Jump to content

Recommended Posts

Posted

Macak, koji ne izlazi iz gajbe, je izgleda preko jebenih maca koje su doletale na terasu dobio buve, a pritom ih i razneo po gajbi. Pokusavao sam par stvari, sto s kucom sto s njim, ali nikako da ih dokrajcim skroz. Ima l' ko iskustva s tim?

Posted

Idi ti u neku veterinarsku ambulantu, ima dosta preparata protiv parazita za pse i mačke. Stronghold ti je tu najbolji, ali je ampula skupa k'o sam đavo, oko 1000 dinara.

Posted

Pre par nedelja sam video ispred zgrade zelenog papagaja kako leti sa nekim golubom, rekoh pobegao jadnik neće izdržati još dugo, a već duže vreme u dvorištu zgrade se čuje kako "peva", samo nisam znao da je to taj papagaj nego sam tripovao da je neka obična ptica, i danas mi reče komšinica da je taj papagaj tu već dve godine, i da je non stop sa tim golubom, kaže zaljubljeni su. Nemam pojma kako izdržava preko zime ali neka poživi još dugo.

• Upvote 4
Posted

Idi ti u neku veterinarsku ambulantu, ima dosta preparata protiv parazita za pse i mačke. Stronghold ti je tu najbolji, ali je ampula skupa k'o sam đavo, oko 1000 dinara.

Cuh se vec s veterinarom, preporucio mi onaj frontline, mada ja vec kupio neki prasak na preporuku ovih u prodavnici, pa cu probati, ako ne uspe imam alternative :)

Posted

Inace, nisam bio ovde neko vreme, ali moram da kazem da mi je preminuo onaj beli samoyed pas, slike cije sam kacio ovde ... Neko ga je otrovao necim, bacio otrovanu hranu u dvoriste, on kakav je blentav i razmazen bio, pojeo je tu hranu, 4-5 dana se mucio, jer smo odmah primetili i cimali veterinara i sve, ali na kraju nije izdrzao ... Ne znam kakvi su to ljudi koji tako nesto rade, nije nikome smetao, svako mu se divio i mazio ga kada prodje pored kapije, deca ga slikala. Tuga mi je prevelika, ali sam se nameracio da nadjem tog ko je bacio otrovanu hranu, ima svuda kamera po naselju, kad ga nahvatam, pokazacu mu koga truje i kako se seckaju prsti.

• Upvote 3
Posted

obavezno javi sta si uradio,ima nazalost stoke koja bi to iz ciste zavisti uradila.saucesce,posto znam kako je,nazalost.

elem,zna neko dje mogu nac' onaj full pokriveni wc za macke,u smislu da ne moze da razbija posip napolje?navikao sam je na balkon,sve ok,samo je prerasla postojeci i pravo da vam kazem pun kurac mi je metlanja.ne mora firmirano,ne patim za tim stvarima i stvarno mi se ne daje 4000 za to sranje,sam bi ga za trecinu cijene napravio samo me mrzi da jurim po bg-u da sijecem pleksiglas.sto ne znaci da necu da dam razumne pare na to.

Posted

овај видео може одлично да иде уз имејл рођенданску честитку

'нек ти сехуални живот буде ко играње билијара у овога чиваве

радосно и у све рупе'

• Upvote 3
Posted

obavezno javi sta si uradio,ima nazalost stoke koja bi to iz ciste zavisti uradila.saucesce,posto znam kako je,nazalost.

elem,zna neko dje mogu nac' onaj full pokriveni wc za macke,u smislu da ne moze da razbija posip napolje?navikao sam je na balkon,sve ok,samo je prerasla postojeci i pravo da vam kazem pun kurac mi je metlanja.ne mora firmirano,ne patim za tim stvarima i stvarno mi se ne daje 4000 za to sranje,sam bi ga za trecinu cijene napravio samo me mrzi da jurim po bg-u da sijecem pleksiglas.sto ne znaci da necu da dam razumne pare na to.

Imas u pet centru, najjeftiniji je oko valjda 1500 din

Posted

zna neko neki rescue centar ili nekog ko bi udomio macku?naucena na posip i sve sto ide,bila je iskljucivo u stanu.rjesenje mora biti relativno brzo,par dana najvise.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...