feyd Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 DA li je moguce da se nabavi i gaji sova kao ljubimac? da. u nastavku je uputstvo za održavanje iste. 2
Demon Seed Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Opaka zverina u mom krilu se zove Lucifer: Vrlo mastovito, ko bi reko Imam jednu tako crnu u zgradi, hteo sam da joj dam ime Lucifer, ali sam provalio da je zensko, pa se zove Lucille
Vuk Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Kao da je bitno kog je pola ljubimac Moja machka ostade bezimena. Dozivamo je sa "machka"
Demon Seed Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Kad si analno retentivan onda je bitno
soul wandering Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 DA li je moguce da se nabavi i gaji sova kao ljubimac? Pre par godina drug mi je banuo u stan kao da mi donese kao neko iznenadjenje, i kad sam otvorila kutiju u mene su se izbuljile ogromne oci , bila je to naravno mala sova. On je pronasao negde povredjenu, i negovao je jedno vreme, i kad je ojacala pustio je ponovo na slobodu. Mislim da mu nije bilo zgodno bas da je cuva, a i nehumano je drzati je kao ljubimca
Talvi Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Vrlo mastovito, ko bi reko Nisam mu ja dao ime, zaboravih da napomenem.
soul wandering Posted November 27, 2011 Report Posted November 27, 2011 Mogao si samo Lucifera slikati . Koji si pozer
Stolet Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Zna li neko dobar sprej protiv buva za mačke? Ali da radi posao, i to dobro
ShinigamY Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Mjau ^^ Zamislite setate ovakvu zverku
Demon Seed Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Ja od malih nogu sanjam da imam ljubimca sibirskog tigra...
salebghouse Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us kako ovo izvesti a da macka ostane u jednom komadu?
jelchica Posted November 30, 2011 Report Posted November 30, 2011 Potrebno je da su kuca i maca približne starosti i da su u isto vreme doneti u stan i da su temperamentom ok. Mada, koleginica ima odraslog AST-a, mužjaka, i mnogo kasnije je donela maaalu macu i slažu se kao na ovim slikama.
Јарослав Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 http://www.24sata.rs/vesti/luda-planeta/vest/ukrajinac-dresirao-lovackog-psa-da-mu-donosi-vodku/21114.phtml Могао бих ове моје да научим нечему сличном. 1
temper Posted December 9, 2011 Report Posted December 9, 2011 Srno moja malena http://www.trojka.rs/zanimljivosti/21387-zaljubljeni-ovan-i-srna-ponovo-zajedno-foto.html
ShinigamY Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 (edited) :wub: Boooo :wub: Steta sto u Srbiji nema ni jednog uzgajivaca ove rase Prelep je, da imam love, otisao bih u inostranstvo negde, i kupio jednog, da pravi drustvo Rasu ^^ EDIT: inace, imam neke lose vesti, Ras je dobio upalu krenika Razlog, vise je boravio u kucu, nego napolju, pa nije stekao imunitet na hladnocu, pa se onda prehladio :/ Veterinar bio, poceo sa terapijama, primio 2 injekcije za pocetak, i neke antibiotike pije, videcemo kako ce da bude. Edited December 12, 2011 by ShinigаmY
Machka Naopachka Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 JEs da je ker, al mislim da je gej.
Јарослав Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Мене само занима када ће људи да схвате да Бу није раса. Раса је "померанц", а Бу је најпознатије керче те расе, и оно које се свуда по нету виђа.
ShinigamY Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Jebem li ga, i ja ga isto srecem kao Boo Nigde nisam naisao na ime rase, sve vreme sam i ja tripovao da je Boo rasa Hvala na informaciji!
MissionVao Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Valjda 'pomeranac' ako ces da prevodis 'pomeranian'? Jesu slatki al meni je korgi neprikosnoven
MissionVao Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 A, ja reko neko ga je vec krstio u Pomeranc 1
Havočka Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 A ja ga uvek zvala pomeranijanac xD Inace, nikad nisam ovde postovala slike mog psa... Uginuo je pre dve godine, i... Nastavicu posle slike... Sada kada razmisljam, koliko kada si klinac ne obracas paznju na nesto sto bi trebalo da ti bude mnogo bitno... Bili smo juce kod nekih prijatelja koji imaju psa koji me po pogledu i ponasanju podseca na njega... Neke stvari shvatis tek kada ih vise nema... Tu je Mali Pas, koji je vec mator... Mislim da posle njega necu vise imati ni jednog...
Recommended Posts