Demon Seed Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 Moje pseto po imenu Mojo Jojo, dok je još bio klinac. Je l' mu kupiš nekad punu kofu krmenadli?
Osiris Posted March 7, 2013 Report Posted March 7, 2013 Pustim mu živu kravu, on se pobrine za ostalo.
Lunar Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 Ja sam skoro dobio ljubimca, ali su mi ga ukrali na nekoj žurci na kojoj sam bio.... jbg. baš bedak... kakvih sve šabana ima.
Lunar Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 (edited) Mog psa kojeg sam dobio, Bemba 2, ostavio sam ga kod drugarice na zurci jer sam morao da idem negde i bilo mi je mnogo tesko da ga nosim. I sutradan mi kaze da je neko sa zurke ukrao Bembu 2. To je neko bio pijan i poneo ga jer mu se to cinilo smesno tada i fora.... Edited March 9, 2013 by Lunar
Antikristina Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Јој, Лунаре, па где пса да оставиш са пијаним људима? Ја бих се најпре плашила да га не отрују или тако нешто... 1
sunessence Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Mog psa kojeg sam dobio, Bemba 2, ostavio sam ga kod drugarice na zurci jer sam morao da idem negde i bilo mi je mnogo tesko da ga nosim. I sutradan mi kaze da je neko sa zurke ukrao Bembu 2. To je neko bio pijan i poneo ga jer mu se to cinilo smesno tada i fora.... Немој, молим те, ово да схватиш као да стајем на муку, али морам да питам - јел' зна другарица ко јој је све био на журци? Јел' може да се крене тим трагом, па онда системом елиминације...? Тешко ми је да поверујем да ама баш никако не може да се сазна ко је мазнуо читавог пса. 1
Queensryche-girl Posted March 12, 2013 Report Posted March 12, 2013 Moja Antigona izasla danas u Magazinu Politike 6
Queensryche-girl Posted March 13, 2013 Report Posted March 13, 2013 Nado Natasa je drugarica koja ih uzgaja Uzgaja,kako glupo zvuci.Kao da su biljke.
Lunar Posted March 14, 2013 Report Posted March 14, 2013 Немој, молим те, ово да схватиш као да стајем на муку, али морам да питам - јел' зна другарица ко јој је све био на журци? Јел' може да се крене тим трагом, па онда системом елиминације...? Тешко ми је да поверујем да ама баш никако не може да се сазна ко је мазнуо читавог пса. U danasnje vreme nije bitno, ne mozes se puno cimati oko ovakvih stvari. Ovakve stvari dodju i prodju, trebamo pozitivno gledati na stvari i ostaviti negativno iza nas. Barem tu postoji jos jedan pas koji tu samonom 8 godina. Donece Uruk novog psa sa Zaltibora. Ovaj moj je bio malo jednostavniji od ovog. http://www.kidsource.com/cpsc2/01079.jpg Evo smo ja i Bemba.
Генеральный Posted March 14, 2013 Report Posted March 14, 2013 вид'о би' тебе, да ти је ускраћено елементарно љуцко право на шетање кера
Machka Naopachka Posted March 14, 2013 Report Posted March 14, 2013 au, mile meni to zvuči ovako: neko ti kidnapuje člana porodice, al nije vredno cimati se oko toga... ooook... 2
Генеральный Posted March 18, 2013 Report Posted March 18, 2013 хаи, мај нејм из Поли, енд ајл би јор перт дис ивнинг 1
Recommended Posts