Azaralena Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Pa kako pubertet u 5 godina!?! Eh, musko je to :) Ma nek ga hrane do pred pucanje i nece moci ni da tuguje ni da se krece A koliko je daleko stara zgrada? Mozda i ne bi bilo strasno da se malo proseta ako je blizu... Mukica
greeter of the rising sun Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 ma ne on, nego ovaj mladji pa ga matori tek sad osetio... z stara zgrada je nekih 20 min, ali jednom od naprometnijih ulica u KG-u...strashno... a to za hranjenje je dobra ideja... jos malopre mi se ucinilo da se malo smirio kada smo mu dali da jede...
Azaralena Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Ah, mladji Pa video ga je ovaj kako obavlja radnju! A sa proslim mackom se nije kacio... Mozda mu je tad bio zapusen nos? Da, ne mogu da ga puste kad je toliko prometno Mukica Ima da mu pozli od hrane :)
greeter of the rising sun Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 radnju? pa daaaaaa, sad ima zivotinjski miris, ko je veci od njega.....daaaaaaa...a ovaj ljubomoran...a mozda mu dohvatio zensku, a?
Azaralena Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 (edited) :):) Pardon, ovo je veliki http://img153.imageshack.us/img153/3051/img0071re2.jpg A mali je onaj sa prethodne slike sto mu je jezik preko face... Edited March 25, 2007 by Azaralena
greeter of the rising sun Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 nije smesno, ozbiljno je to... ovaj bario tu zensku godinama, i sad dodje zutokljunac na gotovo... a tek kriza srednjih godinaaaaa
Mustang Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Ja generalno gotivim zivotinje. Od kad sam bio mali uvek sam imao kornjache naj vise sam voleo krokodile,gustere i reptile uglavnom mada sve su mi manje-vise ok
greeter of the rising sun Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 zanimljivo...ako posedujes reptila, jel moras da ga izvodis na sunce? posto je jedna devojka u komsiluku imala nekog reptila, pa ga izvodila napolje....pa sad ne znam, da li se to tako u praksi radi ili se ona folira?
Anarki StarScream Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Da stavis povodac jednom Varanu i vodas ga okolo ... nasi ljudi bi pomislili da je krokodil ... Inace doslo mi neko kuce kuci ... mrsavo jadno ... ne uhranjeno ... ali veliko ... po ocima i sjaju dlake se vidi da je mald ... jer ipak nije bas uhranjen ... nahranio sam ga pa cemo videti koliko ce ostati kod mene ... a mnogo je lep ... prava blondina ... s tim sto je musko .
Kokopelli Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Evo Pabla.. Nismo se odavno fotografisali. Prije par dana smo napunili 7 mjeseci. Plašimo se da se nismo malo udebljali, jer do 12. mjeseca moramo da imamo dužinu plastrona maksimum 9cm. Ma, nema veze. Ješćemo manje račića, a više mesa i biće bolje. Za one kojima sam se baš svidio, evo moje mini galerije: http://img.photobucket.com/albums/v217/Vampiria/CIMG0675.jpg http://img.photobucket.com/albums/v217/Vampiria/CIMG0680.jpg http://img.photobucket.com/albums/v217/Vampiria/CIMG0650.jpg http://img.photobucket.com/albums/v217/Vampiria/CIMG0652.jpg
Sarah_Key Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Pablo je mnogo sladak Ja isto imam kornjacu zove se Tosha,imam ga vec nekih 12-13godina i obozavam ga,a imam i hrcka i 2 papagaja
Kokopelli Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Isto je slatkovodna? I ima toooooliko godina? Uh, ja ne mogu da zamislim sebe, a kamoli Pabla za 13 godina Hoćeš ih slikati? Mene baš interesuje kako Toša izgleda
Vlaja Buraz Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 (edited) Ja da imam tu kornjaču mislim da bih hronično patio od toga da je slučajno ne zgnječim. Nekako mi već sad pod nogama osjećaj gaženja puža sa kućicom, kontam da nema puno razlike. Užas. Edited March 26, 2007 by Vlaja Buraz
Kokopelli Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Pa ne možeš je, bre, zgnječiti, niti se plašiti istog, jer ona vrlo malo vremena provodi na kopnu. Zapravo, i nije preporučljivo da se vadi iz vode, but I can't resist
Sarah_Key Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Isto je slatkovodna? I ima toooooliko godina? Uh, ja ne mogu da zamislim sebe, a kamoli Pabla za 13 godina Hoćeš ih slikati? Mene baš interesuje kako Toša izgleda Uzela sam ga u drugom osnovne,secam se kako sam ga nosila u kesici kad sam ga kupila ,u sustini je isti ko Pablo samo veeci i deeblji a svasta je prosao s nama cak nam je i padao s prozora(tad sam zivela u prizemju,al opet),pa smo ga izgubili u selu i jedva nasli u nekom kanalu..tamani muve ko lud i tako... Za slike cu se potruditi da okacim u skorije vreme
Machka Naopachka Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 planiram da napravim ultimate-playground za Marka. tu negde, kad se zavrshi ispitni rok, jedan ipo zid cu da mu posvetim sa pentralicama i kucicama i lopticama na visuljcima i mostic na drugi zid da moze da predje samo da nadjem ploche koje se koriste za veshtachke stene ili neshto slichno. da ne bude sir od zida. kad vec jadan ne moze napolje jebi ga. glup je. ode na drugi sprat i mjauce ispred stana ispod nas. shta da mu radim, ako bude srece preselice se u kucu, ako ne.. kme.
Генеральный Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 kad vec jadan ne moze napolje jebi ga. glup je. ode na drugi sprat i mjauce ispred stana ispod nas. да си узела корњачу - не би имала тих проблема. ево, цанета имам већ 3. годину и није мјаукнуо ни једном.
Vlaja Buraz Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 да си узела корњачу - не би имала тих проблема. ево, цанета имам већ 3. годину и није мјаукнуо ни једном. Možda bi mjauknuo da mu uzmeš Antona za cimera.
Генеральный Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Možda bi mjauknuo da mu uzmeš Antona za cimera. :) :) :)
blondie Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 (edited) ljudovi, treba mi par savjeta.. dakleM, komsija odselio i ostavio macku (naravno).. ja ne volim macke generalno, ali zao mi je, mjauce mi pred vratima.. ni u ludilu je ne bi pustila u moj savrseno organizovan i cist stan ( ), ali stavila sam ispred vrata malu gajbicu s cebetom i kupila sam joj posudice za hranu i cuda neka.. ono, kontam, toplo joj je, jebi ga, svaki dan se vrti oko 30 celzijusa.. problem je u tome sto Mica nece da pije mlijeko.. nece pilecu salamu.. nece odredjene vrste ribe.. nece sir nikakav.. ja nemam BLAGE sta da joj dam da jede.. mrsava je nekako, koscata, i stalno prebira po tanjiru hranu - k`o da sam joj otrov sasula.. mislim, gledam druge macke, navale k`o lude na ribu, mlijeko, sve.. Mici treba sto godina da pojede nesto. takva je bila i dok komsija nije odselio. da nije bolesna? probah i sa kupovnom hranom, ono iz PetSmart konzerve i cuda, ali isti klinac, mirise po pola sata, jedva nesto okusi, pa onda to tako stoji danima.. kad izadjem s hranom, ona i dalje zijeva u mene, konta da sam joj jos nesto donijela, kurva misli da sam ja neki svedski sto, sta li.. mislim, ona trckara okolo, igra se s drugim mackama, ne djeluje ovako bolesna, osim sto je prirodno zgoljava. ne znam ni koliko objektivno prosjecna macka moze pojesti danas? koliko hrane mogu da joj ostavim za dan? (radim jebi ga, ne mogu sjediti s njom ) nemo` da mi neko spomene veterinara, samo da udjem u Animal Hospital, trebace mi oko 250 dolara. to je Mica.. suncanju je vrijeme.. edit: tema treba da se preimenuje, jer nas ima koji ne trpimo ljubimce U KUCI, nego VAN kuce Edited March 30, 2007 by blondie
Recommended Posts