^Suicide_Pony^ Posted February 17, 2013 Report Posted February 17, 2013 Zar ti nisi imao nekog belog kera? ne brate, ta bela kerusa je bila komsijina, tj i dalje je. ovaj bigl je u vlasnistvu mene i devojke od prosle zime
Sisus Posted February 17, 2013 Report Posted February 17, 2013 Pa ja znam da si kačio tu kerušu, pa sam pomešao. Lep vam je kucov.
HeLLsarma Posted February 17, 2013 Report Posted February 17, 2013 Zanima me gde se moze kupiti africki jez ? Hteo bih da uzmem devojci,ali ne znam u kom Pet shopu ili centru ih imaju. Trazio sam na zoo berzi,al nema da ih neko prodaje,a voleo bih mladunce da kupim. Inace bas su preslatki. 1
Queensryche-girl Posted February 27, 2013 Report Posted February 27, 2013 (edited) Moja sestra sa malom Antigonom Ponosni sam vlasnik ove prelepe Maine Coon mace i bicu uspesna baba mackara. Edited February 27, 2013 by Queensryche-girl 13
kuruz Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 (edited) дртина звана Конрад (по Конраду III Хоенштауфену ) цео дан се тегли по кући и лиже, ништа не ради, само лежи к'о Црногорац има тек 7-8 месеци, а већ је крупан Edited March 1, 2013 by Underkuruz 5
Шарки Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 Не знам да ли сам већ качио, али ево моје зверине: Мени се тресу руке а мачак бежи жени из наручја, хаха. 8
Lou Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 Не знам да ли сам већ качио, али ево моје зверине Očekivao sam Teša style fotku.
Шарки Posted March 2, 2013 Report Posted March 2, 2013 Očekivao sam Teša style fotku. Ево још, овако ме свиња јаше редовно: 4
PajatheTrut Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Керуша по имену Тина И њен потомак из другог легла,зове се Дарк Moja sestra sa malom Antigonom Ponosni sam vlasnik ove prelepe Maine Coon mace i bicu uspesna baba mackara. Лепа ти је сестра Колико је тешка мачка,ако се сме знати? 7
Queensryche-girl Posted March 4, 2013 Report Posted March 4, 2013 Sestra se zahvaljuje na komplimentu..8kg,malo smo reducirali ishranu :-) 1
SixStepsOnTheMoon Posted March 4, 2013 Report Posted March 4, 2013 maine coon, svaka čast - prelijepa je! Dorijan 7
PajatheTrut Posted March 4, 2013 Report Posted March 4, 2013 (edited) Ovaj Dorijan ? Edited March 4, 2013 by PajatheTrut 2 2
Osiris Posted March 4, 2013 Report Posted March 4, 2013 Moje pseto po imenu Mojo Jojo, dok je još bio klinac. 4
PajatheTrut Posted March 4, 2013 Report Posted March 4, 2013 Вау,врхунски кер,водиш ли га на изложбе ? 1 1
Osiris Posted March 4, 2013 Report Posted March 4, 2013 Hvala. Nisam ga vodio na izložbe, mada možda sam i mogao iako ker nije neka ekstra klasa. Čisto kao ljubimca ga držim.
PajatheTrut Posted March 4, 2013 Report Posted March 4, 2013 Како није екстра класа? Одличан је, погледај какав став има и боју длаке, баш је онај прави класични амерички стафорд, само да су му мало дуже те беле чарапице 2 1
Osiris Posted March 4, 2013 Report Posted March 4, 2013 U sustini, dobar je ker, ali u to vreme kad sam se vise interesovao za pse i pratio tu materiju, nekako sam mu lako nalazio mane misleći da nije dovoljno dobar za izložbe, a i iskreno u tom svetu izlozbenih pasa, barem u ovoj rasi, vlada velika sujeta i postoje klanovi, i raznorazne budale se bave time i nameštaju izlozbe, a nisam ti ja za to... Izvali mog omiljenog Amstaffa, nisam dugo pratio materiju, pa ne znam sta se sad desava... http://www.castlerockamstaffs.com/junior.html
ShinigamY Posted March 4, 2013 Report Posted March 4, 2013 Super je Mojo. Obozavam americke staforde. Predivna rasa ako se postupa prema njoj kako treba. Sto se tice izlozbi, mnogo tu treba truda, volje, znoja i para uloziti... Ja sam mislio da mogu sa mojim Samoyedom da idem po tim izlozbama, al' skontao sam nakon prve da to nije za mene i za mog psa. Mnogi su nas, cak i par sudija koji su nam dali odlicne ocene, terali me da nastavim sa izlozbama... Ali, jednostavno, izlozbe su neka vrsta posla, i vode se samo psi od kojih ce da se prave legla, da se zaradjuje novac. I drze se samo po boxevima za oplodnju. Ni za sta drugo. Jbg, vecina ljudi na tim izlozbama ne gleda na te pse kao na svoje najbolje prijatelje, clanove porodice, vec na masinu za novac. Na zalost.
PajatheTrut Posted March 4, 2013 Report Posted March 4, 2013 Па у праву си. Мој кер је једном вођен на изложбу,било је још два стафорда поред њега,добио је петицу и треће место,али сам закључио да није довољно рађено са њиме на време па је сада јако тврдоглав,као и кева његова.Али је јако интелигентан... 1 1
Recommended Posts