Simadin Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Sumnjam, ovo nema nikakve veze s namestajem Skoknucu do neke radnje s metalnim accessories za kucu, pa ako nema porucicu s neta Znaci ako je neko VIDEO nesto slicno, da ne bi spamovali nagadjanjima Mozda ima u 'Sve za 99'
Roadchick Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 @cookie i ostali mackodrsci jel i vi imate mackove da bi vas cuvali od sleepwalkers-a?
greeter of the rising sun Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 (edited) imamo mi i dzukele, chupave, samo su oni dobri, pa ih ne ogovaramo kao machke @roadchick - vidi slike mog macana na prethodnoj strani...onaj sa velikim lampama umesto ociju Edited March 5, 2007 by Cookie
greeter of the rising sun Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 jao kakva jeza!!! sedim u sobi, ugaseno svetlo, vrata od sobe otvorena, na hodniku upaljeno svetlo, a je se uzivela surfujuci po netu... i cujem odvratan zvuk iza sebe, prestravila sam se! kad ono Cezar stoka, lezi na krevetu, spava sve u 16 i hrche!!! manijak 'ladno hrche!! mislim, hrkao je i ranije, dok je jos imao problema sa disanjem, ali sada je ok, hrkne tek po koji put.....ovo sada je, medjutim, bilo apsolutno, potpuno i 100% neocekivano...uh!!!
Simadin Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Jebote, i meni se to isto upravo desava Ah vidi, ortak spava
greeter of the rising sun Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 uh kako ga mrzim sad, odvratan osecaj...mislis svi spavaju, a onda cujes iza sebe nesto sto ne bi trebalo da bude tamo!!! a on je trebalo da bude u drugoj sobi!!! njemu lepo, on spava, boli njega... idem sad ja njega da plasim a necu, tako mi je sladak neka 'pava..
Simadin Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Pitanje za vas sto imate persijanere: jel i vasa macka sere govna sa aromom najgore septicke jame, strave i uzasa, kataklizme i kraja svega postojeceg?
greeter of the rising sun Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 :) pa nije da mirisem, ali oseti se 'smradna bomba'
MissionVao Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Juce je Cufta (aka morsko prase senior) dobila temeljno cetkanje i shishanje Ne da se drala nego uzas i pokusavala da zbrise, morala sam da je drzim dok Legenda delje chetkom dugodlako stvorenje koje se sada em intenzivno linja em kad se upiski zalepi joj se piljevina za dupe i upetlja u tanku pod-dlaku Mislim da cu neko vreme da je zovem "celava guza" :) Highlight iz petshopa - ima da se kupi (nemacki) povodac za morske prasice :) ima i za macke
MissionVao Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Pokusavam da smislim ime bolje od Knedla Dok je isprva delovao hrabro, kako je dobio kutiju za spavanje u kavezu, ne izlazi iz nje i svu hranu uvlaci unutra... mislim da ce izaci tek kad je preraste
Генеральный Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 а и онда ће да изађе тако што ће да му се распадне кутија па ће да је огрне к'о клошар! што га бре не назовеш Ђока. онда можеш да кажеш 'Легендо, држи Га док га исфенирам и подшишам'. другарице би могле да те питају 'Јел те Ђока некад ујео' или да констатују - 'што ти је сладак Ђока' или 'виииииииииииииииииидииииига како је чупаф'. 'Хоћеш да ти ставим Ђ. у руку', 'Хоћеш да помазиш Ђ.', 'Да се мало поиграш са Ђ.?', 'Јел лак за одржавање', 'Чиме га храниш', 'Порас'о ти је од последњег пута кад сам га видео/ла', 'Пусти Ђ. да спава, јуче је окретао точак к'о ма'нит!'. Све те изјаве добиВају сасвим другу димензију ако је кул име јеботе. Одо' да купим морског прасенцета.
MissionVao Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Kad utvrdim za sigurno da je muzjak razmotricu to ime
Legenda Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 :) :) :) Djoka voli da se zavlachi u rupe... Shta cesh, instinkt... Hiljade godina evolucije su nauchile morske prasice da zdipe hranu i begaju u zaklon...
Vlaja Buraz Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Ljudi moji, ja sam mačkoljubac, ali... Zoja Zoja i mali Kolja Znači, kad budem imao djecu pokazaću im sliku ovakvog psa i reći: "Djeco, hoćete psa? Ali da se brinete o njemu..." Inače, to nije moj pas. Ni blizu.
Jedite Govna Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 joj, sladak je... skroz... wub ciji je pas ako nije tvoj?
Vlaja Buraz Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 (edited) Od jedne poznanice iz Novog Sada, visimo na kvizu zajedno. Prvi put kad sam vidio gornju sliku, bio sam se totalno izgubio. Nije mi se sviđala. A sad... Prelijepa životinja. Malenca ne moram ni spominjati. Ja možda malo prisvojim tetkinog psa, za šetanje po brdu. Edited March 7, 2007 by Vlaja Buraz
greeter of the rising sun Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Zoja i mali Kolja :wub: a zasto nije Koja? kao, Zoja i Koja...mmmm
Vlaja Buraz Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Nemam pojma, baš moram pitati zašto se tako zove. Možda po Nikoli Pejakoviću... JA BOLUJEM OD BOLESTI KOJA SE ZOVE LJUBAV
greeter of the rising sun Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 videla sam pacovchica u profilu stoka mala, koliko ima?
Vlaja Buraz Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Ta sličica - 2 dana, ako i toliko, još nije bio progledao. Sad ima mjesec i po. Svjež pas, skoro nov.
greeter of the rising sun Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 sad bi trebalo da je jos sladji...imas sliku da okacis?
Vlaja Buraz Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Sa zakašnjenjem... Kolja, gradacija: Zoja, jedna sličica: Životinjice.
Recommended Posts