Jedite Govna Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 znam ja zasto se Twiggy dopada ta vrsta tarantule, pogledaj mu noge, ko prugaste crno-crvene carape...
All_Destroyer Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Moje kornjace se zovu Rafaelo i Mirka Znachi, ako za boga znash, preimenuj zhensku kornjachu. MRZIM TO IME!!!
woman_of_dark_desires Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 znam ja zasto se Twiggy dopada ta vrsta tarantule, pogledaj mu noge, ko prugaste crno-crvene carape... huahahahha bas tako ! Tarantula je super
All_Destroyer Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 znam ja zasto se Twiggy dopada ta vrsta tarantule, pogledaj mu noge, ko prugaste crno-crvene carape... Shto? Da nije istripovala takve podvezice?
abraxas Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 (edited) Edited February 12, 2007 by abraxas
Goxy Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 mislim da, kada bi mi nesto ovako stalo na ruku, umro u istom momentu kukavica
Machka Naopachka Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 ali shta ce tarantula u gacama???
Machka Naopachka Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 pa super, ali nije bash higijenski...
Goxy Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 (edited) ali shta ce tarantula u gacama??? predpostavljam neka igrackica u obliku zivotinje...ne znam ,valjda se i to pocelo praviti Edited February 12, 2007 by Goxy
Machka Naopachka Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 ja nisam chula za tako neshto. nije bash ni anatomski, kad malo bolje razmislish...
Jedite Govna Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 samo joj fali crni cipkasti donji ves... meni se cak dopadaju i ''Red Back Spiders'' inace, ta vrsta bauka je najpoznatija, ovdje kod nas, sirom Australije. a jednako su znani kao i ''Black Widow Spiders'' u Americi. @All_Destroyer, tako nekako, lol...
Alita Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 ja nisam chula za tako neshto. nije bash ni anatomski, kad malo bolje razmislish... pssst mori, vidis li da "cice" danas misle da je to sehi
Генеральный Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 pa super, ali nije bash higijenski... 'нек се угушу'...
All_Destroyer Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 @All_Destroyer, tako nekako, lol... pssst mori, vidis li da "cice" danas misle da je to sehi Znachi, idem ja u moj rodni Gvadelupe, tamo kante ne govore i paukove ubijaju kao gamad shto i jesu... Dobri su jedino za istrebljivanje komaraca... Inache, Radmila je jedna prozhdrljiva stoka, pije mleka na dan vishe nego ja!!! I eto, sad zbog nje ja moram da ustanem sat vremena ranije ujutru nego inache, poshto stoka jedna machija chim vidi mene da pijem belu kafu skache na nogavice, prede i gura glavu uz nogu da i ona dobije malo mleka... A poshto meni treba oko litar bele kafe dok sam na poslu, to ja lepo moram da izadjem po josh jedno mleko... A keva mi se samo smeje u stilu "ni oko jedne devojke se nisi trudio koliko oko machke"... Jebote, i keva se urotila protiv mene... Vojvodo, pomagaaaaaaaaaaaaaaj!!!
All_Destroyer Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Moj mawi mackak maji maca-caca I zove se kako? Inache, da je lep, jeste!
Azaralena Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 I zove se kako? Inache, da je lep, jeste! Lepotan Obozavam zutooke i zelenooke macketine Inace, zove se mawi mackak maji maca-caca(-cica) , iliti, ukratko - maji mackak Dobro, sad je vec veliki k'o tele, al' je ipak mlad i mladji Takodje postoje: - MIIIIIIIIIIIICA! (csivka, nercik, plava macketina, drkusa) - Cakani (svileni, debeli kreten, matori skot, MAAAAACAKKKKK , mala slatka volina) - Bela (mAAAAAca, macKKKetina, ludaca umobolna&poremecena&istripovana) Digitalac sam dobila tek za rodjendan i jos uvek nisam uspela da ih se docepam i da ih slikam Pokusala sam da slikam i kucu, al' me je ujela od milja, a onda mi maznula aparat i sledecih sat vremena sam je jurila po dvoristu A papagaj mi dobio nervni slom kad je video aparat
niking Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Pokusala sam da slikam i kucu, al' me je ujela od milja, a onda mi maznula aparat i sledecih sat vremena sam je jurila po dvoristu
All_Destroyer Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Pa, Azaralena, da su ti chudna imena, jesu... Inache, sad me zvala keva da kazhe kako je Radmila upravo donela pacovchinu koja je velika skoro kao ona da se pohvali shta je ulovila... I onda mi je majka izredjala pola rodbine preko telefona, jer je ona, Bozhe moj, morala da chisti to... A shto ja chistim celu gajbu svaki treci jebeni dan i za njom i za caletom, to nikom nishta, ha?!
Azaralena Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Moje macke mi ostave na terasi samo pola misa, gustera, zmije ili ptice. I to uvek zadnji deo Sebicnjaci A sad cu ponovo da probam da ih slikam
Recommended Posts