THE WIZARD Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 (edited) ok chil jebo te... EDIT: btw pitao sam ga ovde za avatar, jer ako nisi primetila na avataru je machkica... Edited June 11, 2006 by THE WIZARD
Zen Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 ..... Sta je sledece? Oni virtualni ljubimci... Kkao bese... Tamagochi... Nja... Jel ima neko vranu/gavrana? Bezuspesno pokusavam da nabavim jedno od ta dva... Makar polovno
SATAN-iz Batajnice Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Jel ima neko vranu/gavrana? Jedan (sad vec pokojnik) i z caletovog sela (Banatsko Karadjordjevo) je drzao vranu u kavezu.Da vidi koliko ce da zivi.Negde oko 10ak god je drzao pa je umro i pustili su je posle toga.Elem izgledala je bas jadno,ocerupana sva nikakva...
Axeanosilas Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 (edited) Jel ima neko vranu/gavrana? Bezuspesno pokusavam da nabavim jedno od ta dva... Makar polovno Ја бих волео гаврана... Пре пар дана бејах у селу и питах родбину (сви су неки ловци) могу ли да ми набаве једног малог, али ми они рекоше да су се гавранови давно "изгавранисали" и да су сада велики и лете... Следеће године... Edited June 11, 2006 by Axeanosilas
Alita Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 kad smo kod cudnih imena, ortakinja ima kuce koje se zove Kokoska... moja ortakinja macku koja se zove Mis, i macora Gucu (od guska, jer bukvalno i zvuci ko guska kad mjauce...)
Kakashi Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Sto? They're evil . Ne, jednostavno će ti lakše biti s gavranom. Nisam baš ni siguran da su vrane jednako inteligentne.
THE WIZARD Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 jel ste videli onaj klip shto neka bakuta drzi svinju u gajbi? kao kucni ljubimac i tako te fore... nekako mi je zao...
SATAN-iz Batajnice Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 I ja imam svinje Ali ne u gajbi naravno nego u svinjcu
DevouredSoul Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Kad smo vec kod imena kucnih ljubimaca moje dve mace imaju onako cudna imena... jedna je Bebica druga Kravica. Kada porastu kontam da ce biti Beba i Krava a kad omatore jedna ce biti Bebetina a druga Kravetina. Ali Bebetina i Kravetina.... Ako ti se ne vrati machka, dacju ti ja jednu na poklon
greeter of the rising sun Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 (edited) I tako..... vidi skota malog beshe Tish? to je verovatno kada pokusava da dremka, a ti je ganjas aparatom... Edited June 11, 2006 by Cookie
Aurora Calerva Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Jedino tada i mogu da je uhvatim da je slikam
greeter of the rising sun Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 ..... Sta je sledece? Oni virtualni ljubimci... Kkao bese... Tamagochi... Nja... Jel ima neko vranu/gavrana? Bezuspesno pokusavam da nabavim jedno od ta dva... Makar polovno TiGaMuchi
blondie Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 prelijepu pricu o kucnim ljubimcima cuh sinoc na vijestima.. ker neke vrste kao pitbul (malo veci samo), istrcao iz dvorista, usao u obliznju skolu.. tamo u hodniku napao iz cista mira neku klinku, i ona bjezeci nekako stigne do wc-a, i to je sve cuo cika cistac i umlatio kera kantom i metlom. maloj je noga ozbiljno povrijedjena - fazon, valjda ta vrsta kera ne rastavlja vilicu kad je jednom sastavi na plijenu - i krenula je hajka. ker je `uhapsen` i bice pogubljen ovih dana. vlasnik istog je tako uhapsen, zato sto je to vec bio drugi ili treci napad njegovog kera a on nije ucinio nista povodom toga. takodje, kerova kucica u dvoristu nadjena je otvorena i nezakljucana. vlasnik kera - za sve to ima da odrapi godinu dana zatvora, plus ne sjecam se koliko rekose novcane kazne. komsije su presrecne, jer vise nisu znali kome da se zale. tako se to radi u zemljama za zakonom. cuvajte pitbulove pod kljucem.
DevouredSoul Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Kapiram da bi ga moja Paradox pokidala....
greeter of the rising sun Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 ma vidi me kako sam lepi "bako, bako, kako su ti velike oci"
Alita Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 tako se to radi u zemljama za zakonom. KAmo srece da je to tako kod nas... Al dobro, kod nas takvim gazdama psi presude sami... Palac me i dalje proganja
THE WIZARD Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 ko je neshto spominjao poklanjanje machkova na proshloj str?
bradati_simce Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 TRAZIM SKORPIJU AKO NEKO ZNA GDE MOGU DA JE KUPIM I ZA KOLIKO,IL AKO NEKO IMA DOVOLJNO MUDA DA JE HVATA PO SUMADIJI NEKA POSALJE PP!!!!!!!!!!!! HVALA
DevouredSoul Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 ko je neshto spominjao poklanjanje machkova na proshloj str? Ja, ja, ja, ja, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kazhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii koliko ti treba?
greeter of the rising sun Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 TRAZIM SKORPIJU AKO NEKO ZNA GDE MOGU DA JE KUPIM I ZA KOLIKO,IL AKO NEKO IMA DOVOLJNO MUDA DA JE HVATA PO SUMADIJI NEKA POSALJE PP!!!!!!!!!!!! HVALA GDE po Shumadiji? ko te to slagao?
Recommended Posts