Azaralena Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 @Azaralena Heh baš je sladak, malo prestrašen, ali sladak Osam komada?! Svaka joj čast! Kako je izdržala porođaj? Moja Maza je dosad najviše šest omacila. A par puta i po samo jedno... Nisi pratila pricu Imam dve macke. Obe su omacile po 5 komada, ali jednoj su uginula dva jos prvog dana E sad, racunajuci i macore, imam 12 macketina! @Dead Man Walking Nije gadan! I uopste ne lici na pacova!
Tanya Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Ah, pa nisam pratila imaš pravo. Jadničci, verovatno nisu imali mesta u stomaku, pa su zato uginuli, nisu se dobro razvili. Dvanaest mačaka? Super!!! Meni je najviše bilo devet ja mislim (tri odrasle i 6 mačića ne sećam se davno je bilo), a sad imam samo dve velike crne
Wise Owl Posted May 21, 2007 Author Report Posted May 21, 2007 Mikac i Cile Uskoro stize i ono malo crno mace, ciju je sliku Inuria okacila pre par strana. Ali Viktora nikada necu preboleti...
Tanya Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 @Wise owl Joj kakvi su ludi! Oboje kao da iščekuju nešto! Znači uspela akcija udomljavanja crnog mačeta? Pa eto onda njega čekaju Ma to je baš cool, uvek podržavam usvajanje cicosa
Azaralena Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Uskoro stize i ono malo crno mace, ciju je sliku Inuria okacila pre par strana. Jbt. ne verujem na sta si sve spremna... A ne!!! Nece ti ni 2 YUM-a pomoci Pa da bude kao sa Viktorom...kao tvoj macak, a sova ga hrani, prosipa posip... Sovi spava na grkljanu... Kako je to slaaaaatko!!!
Wise Owl Posted May 21, 2007 Author Report Posted May 21, 2007 Sta cu kad sam looda ...a i nije morala puno da me ubedjuje... eh, da samo to malo crno stize, ni po' jada, vec jos jedno, 'bem li ga, ne znam ni kakvo je, znam samo da mu je Inurijina mladja sestrica od 4 godine, dala ime Pilchad :)
Tanya Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Ha, ha... Extra! Ma što više to bolje! Barem vam nikad neće biti dosadno u kući
Wise Owl Posted May 23, 2007 Author Report Posted May 23, 2007 Bila danas posle 100 godina u zooloskom vrtu. Imaju juznoamericke bele lavove
Dead Man Walking Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Bila danas posle 100 godina u zooloskom vrtu. Imaju juznoamericke bele lavove wtf je to? Nisam to ni na televiziji video... Btw koliko je upad u zoo? Mislim kao posetilac a ne kao zhivuljka...
Dead Man Walking Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 auuuu lopovi! shalim se, nije toliko puno...ja nisam bio godinama, moracu uskoro da naidjem.
Geozee Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Obozavam lavove... Ali medvede... Najjaci su...
Dead Man Walking Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Sta cu kad sam looda ...a i nije morala puno da me ubedjuje... eh, da samo to malo crno stize, ni po' jada, vec jos jedno, 'bem li ga, ne znam ni kakvo je, znam samo da mu je Inurijina mladja sestrica od 4 godine, dala ime Pilchad :) Jel imate zecheve!? Ako nekome treba samo let me know ;D Jako su ukusni u chorbi Ali medvede... Najjaci su... A i bukvalno. Bilo na nekoj emisiji chuo sam simulacija borbe medveda(ne znam kog) i lava (ne znam kog) i ustanovljeno je da medved>lav Kazhu kad ga jednom dekne slomi mu kichmu. (iz sve snage jako... )
Tanya Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Nisam bila u zoo vrtu od svoje 8., možda 9. godine. Ne bih ni primirisala tom zatvoru, a da me neko prisili da odem, verovatno bih se rasplakala kod prvog ''exponata''. Da, da, znam, oni su rođeni u zatočeništvu, ne bi se snašli i da ih neko pusti nazad u prirodu; u prirodi bi ih neko ubio, ovde su bezbedniji; ovde uvek imaju šta da jedu, na slobodi bi možda i gladovali... Znam sve te lame izgovore, ali sam i dalje protiv takvog mučenja. Kad im vidim okice iza tih rešetki... Veliki sam emotivac
Azaralena Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 (edited) Vise patis ti nego te zivotinje :) A stvarno, nisam ni ja bila tamo neki' desetak godina. 'Ajde da se svi skupimo i posetimo taj vrli zatvor A onda cemo pod okriljem noci upasti tamo (tokom dnevne posete cemo sakupiti sve potrebne informacije) i pustiti sve te jadne zivotinje na slobodu, da krstare gradom i prave nerede Oduvek sam zelela da imam vevericu i lasicu Jednom sam htela da dam slonu kikiriki, a on mi drpio celu kesicu Jos sam se uplasila da ce se zadaviti njome, kao sto se to desilo zirafi nesto pre toga EDIT: moj 666. post Edited May 23, 2007 by Azaralena
Tanya Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Na mene je isto ostavio utisak slon, kad sam bila tamo kao klinka, udarao je surlom o vrata da ga puste u tu njihovu prostoriju za spavanje, bilo mu je pretoplo valda (bilo je leto 40ak stepeni, a on se valda kod nas navikao na umereniju klimu, pfff jebeni zatvori), a ovi debili nisu hteli naravno da ga puste,jer je bilo naroda koji je hteo da se naslađuje time, i tako je on jadan urlao i lupao A šta će oni jadni u gradu ako ih pustimo?
Minerva_SD Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Jel nekome trebaju mačići? Imam dva, još su mali, biće za odvajanje od mačke za nekih mesec i po?
Tanya Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 @Master of Disasters Sorry imam dve odrasle i obe su trudne, neću da preterujem Okači slike, onda će ti se neko javiti sigurno, kad vidi kako su cakani
Minerva_SD Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Ma, imam i ja, ovde jedno (sterilisanu), ali kod mame i tate imam pet, i sve su sterilisane i nikako mi nije jasno kako se sterilsana mačka omacila! Verovatno ću naći nekog na životinjskom carstvu, al mi ništa nije jasno (naročito što sam prisustvovala operaciji i videla da je sve izvadjeno!)... Inače, jesu predivni, tanmo sivi, jednobojno sivi.. Ali mi i dalje ništa nije jasno...
Azaralena Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Na mene je isto ostavio utisak slon, kad sam bila tamo kao klinka, udarao je surlom o vrata da ga puste u tu njihovu prostoriju za spavanje, bilo mu je pretoplo valda (bilo je leto 40ak stepeni, a on se valda kod nas navikao na umereniju klimu, pfff jebeni zatvori), a ovi debili nisu hteli naravno da ga puste,jer je bilo naroda koji je hteo da se naslađuje time, i tako je on jadan urlao i lupao A šta će oni jadni u gradu ako ih pustimo? Ljudska stoka!!! Naravno da ih zabole k**** za to sto zivotinja pati! Bitno ja da oni imaju mogucnost da se sklone kad im dosadi da budu na suncu!!! Da samo vidim tako nesto, napravila bih zestoko sranje!!! A za ovo drugo... Pa kazem ti - da krstare i prave nerede :)
Dead Man Walking Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 A šta će oni jadni u gradu ako ih pustimo? Kako shta ce? Pa prvo u Mc Donalds, pa na pivo, pa u zhivot... Meni je ideja skroz super, ali samo ako cemo da pustimo i divlje zhivotinje i onda da snimamo kako ruchkaju
Tanya Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 @Master of Disasters Uh, pa maca je fenomen šta reći. Pa šta kaže veterinar? Mog sivog mačora nema A obožavam te mat sive cicose, predivni su... Gari gde li si sad @Azaralena Ja sam bila mala pa sam mogla samo da plačem, nikako da mu pomognem Pa onda da ih neki idiot osakati u gradu? Neka preskočiću.
Azaralena Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Meni je ideja skroz super, ali samo ako cemo da pustimo i divlje zhivotinje i onda da snimamo kako ruchkaju Ma sve i svakog! Harmonija i ravnopravnost! Blood and gore! Ja sam bila mala pa sam mogla samo da plačem, nikako da mu pomognem Sad mi zao i tebe i slona :cry: A bilo bi lepo otici u zoo-vrt posle toliko vremena. Samo da prodju ove vrucine od kojih se svaki (mio)miris udvostrucuje
Dead Man Walking Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Ja sam bila mala pa sam mogla samo da plačem, nikako Pa onda da ih neki idiot osakati u gradu? Neka preskočiću. Da vidim tog idiota koji ce da osakati africhkog tigra, geparda, pumu... pre ce biti obrnuto uf, jedva chekam! A jel mislite da one chike shto tamo rade nece imati nishta protiv?? @Tanya mozhda se gari zaputio u Novi Sad? Da bude sa svojom vrstom...
Recommended Posts