greeter of the rising sun Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Погледај ти ово... Јел' видиш како те гледа? odvratno.... ljubitelji zivotinja, ovo morate da vidite... "http://www.sloboda-za-zivotinje.org/cutenews/vesti.php?subaction=showfull&id=1171272974&archive=&start_from=&ucat=13&" strasho kako ima zlih ljudi... mora da se ucini nesto povodom toga...
Axeanosilas Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 ljubitelji zivotinja, ovo morate da vidite... "http://www.sloboda-za-zivotinje.org/cutenews/vesti.php?subaction=showfull&id=1171272974&archive=&start_from=&ucat=13&" strasho kako ima zlih ljudi... mora da se ucini nesto povodom toga... Одвратно, бацити десетак килограма меса. Боље да су га испекли и појели. Будале...
MissionVao Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Peceno prase je "ODVRATNO"?? Sta si ti, vegeterijanac? Ako nisi, sta mislis kako izgleda krava od koje su uzeli shnicle ili pile ciji batak jedesh? Ne vidim nista cudno u pecenom prasetu. Mmmm hrskava kozhica njam
Axeanosilas Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 (edited) Peceno prase je "ODVRATNO"?? Sta si ti, vegeterijanac? Ako nisi, sta mislis kako izgleda krava od koje su uzeli shnicle ili pile ciji batak jedesh? Ne vidim nista cudno u pecenom prasetu. Mmmm hrskava kozhica njam Не, не, ја сам љубитељ печених прасића. Колачић је рекла да је одвратно. Ја сам рекао да је одвратно то што нису и оно куче (са оног линка који је Куки постовала) испекли и појели, него су га бацили. (чиме сам изразио гнушање према квази борцима за права животиња и сличних глупости који једу говна о томе како не треба носити бунде а неће да узму једно маче са улице и да чувају) Иди на сајт и погледај слике, пет ноулајферки са транспарентима. Горе него жене у црном. Edited February 28, 2007 by Nolalothcaragasint
MissionVao Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 (edited) Ma nisam se tebi ni obracala A tacno je da ima tona ljudi koji su u tome samo da bi nekome srali i osecali se kao da su "iznad" njih dok u stvari ne chine nista. Bolje pomozi nekom kuchetu koje je gladno, jer to MOZES umesto da nedeljama uzalud nesto propagiras... Uostalom, otkud im ideja da ce ljudi da promene misljenje jer im tako kaze razularena gomila ludaka Edited February 28, 2007 by Double Fire
greeter of the rising sun Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 (edited) Не, не, ја сам љубитељ печених прасића. Колачић је рекла да је одвратно. Ја сам рекао да је одвратно то што нису и оно куче (са оног линка који је Куки постовала) испекли и појели, него су га бацили. (чиме сам изразио гнушање према квази борцима за права животиња и сличних глупости који једу говна о томе како не треба носити бунде а неће да узму једно маче са улице и да чувају) Иди на сајт и погледај слике, пет ноулајферки са транспарентима. Горе него жене у црном. kuki je borac. ima gomilu zivotinja (ako pregledas temu kako treba naci ces slike nekih mojih ljubimaca). i oko moje zgrade ima gomila zivotinja koje sam dovela da budu tu i da ih hranim. i hreni ih jos neki ljudi iz mog komsiluka. ne nosim krzno. ne jedem meso. i gnjavim svakodnevno gradonacelnika "Verka" da odvoji novac za otvaranje azila u Kragujevcu, jer taj azil ne postoji iako su sve vesti pominjale taj cuveni azil u kragujevcu...i kuki je clan tri NVO... Machak koji zivi sa mnom se zove Cezar. i rekao ti je da mu polizes jajca njegova ucebana... a doublefire- ti si stvarno jedna glupa devojcica. samo se okreces grupi koja je brojnija. daj izbaci jednom neki stav koji je samo tvoj, pa makar i po cenu da budes jedina koja tako misli. nabavi muda. tebi Him (dzukac) kaze da mu pojedes...ne ne, nisam ovo lepo razumela, rekao je nesto drugo, sramota me da ponovim, ipak si zensko... a raspravljati o ukusnom mesu ili kozici na ovakvoj temi je (kako bi rekao jedan moj profesor) degutantno. ja sam ovde ostavila linkove nekoh organizacja za zastitu, nadajuci se da ima iskrenih ljubitelja zivotinje i da ce neko podrzati akcije koje te organizacije rade ili da bar potpise njihove peticije. ocigledno sam pogresila, ovde ima vise seratora. ja i jesam iznad vas. Edited February 28, 2007 by Cookie
Axeanosilas Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 (edited) Кул, ја ћу бити испод. Сад да видимо ко ће бити испод мене... Измена: Имагонос, јеееј... Edited February 28, 2007 by Nolalothcaragasint
imaginos Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 ja bih odabrala po principu "ljubav na prvi pogled"... tako sam i ja odabrao, pa ispadose super sare!
Vresište Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 @AXE - EVO ja !!! @Cookie - Poshto vidim da prichash sa zhivotinjama jel' bi mogla da skoknesh do mene da porazgovarash s par bubashvaba, da se dogovorimo da se shetaju po gajbi kad ja nisam tu? U protivnom chu ispasti kao ovi krvoloci shto jedu prasiche. Ja iskreno najvishe volim da jedem divljach i to po moguchstvu mladunce...
Axeanosilas Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Ja iskreno najvishe volim da jedem divljach i to po moguchstvu mladunce... Јашта море, прави сладокусац. Ја ако не поједем једно лане месечно, као да нисам живео. Иначе, Скарфејс се потпуно опоравио. Прошла га она инфекција уха, али му је либидо и даље невероватан. Враћам се јуче кући, он био напољу, видео ме и крене за мном, скакуће, мјауче и тако то. У том тренутку се појавила нека мачка. У делићу секунде је насрнуо на њу. Ако мачке почмну доводити децу код мене, нећу моћи да живим од мачића. Надам се да ће пауерпаф грл помоћи, мис'им, ипак су три НВО у оптицају...
Vresište Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Choveche, pusti tu prichu...kako su krenuli borci za (raznorazna) prava na kraju chesh morati alimentaciju da plachash
VOJVODA Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Чекај, ко је ту куца? Kuca je ovo dlakavo i glavato. Ono sa kacketom je dzukela seljacka. Uskoro cu osnovati Udruzenje za zastitu ljubitelja snicli, kobasica, cvaraka, krmenadli i uopste mesa u svim oblicima. Ne moze se ni jesti na miru od raznih vegtarijanaca i slicnih.
Axeanosilas Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Uskoro cu osnovati Udruzenje za zastitu ljubitelja snicli, kobasica, cvaraka, krmenadli i uopste mesa u svim oblicima. Ne moze se ni jesti na miru od raznih vegtarijanaca i slicnih. Имам упутство за оснивање НВО, јави ако буде требало.
ilegalac Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 kuki je borac. ima gomilu zivotinja (ako pregledas temu kako treba naci ces slike nekih mojih ljubimaca). i oko moje zgrade ima gomila zivotinja koje sam dovela da budu tu i da ih hranim. i hreni ih jos neki ljudi iz mog komsiluka. ne nosim krzno. ne jedem meso. i gnjavim svakodnevno gradonacelnika "Verka" da odvoji novac za otvaranje azila u Kragujevcu, jer taj azil ne postoji iako su sve vesti pominjale taj cuveni azil u kragujevcu...i kuki je clan tri NVO... Machak koji zivi sa mnom se zove Cezar. i rekao ti je da mu polizes jajca njegova ucebana... a doublefire- ti si stvarno jedna glupa devojcica. samo se okreces grupi koja je brojnija. daj izbaci jednom neki stav koji je samo tvoj, pa makar i po cenu da budes jedina koja tako misli. nabavi muda. tebi Him (dzukac) kaze da mu pojedes...ne ne, nisam ovo lepo razumela, rekao je nesto drugo, sramota me da ponovim, ipak si zensko... a raspravljati o ukusnom mesu ili kozici na ovakvoj temi je (kako bi rekao jedan moj profesor) degutantno. ja sam ovde ostavila linkove nekoh organizacja za zastitu, nadajuci se da ima iskrenih ljubitelja zivotinje i da ce neko podrzati akcije koje te organizacije rade ili da bar potpise njihove peticije. ocigledno sam pogresila, ovde ima vise seratora. ja i jesam iznad vas. Izvini jel' te zivotinje koje gajis pasu travu? Ne jedes meso ali zato macku dajes meso drugih zivotinja. Licemerje prve vrste.
Kolosus Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Не, не, ја сам љубитељ печених прасића. Колачић је рекла да је одвратно. Ја сам рекао да је одвратно то што нису и оно куче (са оног линка који је Куки постовала) испекли и појели, него су га бацили. (чиме сам изразио гнушање према квази борцима за права животиња и сличних глупости који једу говна о томе како не треба носити бунде а неће да узму једно маче са улице и да чувају) Иди на сајт и погледај слике, пет ноулајферки са транспарентима. Горе него жене у црном. :)
FakDSistem Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 http://kittenwar.com/ tema se zove "Kucni ljubimci", right? dakle, noulajferi - out samo ljubimci
Axeanosilas Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 (edited) http://kittenwar.com/ tema se zove "Kucni ljubimci", right? dakle, noulajferi - out samo ljubimci Јој, бре... Edited February 28, 2007 by Nolalothcaragasint
Anarki StarScream Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Aaa ta prva fotka na kojoj grize sapicu je preslatka ...
Баба_Јага Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Јаој Морала сам погледати сајт. Нађох, између осталог, ово: Али и ово:
Machka Naopachka Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 divne su mace... Izvini jel' te zivotinje koje gajis pasu travu? Ne jedes meso ali zato macku dajes meso drugih zivotinja. Licemerje prve vrste. u stvari, jedan lik iz tih drushtava je pokushao da nauchi svog psa da bude vegetarijanac. da, pas ga je ujeo. shto se tiche tih pokreta, vishe sam za ochuvanje zivotne sredine i divljih vrsta, poshto domesticirane su jebiga, vec domesticirane i imaju svoju svrhu. krznashice i kokoshke mi udaraju po saosecanju do jaja. ali razmislite o ovome. kada bi kokoshke vladale svetom, kakva bi bila pozicija ljudi prilichno jajasta
greeter of the rising sun Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Јаој Морала сам погледати сајт. Нађох, између осталог, ово: Али и ово: ovo sivo stvorenjce lici na mog Cekija kada je bio maaaaaaaliiiiiiii dusha machaksta
Nazzgul Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Moja baka bi rado poklonila svoju kucu.. ima li zainteresovanih?
Vresište Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Moja baka bi rado poklonila svoju kucu.. ima li zainteresovanih? Koliko kvadrata i koja lokacija?
Генеральный Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Трто натегао си га са све баком у стилу предратних факера. Љубим те.
Recommended Posts