Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa ni ne treba ti fb nalog :) Treba se registrovati na sajtu :da: Za nagradu još ne znamo, Aleksandra je vlasnica, a ja sam joj macu poklonio, i preuzeo PR ulogu :haha:

Posted

To je onaj gušter o kom sam ranije pričala. Željela bih da mu pružim dom, ali ne mogu da pređem preko činjenice da moram da ga hranim živuljkama :(

Kupi hrčka. Hrani ga zrnevljem i zelenom salatom. Čekaj da naiđe mačka ili ludi naučnik, a onda ga spasi od sila zla, ratniče! :smile:

E, a sad ozbiljno. Imam veliki problem. Ljudi mi stalno ostavljaju napuštene kučiće i mačiće ispred kuće, ovo je prešlo u teror! Pa ne mogu ja da spasim sve životinje, evo, sad dok ovo pišem, 4 šteneta mi cvile ispod prozora :cry: Krenula glavobolja :icon_ne:

Posted

Imaš li neki azil u blizini?

Ovaj izbor za najlepšeg ljubimca je tragedija :haha: Ljudi počeli masovno da dislajkuju i onda su naravno optužili nas sa najviše glasova, mada su se admini uverili da ništa ne dislajkujemo hahaha. I odlučiše da ukinu dislike :lol::lol::lol: Sprdnja jedna :haha:

Posted

34, a najbliži pratilac na 17 :haha: Samo me smaraju sad ovi sa pudlicama na private :udri: Ako osposobe ovo glasanje preko facebooka, biće još jedno 400 lajkova :haha:

Posted

Ma teraj ih xD Kazem ti, furaj, nije zabranjeno dovoditi ljude na sajt, to je i cilj, da se dovede sto vise ljudi na sajt, da se registruju, budu aktivni... To je ujedno i svrha samog takmicenja :) A ti ih vala dovodis! They see you Votin', They Hatin'.

Posted

Pa upravo to, jbt, doveo sam im još 35 članova mreže, i sada ima 940 ljudi. Pa jbt to je 3.5% korisnika, nije to mali broj. Sad sam se baš zainatio, ovi mi protestuju na private, neki i na stranicu tog izbora, samo ne znam kako ljudi to sebi dozvole, pošto su like/dislike anonimni, a sebi daju za pravo da upiru prstom i još da me nešto smaraju na private. Lepo sam otresao jedne što su mi poslali, pokopao ih screenshotom na kom se vidi da ništa njihovom keru nisam uradio.

NEGO, u inat takvim glupostima, IMA DA POBEDIMO. Zamoliću vas za podršku, metalci svih zemalja ujedinite se :pivopije:

Posted

Само да вечеру завршим, па ћу и са другим мејлом да се региструјем, па да буде још који. ;)

Иначе, није баш да су кућни, али су наши љубимци, а и лепа вест свакако:

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/297293/Lavica-Sumba-omacila-cetiri-lavica

Posted

Nemoj baš drugi mail, to je već varanje, možda oni tamo gledaju IP, pobeđujemo pošteno :pivopije: Hvala svima na podršci, ima iz zahvalnosti sve da vas dodam u friends na facebooku :)

Posted (edited)

Čekao sam da neko postuje da konstatujem da su lavići kul, ali mami izraz na licu 'ajao, četvoro' :mhihi:

Kliknuo sam na tvoj last.fm link i zaprepašćen sam što se ne zoveš Jaroslav :lol:

37, idemo, hvala i plus :pivopije:

Edited by Stolet
Posted

Хаха, многи су запрепашћени што се не зовем тако. :haha:

Иначе, окачио сам и на фејсбук ово, па ако је неко од мојих другара рад, да лајкује. :pivopije:

Posted (edited)

Otišao sam da vidim tu mačku, pa sam video da je neki ker šmeker, te sam glasao za njega. Ionako mrzim mačke.

Edited by Underkuruz
  • Upvote 1
  • Downvote 3
Posted (edited)

Evo je moja fb adresa ovde ako neko hoće da me doda, da nekako u budućnosti vratim ovu uslugu nekim share-ovanjem statusa ili slično :pivopije:

Edited by Stolet
Posted (edited)

Mislis mrtvuljkama?

Živuljkama!

http://en.wikipedia.org/wiki/Pogona#Diet

И није страшно. Не једе сада мишеве или шта-ти-ја-знам. А и може да буде добар избор ако имаш бубашвабе. :haha:

А капирам да се и лети може добро показати кад наврну комарци.

Znam, znam, drug ih ima nekoliko, guštera, ne zmajeva, al ima jednog bradatog i rekao je da je taj najbolji za mene, upravo zbog ishrane. Kako god okreneš, treba mu davati s vremena na vrijeme žive bube, skakavce i sl, a ja nemam ni dušu ni stomak za te stvari... Onda sam razmišljala o nekoj skupoj opremi, tipa vibrirajućim hranilicima, ali mi reče drug (koji je btw završio veterinu i specijalizovao gmizavce, pa mu bezuslovno vjerujem) da će tako slabo jesti, čak i kad vibrira, vibrira samo na određenim lokacijama, ne kreće se, pa bradati gubi interesovanje. A ako mu ne dajem meso ode zdravlje. Tako da bezveze, ništa od toga. A projektovala sam samo takav terarijum!

Ja sam i skapirao da je ona skapirala da guster jede insekte i da joj je zao insekata da ga njima hrani :D

Jede i biljke doduse, al nije to dovoljno.

:da:

Gušter je do jaje, jako mi je dobar u klipu onaj pogled, tipa peca mrave jezikom, okrene se prema vlasniku, i kao 'what are we doing?' :mhihi:

To! Ili "Šta je ovo? Jedem, a ne najedem se?!" :D

Edited by Kokopelli
Posted

Ako si se registrovala, moraš posle toga sign in da odradiš, iz nekog razloga registracijom ne postaješ automatski upisana. Takođe, slučajni double-click poništava like :haha: Brojač mi ostao na 31, izgleda nije uspelo :mrtav: Ako pozeleni kvadratić, onda je lajk uspeo :da:

Brrrrrate pozelenelo je, nisam noob :haha:

Posted

Danas sam to video, ali nisam gledao do kraja, bilo mi bzvz jer je delovalo kao kopija onog sa gušterom, ali sad, kad sam pogledao klip do kraja, jasno mi je da nije :haha:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...