Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Prosto me odusevljavaju ruski hrchci. Mogu da se raskrvare do besvesti a da i dalje ostanu zivahni i vec za par dana nema traga povrede.

Mislim da se ovog puta proburazio na tvrdo seno jer mu je neki debil zamenio piljevinu time (a stalno 'roni' kroz nju). Kad god baby situjem zivotinje ili se povrede ili umru :D

Jel zna neko koja je procedura za ne-pas i ne-macka zivotinje, oko dobijanja pasosa?

Edited by MissionVao
Posted

Ker=pandur, Pas=zivotinja...

Ker je stariji naziv za tu zivotinju :) Pas kao rec je dosla kasnije... Svi matori pricaju ker i kerusha ;)

bas to.kod nas je ker=pas,a pandur=pandur :haha:

Posted

Svi smo ovo radili rukama, samo nismo razmišljali o ovakvom razvijanju koncepta. :D

Posted

pa možda ako je mačka veoma rano odvojena od majke ona nije ni stigla da razvije taj refleks da se umiri (tj 'deaktivira') kad je neko (a pre svega njena mama) uhvati za taj deo tela (vrat)

mislim da štipaljka nema veze s tim ;)

Posted

Prosto me odusevljavaju ruski hrchci. Mogu da se raskrvare do besvesti a da i dalje ostanu zivahni i vec za par dana nema traga povrede.

Мој хрчак је добио батине од претодног му цимера, сав је био крвав, у ранама. Кроз неколико дана му је све било у реду али није био сиво бео него чисто бео. :)

Posted

Krvav ceo, a za dva dana nigde nijedne rane! :D

Kad smo vec kod krvavljenja hrcaka (hrckova?), moj zec je jednom prilikom mom papagaju odgrizao prst.

Posted

moj zec je jednom prilikom mom papagaju odgrizao prst.

ouch, to mora da je bolelo.

imam patuljastog zeku, i znam kad te on zakaci, to boli k osam đavo...

Posted

Moj zec je imao neevrovatnu potrebu da grize kablove... Od sluski preko gajtana za sporet (da, onog debelog, trofaznog)... Suicidalni zec. Ne'am pojma kako je sve to preziveo :S

Posted

Imali smo hrčka koji je tako grickao kablove, njemu ništa al zamalo ćale da pogine kad je uhvatio izgrickani strujni kabl...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...