNA U AKCIJI
Ајлин Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Što volim te kerove sa čupavim ušesima. Inače dobre vesti, ovaj naš manijak je popio terapiju i konačno su mu rezultati negativni na sve. Čak mu se i raspoloženje tj prgavost povratilo juče dočepao neku keru za facu. Niti manjeg kera niti kraćih nogu niti prgavije naravi. Bože sačuvaj
Ајлин Posted June 8, 2011 Report Posted June 8, 2011 Ma nemoj Ćale je njegov gazda, nažalost. Na njega ima narav Ali preslikan.
MissionVao Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Menjam misljenje o kunicima Sestra od decka je dobila jednog toliko finog da ga je milina imati. Em se ne plasi nicega em je odmah naucio da vrsi nuzdu u kavezu, nije tupav da skace s velike visine, slaze se s morskim prasetom... Jel ima neko negativna iskustva?
MissionVao Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 (edited) Zmija je bas lepa Tarantule su mi isto kul al ih ne bih drzala u svom stanu edit: to su ipak dve zmije Edited June 9, 2011 by MissionVao
DunkelheitRa Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Tarantula, ne hvala Zmija moze Imam dva psa i jednu trudnu macu Macora su nazalost neki slepci ubili
[Nocturno] Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Zmija je bas lepa Tarantule su mi isto kul al ih ne bih drzala u svom stanu :ph34r:edit: to su ipak dve zmije Jedna zmija, 2 razlicite slike sa neta. Mrzelo me da uploadujem moje slike pa sam te okacio. Ako bas zelite - mogu da okacim jos koju. Imam jos par vrsta tarantula + machku Milicu.
MissionVao Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Mislis ista vrsta dve zmije? Cini mi se da ima razlicite sare. Nebitno; Ne mogu da ih drzim jer bukvalno ne bih imala kome da ostavljam na cuvanje kad putujem Ili imaju fobije ili ih prosto ne gotive.
Lou Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Ako misliš na hranjenje, njima nije potrebna svakodnevna nega. Baš sam danas pričao sa koleginicom koja drži gomilu zmija i paukova - kaže da mu (pitonu) da kog miša, ode na deset dana, a ovaj to vari dok se ona ne vrati.
Recommended Posts