Sisus Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 Star je i debeo i slini po celoj kući. K'o da pričam o nekom drugom mačoru. 1
sale 3sm Larry Flynt Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 E i moj antimacak hrce, a za uspavljivanje je razvio tehniku-neko razbucano klupko vune zagrize i mesi jedno pet minuta i onda legne.A resio da otvori i narodnu kuhinju, prvo dozove lokalnu ekipu do ispod prozora,a onda dodje da urgira da im se baci nesto da jedu. 4
Шарки Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 Па и мој мачак хрче увек кад спава. Имам негде снимак како преде и штуца у исто време, морам да нађем то. 1
kuruz Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 мој не хрче, ал' чим се пробуди, дође до моје ноге, па до врата, седне и гледа у кваку сам је научио да то ради кад 'оће напоље
Генеральный Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 ха, он попут мене кад тражим ојебину исто попут мене, боље да је научио да отвори врата 1
Captain Spaulding Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 Postoje li kod nas uzgajivaci britanskih kratkodlakih i kakve su cene ?
Demon Seed Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 moj papagaj od veceras Javljaj kako napreduje
HeLLsarma Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Jel bi prodao neko stafordskog bul terijera ?
Hail Metal Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 http://www.nadlanu.com/pocetna/zabava/foto/Ovo-nije-sala-ovo-je-predivno-Zivot-jedne-veverice-FOTO.g-1718338.143.html Nije bas kucni ljubimac , ali je medeno . 1
Srlandand Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 мој не хрче, ал' чим се пробуди, дође до моје ноге, па до врата, седне и гледа у кваку сам је научио да то ради кад 'оће напоље Boli tebe uvo, tvoj je fin. Moj macak krene da udara po vratima da ga pustim iz sobe, a onda dodje do vrata od terase pa ih izlupa k'o da je Dejv Lombardo, sve dok mu ne otvorim, Onda promoli glavu, izvali da je napolju minus 10, i vrati se kod mene u sobu. Deset minuta kasnije mora da proveri da za svaki slucaj ipak nije stiglo prolece na terasu.
salebghouse Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 http://www.nadlanu.c...718338.143.html Nije bas kucni ljubimac , ali je medeno . mogu veverice da se drze u kuci, ali sam cuo da nije preporucljivo - navodno kad izadju iz kaveza nema sanse da ih vratis unutra, lete svugde po kuci i neuhvatljive su, a izgrisce sve sto je od drveta. mislim da su ih prodavali u balkanskoj ranije.
LoveHateLove Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 a i stvarno bi bilo greota drzati vevericu u kavezu.... imam istog macora ko Srlandand, zajeban je skroz, isto otvara sam vrata i te fore, samo ne zivi u kuci nego gore negde u potkrovlju, uvek preko noci dodju tudji macori da ga tuku, da ne spominjem da mu uvek otmu hranu, a i treba kad je probirac
Osiris Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Imao sam sličnog mačka koji je obožavao da ulazi u najlonsku kesu i da se nosi u njoj
salebghouse Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 a onda kesu okacis recimo o kvaku i gledas kako je macka unistava za dve sekunde i iskace
Генеральный Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 @Generalni: da l' je ovo istina? xD није, на оригиналној слици су Драган Марковић Палма и Велимир Илић Сеља у скупштини 1 1
Генеральный Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 http://www.buzzfeed.com/paws/awkward-cat-sleeping-positions
Recommended Posts