Jump to content

Recommended Posts

Posted

Krepao mi macor, ali da bude stvar gora vecina macaka u selu pocrkala u skoro isto vreme. Sta je u pitanju ne znam, uglavnom moj je povracao jedno nedelju dana da bi jedno jutro skroz poludeo, kao da je pobesneo, poceo da trci nekontrolisano i da kaslje, kao da se gusi, da bi na kraju izgubio skroz koordinaciju pokreta i umro. Nije mi bio bas kucni ljubimac, posto nije ziveo u kuci ali mi je prirastao k'srcu jer je bas voleo da se mazi kao ni jedan do sada. Ali vec sam navikao, posto mi macori u proseku zive pa recimo dve godine. Imao sam jednu macku koja je zivela pa skoro 15 godina ali macori brzo najebu posto se smucaju unaokolo.

Posted (edited)

Pa da, pretpostavio sam da je otrov u pitanju iako moj nije bas isao mnogo od kuce jer je bio jos mlad, a i hranjen je redovno. Komsinica bas pretila pre toga da ce da otruje kera komsiji, mada se ona kune da nije. Ma srpska posla. Ne zna se ko je gori ovi sto imaju kerove ili stoka sto ih truje. Ljudi pustaju kerove da lutaju po celoj ulici i boli ih uvo i onda se nadje uvek neki drkadzija da im baca otrov. Ja macora ne mogu da vezem na lanac, i meni je pre toga jedno 5 komsijskih macaka dolazilo u dvoriste, uglavnom da uzmu hranu od mog macora. Neki su ga i tukli, da ne pominjem kad pocnu da kmece nocu, opet ne bi nikad ubio macku, jedino sam bacao petarde ponekad da ih rasteram. Evo vec nedelju dana nisam video ni jednu macku, sve pocrkale. :no:

Edited by LoveHateLove
Posted

edi je velika spodoba, i ne ide na baterije za razliku od ove manje.

kad sam ga (ne edija) prvi put izveo u setnju, komsija mi je rekao da ga pricuvam od macaka koje setaju oko zgrade <_<

Posted

Drugarica drži dve zmije u stanu. Odmrzavanje pacova do tačne temperature, a pre nego što pukne utroba - fun fun fun. :haha:

Posted

BigAlbinoBurm.jpg

Ја бих ово само неком подужом оштрицом на пола...или бих јој барем главу одрубио. Осећам одвратност према змијама и осталим гмизавцима.

Drugarica drži dve zmije u stanu. Odmrzavanje pacova do tačne temperature, a pre nego što pukne utroba - fun fun fun. :haha:

Мајке ми, није ми јасно како људи могу тако нешто да држе у стану, и још да то зову кућним љубимцем... :haha:

• Downvote 1
Posted

ni ja ne kontam to sa zmijama, nit' je lepo, nit mozes da pomazis............secam se drugara iz mladosti, ludak, uzgajao je jastrebove i to se sam ispeo do gnezda, uzeo jaja i stavio pod kvocku, isli smo da hvatamo zabe da ih nahranimo....cuo sam da se i dan danas time bavi i da ima gomilu nekih pticurina...

Posted

Ja sam išla kod drugara na gajbu i mazila sam njegovu zmiju :haha:

Šalu na stranu, lik ima getulu, koju povremeno pusti da mu ide po rukama, nameštaju, itd.

Površina krljušti joj je neverovatna na dodir, zmijica je bila docilna i radoznala, baš je bilo fino iskustvo igrati se s njom. ( stop it :haha: )

I zmijica je.. neočekivano slatka :wub:

Volela bih da imam primerak, ali kad se setim koliko je cimanje oko hrane.. Nema šanse. :mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...