Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

evo i moje prinove.

20110821180430.jpg

mali pacovar,zove se bobi :smile:

vec je zajeban i laje kada dodje neko,a da ne pricam kako napada i grize :haha:

kod nas non stop bacaju pse iz kola i ne mogu vise da ih udomljavam.pre par meseci mi se u dvoristu pojavio ogroman sarplaninac koji je na moju srecu bio veoma pitom inace kontam da bi me pojeo sa govnima.sva sreca pa je gazda dosao po njega ne rekavsi nista samo je otvorio vrata,pas uskoci u kola i odose njih dvojica..jedino mi je zao sto ne mogu drzati macke jer ostala je jedna od cupike(pricao sam vec o njoj ovde 9 godina je zivela kod mene peglala je svakog psa i macora bez problema)i ta je nestala bez traga.komsinica ima nekog zajebanog zelenog macora uhvatili smo ga jednom kako bukvalno ubija od batina male macice al dzaba ne moz ga ni uhvatiti ni ubiti previse je brz..

Edited by dimmu1
Posted

A da se nije on uvaljao u nesto? Nikad nisam videla zelenu macku xD

:haha:

mozda pri rodjenju u neku farbu :smile:

Ovde se za sivog mačora kaže da je zelen.

bas to,ne znam sto ali pokupi se to od starijeg naroda.

Posted (edited)

Havoc, nikada nisi čula da se konj zove zelenko? Barem toga ima u lektiri.

Edited by Lou
Posted

Matematicka gimnazija, sve sto sam ja od skole videla to su fizika, matis, informatika. Srpkinju sam vidjala u kaficu i za vreme pismenih xD

Posted

Koja je to matematička gimnazija? :mrtav: U našoj lalinskoj novosadskoj je bilo srpskog sve četiri godine, nekako mi stvarno smešno da nemaš maternji jezik u srednjoj školi :no: OK je to, prirodne nauke, matematika, ali bre ne uče nas valjda da budemo kalkulatori nego ljudi :haha:

• Upvote 1
Posted

Matematicka gimnazija u Beogradu... Znas ono, olimpijade, Teodor Von Burg, tako to... I, da, imali smo mi srpski, na papiru; sad sto je moje odeljenje bilo takvo kakvo jeste pa smo svi grupno dolazili u skolu sa zakasnjenjem od 5,6 casova, to je druga stvar.

• Downvote 1
Posted (edited)

A dobro, ja sam se na drugoj strani obrazovala u tom smeru... Doduse, preskocila sam celokupnu rusku klasiku i nasu narodnu poeziju...

Sto se psihologije i sociologije tice, to smo bas svi gotivili i isli smo skoro svi na te casove, dok je filozofija (u skoli, i onako kako se predaje) teski debilizam bila, na tome sam bila 3x i digla ruke.

Zato je astronomija surila. Sjajan predmet. :D

EDIT: E, da, i istorija je bila mnogo kul ^^

Edited by ~HaVoC~
Posted (edited)

koji će kurac čoveku matematika,fizika. hemija?

samo knjiiževnost, filozofija i istorija.

A zašto ne jednostavno sve to što si pomenuo? :confused:

EDIT: Nije možda mesto za ovakve postove, ali da znate da mi je čudno kako su ljudi počeli da toliko zapostavljaju neka područja svog obrazovanja. U antičko vreme veći deo nauka je bio pod okriljem onoga što su oni nazivali filozofijom. Nije bilo nikakvih prepreka da jedan filozof bude vrstan matematičar, astronom, a istovremeno besprekoran govornik i poznavalac mitologije i istorije. Danas previše često čujem to 'zanima me društveno, ovo prirodno koji će mi' ili 'prirodne nauke su ono što gura svet napred, šta će mi čitanje i filozofiranje' :mhihi:

Edited by Stolet
Posted

Ne smrdi i liči na preraslog Čau Čaua. Mada su od ovog drugog kuvali supu i pravili džempere pošto je bio brodski pas iako nije znao da pliva i trči.

ovo je čau čau

chow_chow_h03.jpg

A to je fora sa tim azijskom psima, većina nema neki naročit miris, za razliku od koker španijela koji uglavnom smrde ko pola radnje Turskih tepiha posle poplave.

Meni Čau smrdi ko i svaki drugi ker. Pritom je totalno dokon pas, ne mazi se ne druži se ne igra se... bla.

Kao fora jako su privrženi gazdama.. ma samo ide okolo i grokće. Nisam luda za njima, priznajem.

Posted
U antičko vreme veći deo nauka je bio pod okriljem onoga što su oni nazivali filozofijom. Nije bilo nikakvih prepreka da jedan filozof bude vrstan matematičar, astronom, a istovremeno besprekoran govornik i poznavalac mitologije i istorije. Danas previše često čujem to 'zanima me društveno, ovo prirodno koji će mi' ili 'prirodne nauke su ono što gura svet napred, šta će mi čitanje i filozofiranje' :mhihi:

Da znaš da sam ja tako razmišljao na kraju osnovne škole. Jezici su mi išli bez problema, čitao sam sve što treba za književnost i više, a matematiku sam svojevremeno kidao, čak išao na takmičenja dva puta. Ali kita kada ne postoje takve kombinacije u srednjoj školi, a takozvani opšti smer jednostavno nije to.

Posted (edited)

Havoc, nikada nisi čula da se konj zove zelenko? Barem toga ima u lektiri.

E, ali zeleni konj je drugačiji od zelene mačke. :D

Kao i u srednjoj, pesme Kosovskog ciklusa, pretkosovskog ciklusa... Nisi pazila.

"...tad zarza Damjanov zelenko..."

Edited by Sisus
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...