Guest HEFEST Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Kako ne mozes? Zmija i jeste da se mazi. Ja sam išla kod drugara na gajbu i mazila sam njegovu zmiju Jelcica objasnila.
LoveHateLove Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Kako ne mozes? Zmija i jeste da se mazi. mazi i pazi
Lou Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 држао сам пре пар година белог питона, али је фазон био "нормалне" величине 15cm?
Генеральный Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Volela bih da imam primerak, ali kad se setim koliko je cimanje oko hrane.. Nema šanse. неће пицу?
Sisus Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 (edited) I ja sam svoju zmiju gladio dok sam bio mlađi. A onda me je pljunula, pa sam joj zavrn'o glavu i polup'o jaja. Bolelo je. Edited May 16, 2013 by Sisus 1 1
sale 3sm Larry Flynt Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Jednom u zivotu vid'o kad je burazer od strica drzao neke zmije u praznom akvarijumu....ma zajebi, ne bi ja to....ni za karton vinjaka
jelchica Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 неће пицу? Ma užas, preveliko je cimanje imati zmiju u ekskluzivnom posedu, te kuvaj te peglaj te peri.. Sređuj kuću itd. itd. Bolje ovako, veza bez obaveza, odeš u goste, pogladiš, zadovoljiš se i ćao zdravo.. .... A pa čekaj! Misliš na zmiju zmiju? Ma neće pizzu, samo miševe. Neka hvala. 2
Генеральный Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Ma užas, preveliko je cimanje imati zmiju u ekskluzivnom posedu, te kuvaj te peglaj te peri... ... дозволи, усисавај... 1
Talvi Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Ја бих ово само неком подужом оштрицом на пола...или бих јој барем главу одрубио. Осећам одвратност према змијама и осталим гмизавцима. to je ta ljubav prema svim božjim bićima.
PajatheTrut Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 to je ta ljubav prema svim božjim bićima. Максимално није смешно, мало чак и постаје досадно прозивање хришћана. Ал мајке ми, најгаднија створења на свету, а и што рече неко, не можеш ни да је мазиш нит да се играш са њом, само се цимаш шта ће да једе и дал ће да побегне из отвореног "акваријума" и почне да ти вари ногу преко ноћи. Не бих то назвао кућним љубимцем . 1 1
Talvi Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Максимално није смешно, мало чак и постаје досадно прозивање хришћана. uopšte se ne zajebavam, najozbiljnije ti kažem. na koju foru ti, kao neko ko smatra da je dobri bog stavio sve životinje ovde, daješ sebi za pravo da ubiješ zmiju jer ti je gadna, koji si ti faktor u svemu? a ako misliš da zmije ne mogu da se maze i slično, očigledno nisi držao nijednu dosad.
Генеральный Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 a ako misliš da zmije ne mogu da se maze i slično, očigledno nisi držao nijednu dosad. но ЛДП?
Talvi Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 (edited) te fore su prestale da budu smešne još na prošloj strani jebiga, Mačka je zaključala igru Edited May 16, 2013 by Talvi
PajatheTrut Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 uopšte se ne zajebavam, najozbiljnije ti kažem. na koju foru ti, kao neko ko smatra da je dobri bog stavio sve životinje ovde, daješ sebi za pravo da ubiješ zmiju jer ti je gadna, koji si ti faktor u svemu? Макс фактор. a ako misliš da zmije ne mogu da se maze i slično, očigledno nisi držao nijednu dosad. Никад и нећу ! Кер је кер, змија му као кућни љубимац није ни до колена. Нема шансе да се то назове кућним љубимцем. 1 2
Talvi Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 (edited) mačke >>> kerovi ali nebitno, poenta je da je i zmija životinja kao i svaka druga jebiga, i mačke i kerovi se hrane drugim životinjama pa nisu odvratne ljudima. da ne ulazimo sad u to da li ti je lepa ili ne, to je stvar ličnosti, ali meni je recimo onaj albino piton fenomenalan sa onom kožom, bojama i snagom koju ima, sila prirode u praksi Edited May 16, 2013 by Talvi
Oak Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Treba zabraniti držanje divljih životinja kao kućnih ljubimaca.
sale 3sm Larry Flynt Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 змија му као кућни љубимац није ни до колена. Нема шансе да се то назове кућним љубимцем. Pa ko je jos tastu nazivao kucnim ljubimcem 2
Antikristina Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 mačke >>> kerovi Увек из отвореног "акваријума" из тераријума ваљда 1
MegaDave90 Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Cuti, cuti, postoje i vodene zmije, sigurno je na njih mislio.
PajatheTrut Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 mačke >>> kerovi Као што си рекао то зависи од личности. ali nebitno, poenta je da je i zmija životinja kao i svaka druga jebiga, i mačke i kerovi se hrane drugim životinjama pa nisu odvratne ljudima. da ne ulazimo sad u to da li ti je lepa ili ne, to je stvar ličnosti, ali meni je recimo onaj albino piton fenomenalan sa onom kožom, bojama i snagom koju ima, sila prirode u praksi Ја досад искрено нисам видео толику знијурину. Увек избегава у зоолошком врту ону кућицу са змијама. Мада ово је стварно велика змија.... из тераријума ваљда Ма знам да се зове нешто на тера, глупо ми било да гуглам, па сам ставио акваријум под наводнике....
Recommended Posts