Jump to content

Recommended Posts

Posted

E i moj antimacak hrce, a za uspavljivanje je razvio tehniku-neko razbucano klupko vune zagrize i mesi jedno pet minuta i onda legne.A resio da otvori i narodnu kuhinju, prvo dozove lokalnu ekipu do ispod prozora,a onda dodje da urgira da im se baci nesto da jedu.

• Upvote 4
Posted

Па и мој мачак хрче увек кад спава. :D Имам негде снимак како преде и штуца у исто време, морам да нађем то. :haha:

• Upvote 1
Posted

мој не хрче, ал' чим се пробуди, дође до моје ноге, па до врата, седне и гледа у кваку

сам је научио да то ради кад 'оће напоље

Posted

мој не хрче, ал' чим се пробуди, дође до моје ноге, па до врата, седне и гледа у кваку

сам је научио да то ради кад 'оће напоље

Boli tebe uvo, tvoj je fin. Moj macak krene da udara po vratima da ga pustim iz sobe, a onda dodje do vrata od terase pa ih izlupa k'o da je Dejv Lombardo, sve dok mu ne otvorim, Onda promoli glavu, izvali da je napolju minus 10, i vrati se kod mene u sobu. Deset minuta kasnije mora da proveri da za svaki slucaj ipak nije stiglo prolece na terasu.

74273_1688872543209_1354992_n.jpg

Posted

a i stvarno bi bilo greota drzati vevericu u kavezu....

imam istog macora ko Srlandand, zajeban je skroz, isto otvara sam vrata i te fore, samo ne zivi u kuci nego gore negde u potkrovlju, uvek preko noci dodju tudji macori da ga tuku, da ne spominjem da mu uvek otmu hranu, a i treba kad je probirac :bigblue:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...