Zen Posted September 14, 2014 Report Posted September 14, 2014 awwww pa kako ces kad odes na posao, ko ce da ga cuva? miica izgleda ko moj macan kad je bio mali
LoveHateLove Posted September 14, 2014 Report Posted September 14, 2014 (edited) kad smo vec kod macaka Edited September 14, 2014 by LoveHateLove 1
Talvi Posted September 14, 2014 Report Posted September 14, 2014 mačke su kul i nisu zahtevne sve dok im ništa ne fali, ali čim ogladni ili joj se mazi spremi se na neprekidno spopadanje, onaj moj monstrum boga oca može da pojede i uvek nove prohteve ima http://en.wikipedia....re_Bull_Terrier Jel neko moze da mi preporuci osobu koja drzi i prodaje ove bul terijere? mogu da ti preporučim da prvo dobro razmisliš o njima ako već nemaš iskustva sa sličnim rasama jer njih treba stvarno dobro i znalački dresirati, ali sjajni su psi generalno
sale 3sm Larry Flynt Posted September 14, 2014 Report Posted September 14, 2014 Kul, ne bih samo da postane nedojebani gad sa owner issues Posto smo osudjeni jedno na drugo 10-15 godina :foreveralone: On nece, al ti mozda hoces, posto oni nas smatraju njihovim ljubimcima.
jelchica Posted September 14, 2014 Report Posted September 14, 2014 Dogs have owners. Cats have staff.
PajatheTrut Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 http://en.wikipedia....re_Bull_Terrier Jel neko moze da mi preporuci osobu koja drzi i prodaje ove bul terijere? Зашто би узео ову абоминацију кад можеш правог стафорда да купиш ?
Јарослав Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 zašto bi kupovao kuče, kad može da usvoji neko?
BLAGOJE Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 zato sto mu se prosto drzi bul terijer.dzumarice neka usvajaju klinci,pomodari kao sto si ti i svima lijepo.nas zaljubljenike u odredjenu rasu pustite na miru. 2 1
Јарослав Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 e da mi je još da vidim da se obične džukele usvajau iz pomodarstva
Zen Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 e da mi je još da vidim da se obične džukele usvajau iz pomodarstva Ogranak hipsteraja Al bar je lepo sto ih usvajaju.
HeLLsarma Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Imam vec par godina usvojeno kuce,zenku mesanca,dosad sam sa ulice primao kucice,ali sad bi želeo i stafordskog terijera da kupim. Napravim boks za oboje i nema problema,a i on nije veliki,bice mu ok i velicina dvorista,plus svakodnevne setnje. Talvi,hvala na savetu,dobro cu razmisliti oko toga,verujem ti na rec.
PajatheTrut Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Ja jos nisam cuo da neko valja te tvoje. Sa druge strane, Americke staforde mozes lako naci posto su vrlo rasprosranjeni na ovim prostorima.
BLAGOJE Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 e da mi je još da vidim da se obične džukele usvajau iz pomodarstva ima onih koji su taj trend ozbiljnije shvatili od tebe,ali njih nema po kontejnerima
PajatheTrut Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Сад сам набасао на неке маторе слике из првог легла Наслагали се пацовчићи 4
Srlandand Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Jebem ti onu prevaru Frontline, macak nije imao buve jedno 4 dana, sad se opet cese k'o lud, a mene izjedose. Postoji li ista efikasno protiv tih sranja?
MissionVao Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 (edited) http://everydayroots...medies-for-cats Cak i da ne upali ja bih fajtala macku sircetom cisto da se osvetim za sva sranja do tad Osim ako je dobra maca Edited September 20, 2014 by MissionVao 1
chess Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Operi ga, valjda ce da pocrkaju neke od vode. Rekla mi je drugarica da postoji tecnost neka koja se kapne po vratu i kao to je to, samo fora je da ne sme da se stavi previse zato sto ce da se razlike a macka ce da se lize pa je otrovno sranje i moze polizati. Osim toga znam da imaju i neke ogrlice i valjda je to to.
Јарослав Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 ta tečnost je predobra stvar, nalazi se u nekim ampulama ja proletos mojim džukcima natrljao to, nisu imali buve uopšte
Srlandand Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 MissionVao, hvala, probacu ove stvari, mada sam sirce vec, nema nekog efekta Milose, frontline se sipa na vrat, i ono kao valjalo je par dana, ali da li su se larve buva koje mi je posejao po kuci izlegle ili sta ne znam, opet ih ima svugde i ludim, a on se samo cese (a taman mu zarasle kraste). Ma zvacu veterinara u ponedeljak da dodje da ga pregleda, iako mi je on savetovao frontlajn. EDIT Sad iscitah neka sranja na sajtu frontlajna, izgleda da on postepeno ubija svaku buvu koja dodje u kontakt s mackom, a kao najbolje je da se ceo stan detaljno iscisti protiv buva. Imam onaj parocistac pa cu probati sutra da sprzim sve sto stignem
sale 3sm Larry Flynt Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 e nenormalno koliko buva ove godine ima, svi se zale.Cesce usisavanje, te ampule te neki prasak, jedva sam ih istrebio....na macketini
PajatheTrut Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 Koji je od njih Dark? Ниједан, Дарк је из другог легла, ово је прво.
Recommended Posts