Lady in Black Posted August 7, 2013 Report Posted August 7, 2013 Нешто слађе нисам видела у скорије време http://www.youtube.com/watch?v=jCnAjel02lM 4
Satyr Posted August 9, 2013 Report Posted August 9, 2013 Vidim da se pisalo ranije o gmizavcima, eto, ja imam zmiju i varana od kućnih ljubimaca
MissionVao Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 Pics or it didn't happen Generalni bi mogao za sledeci avatar da stavi ovo u formi gif-a https://www.facebook.com/photo.php?v=10151513158367653 6
Генеральный Posted August 12, 2013 Report Posted August 12, 2013 хохохо, како га заболе курчић да плива 1
Machka Naopachka Posted August 18, 2013 Report Posted August 18, 2013 hahaha kakva flegma od kera Ja da se pofalim da sam rešila problem kako naterati mačke da piju vodu: stavila sam otvorenu kofu za vodu na terasu - non stop lapću odande. mačke su car. 1
kuruz Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 sprdam se mesecima kako ću da ponesem mačku kad sledeći put budem išao od kuće, malopre uđem u sobu, kad gospodin upao u torbu i čeka da se krene 4
kuruz Posted August 23, 2013 Report Posted August 23, 2013 hah to sam pisao sa nekom ekipom, pa nosim nekome
Сталкер Posted September 6, 2013 Report Posted September 6, 2013 (edited) Edited September 6, 2013 by Сталкер 2
Guest HEFEST Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Izgleda da i ja imam ljubimca od nocas. Ovo sranje uslo mi u sobu i posto je sve puno namestaja nema sanse da je isteram. Brza kao munja jebem li joj seme i ide po coskovima da ne mozes da je geknes lepo. Jednom je omasih, a drugu sansu nisam dobio. Kako mrzim ova stvorenja. jebeni antropod!!!
MissionVao Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Znas kakav je trip kad legnes i pogledas plafon kad ono tacno iznad tebe takvo neko cudo Najbrze razbudjivanje i vijanje motke. @Stalker: Posle koliko mu se vratio vid?
Сталкер Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Ne znam, ovih dana je toliko lenja i mrzovoljna da i da crkne, bi se jos jedno dva sata kretala pa tek onda pala. ( usput je blic sa mobilnog nije onaj zli s fotoaparata )
Guest HEFEST Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Cekao sam je sinoc do 3:30 da izadje i taman poceo da gubima nadu ona poce da se penje uza zid. tako sam je geknuo da su na zidu ostale samo nozice, a ostatak se dezintegrisao.. Bila velika majku joj oko 5 cm.
LoveHateLove Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 vec je porastao, beli, a zutog smo vratili posto je pao u depresiju, uzeli drugog u zamenu da bi i taj neslavno zavrsio, odlutao od kuce. 1
Sisus Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Znas kakav je trip kad legnes i pogledas plafon kad ono tacno iznad tebe takvo neko cudo Najbrze razbudjivanje i vijanje motke. Ja se samo okrenem i nastavim da spavam. Paz' da neću da je vijam po kući u po noći. Ali zato moja sestra ima tešku fobiju od stonoga.
Guest HEFEST Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Ovu sam i mogao da iskuliram iako su mi bas gadne, ali pre jedno 4-5 godina usla je stonoga dugacka jedno 30 cm koja je na sebe imala nakalemljeno jos neko telo sa nekim cudnim krilima koja su izgledala kao da su metalna. Preko zida dugackog 5 m presla za 1 sekundu. Uzas!!! Pre bih zaspao da mi usla zmija zvecarka u sobu. Inace nikada nisam cuo za stonogu sa krilima!!!!????
sale 3sm Larry Flynt Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Kakve vi egzoticne vrste gajite jbt, kod mene samo moljac, komarac, muva, skakavcic, osa i eventualno neki leptir koji se zajebe dudje....al ga macak Mengele onda doceka.
Vuk Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Dok sam ziveo kod botanichek bashte, znali su leti da upadaju ogromni nocni leptirovi, taj odvratni zvuk krila je neopisiv. Jednog sam chuvao u tegli posle omamljivanja, poshto je bio velik kao pola vrapca. Jezivi stvorovi. Na Zvezdari stalno vidjam stonoge, kao ovu sa Hefestove slike, mada sam jednom imao neku crvenu, kao iz afrike, ali ne toliko dugu, mozda je 10 cm imala i krckala je dok sam je gazio xD
Guest HEFEST Posted September 9, 2013 Report Posted September 9, 2013 Vidjao sam i te crvene kod mene u selu i one znaju da narastu veoma dugacke. Ali ona sa krilima je bila najjezivije stvorenje koje sam ikada video. jedva sam je ubio. Ne ponovilo se. Samo sam s plasio da ne poleti jer onda stvarno ne znam sta bi radio. Sto se tice leptira kada sam bio mali, jedno 6 godina sam imao i ziveo u drugom stanu, uleteo nam uvece neki crno beli leptir nevidjenih razmera. Najlepsi leptir kojeg sam ikada video jer je imao neverovatne sare kakve nikada nisam video na nekom leptiru. Keva, cale i ja smo ga jurili sat vremena da ga isteramo. Bilo nam zao da ga ubijemo. Bio je velicine dve sastavljene sake od prilike. Predivan. ne znam koja je to vrsta, ali tako nesto nikada vise nisam video ni na televiziji. I ovaj je veliki ali kao dva ova na primer. A licio je na ovog tj. skoro isti jer se secam da je imao kao te neke oci na krilima.
Recommended Posts