marcoman Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 kako su ti super ljubimci, koja je rasa ovaj ker? suvise kul izgleda za mesanca i da li je ovo macka ili macor? bas bih voleo da imam takvog macora posto je moj poginuo pre par dana
Sisus Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Mačor, zato je tako glavat. A ker tj. keruša je mešanac jazavičarke i neznanog junaka. Inače je jako umiljata i obožava da se mazi, a mačor je hejter, ne voli da se mazi, osim u retkim prilikama i to samo po glavi, ramenima i grudima, ako pipneš išta drugo vrlo rado će iskoristiti priliku da te krvnički ujede.
~SilentWarrior~ Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 ^ Danas sam nasla ovu sliku i 2
B@K@ Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Staro, ali preslatko... sećam se kad su mi ove fotke bile poslate, u prošlom životu... 4
Jabba the Hutt Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 KJUTNES OVERLOD hahahaha, sad videh da je i Kendall napisao nešto jako slično na prethodnoj strani http://www.youtube.com/watch?v=chn0f5xhKiQ&feature=youtu.be
Narsil Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Da li neko slučajno ima Mongolske Gerbile za kućne ljubimce?
temper Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Nisam čuvala, ali sam se jednom igrala sa njima i oduševila se. Mnogo su zanimljivi i ludi, ne spavaju puno, obraćaju pažnju na svaki ljudski pokret. Moraš da ih čuvaš u paru, ne podnose samoću. Imaju osetljiv rep, nemoj da kupuješ točkiće sa rešetkama, mogu da ga povrede. Treba im nešto za glockanje, jer im zubi stalno rastu i ako ih ne troše, mogu da uginu. To bi bile predostrožnosti. Samo veliki i visok kavez ili terarijum. Ja sad hoću degua, mama pala u nesvest
Генеральный Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Imaju osetljiv rep, nemoj da kupuješ točkiće sa rešetkama, mogu da ga povrede ил купи, ал купи неки јачи точкић
MissionVao Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Sto se zuba tice morskim prasicima recimo mogu da se skracuju grickalicom, skroz je legitimno Naravno vazi samo za prednje zube... tako da kapiram moze i tim mongolima. 1 1
MissionVao Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 - all you want al to je standardna stvar koju rade ljudi koji ih gaje iz ljubavi. Kod veterinara ce ga prvo uspavati sto daje 40% sansi za smrt a potpuno je nepotrebno jer glodari nemaju osecaj u zubima a onda mu skratiti na slican nacin i naplatiti vam.
temper Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Ne bih se ja njima petljala oko kljova Znam da neće da gricne jer me voli, ali teoretski ode prst! Prasićima sam samo nokte sekla. Pa veterinari ni ne uče o glodarima, koliko znam. Nisu stručni.
Machka Naopachka Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Mačka napala štapiće za uši... juče nadjoh jedan u cipeli. Pre dva dana u kupatilu horror, štapići svuda.. i naravno četkice za šminku.
Machka Naopachka Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 haha sama pjana momenat... hahha dobra fora hajd spred d lav...
Narsil Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Nisam čuvala, ali sam se jednom igrala sa njima i oduševila se. Mnogo su zanimljivi i ludi, ne spavaju puno, obraćaju pažnju na svaki ljudski pokret. Moraš da ih čuvaš u paru, ne podnose samoću. Imaju osetljiv rep, nemoj da kupuješ točkiće sa rešetkama, mogu da ga povrede. Treba im nešto za glockanje, jer im zubi stalno rastu i ako ih ne troše, mogu da uginu. To bi bile predostrožnosti. Samo veliki i visok kavez ili terarijum. Ja sad hoću degua, mama pala u nesvest Drugar mi je rekao slične stvari. Stiže mi par Gerbila za dve nedelje, pa zato pitam. Reče mi drugar da se jako brzo razmnožavaju pa će biti i za poklanjanje. Samo ne znam gde ću da smestim silne kaveze i životinje.
*memento mori* Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Moj Reks, matora drtina. Slika sa novijeg fotoseshna. 5
Machka Naopachka Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Divna fotkaaaaaaaaa Hoću kucuuuuuuuu
B@K@ Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Ako stvarno hoćeš, vikaj, nać'emo brzo nešto, raznijeh ima.
*memento mori* Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Fala vi. Evo, ako vec neko hoce kucu, moj savet je da pregleda Orcin sajt. http://orca.rs/udomljavanje-pasa/ Ja svaki put kad odem tamo imam zelju da ih udomim gomile. Kontam da cu na kraju zavrsiti kao oni sa TLC-a, Animal hoarders.
Machka Naopachka Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 ima ih i kod mene u kraju... ima ih na sve strane... al imam dve mačke, nemam energije za više, nego hoću kucu onako - rekreativno :)
*memento mori* Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Say no more. Tako ja sa mackama. Htela bih jednu, al' ovo moje cudo od psa ima tendenciju da jede mace.
Recommended Posts