Tanya Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 (edited) @Dead Man Walking Ništa me ne oraspoloži više od prizora neke životinje, nemam pojma zašto, koju god da vidim sva se ozarim Svi mi kažu da sam trebala da budem veterinar, ali jbg ne podnosim krv, tako da nisam za taj poziv. Jedini slučaj gde mi krv ne smeta je kada mi se mačka maci, tad mi ništa ne smeta, samo što ne skakućem oko nje od sreće! Jbt rađanje novog života, nije to mala stvar Edited June 16, 2007 by Tanya
Geozee Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 @Dead Man Walking Ništa me ne oraspoloži više od prizora neke životinje, nemam pojma zašto, koju god da vidim sva se ozarim Svi mi kažu da sam trebala da budem veterinar, ali jbg ne podnosim krv, tako da nisam za taj poziv. Jedini slučaj gde mi krv ne smeta je kada mi se mačka maci, tad mi ništa ne smeta, samo što ne skakućem oko nje od sreće! Jbt rađanje novog života, nije to mala stvar Ti si potpuno luda...
Lhabia Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Da li neko zna kojim danima se poklanjaju zivotinjke na Trgu Nikole Pasica, odnosno kod Palate Albanije (od skora)...? Inace ja imadoh jednog preslatkog seoskog macora, a pre toga 4 papagaja... Sve sam ih mnooogo volela... lutkice male:( Ništa me ne oraspoloži više od prizora neke životinje, nemam pojma zašto, koju god da vidim sva se ozarim I ja isto... cak mi zasuze oci... Divna stvorenja Dakle, macor Tajdza
Tanya Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Dakle, macor Tajdza Joj lepotan! Liči na mog Mikija koga sam imala kad sam bila mala. To je bila duša od mačora
Dead Man Walking Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 @Dead Man Walking Ništa me ne oraspoloži više od prizora neke životinje, nemam pojma zašto, koju god da vidim sva se ozarim Svi mi kažu da sam trebala da budem veterinar, ali jbg ne podnosim krv, tako da nisam za taj poziv. Jedini slučaj gde mi krv ne smeta je kada mi se mačka maci, tad mi ništa ne smeta, samo što ne skakućem oko nje od sreće! Jbt rađanje novog života, nije to mala stvar Jel fatash Animal Planet? Ti si potpuno luda... Ona je........chudna.
Tanya Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 @Kgb Terrier AAA kako je swatka! To je Kiss jel tako? Mišić prelepi, kako bih se ja igrala sa takvom lepotom!!! Po ceo dan bi se jurcale @Dead Man Walking Ne gledam tv, i nisam čudna
Josif Visarionovič Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Da,to je Kiss,mada je mi zovemo Crna.Sladje nam je a i navikla se na to...
Josif Visarionovič Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Da,ovo su zubi sestomesecnog steneta.Inace,vec sada ima vece zube od svoje majke.Bice zver od psa,svi joj to predvidjaju. Za mesec/dva krecem na treninge sa njom:napad/odbrana,vidim da vec sad hoce da ujede a moj cilj je da je izostrim koliko god moze,ali naravno da bude kao i majka.Ostra ali poslusna.
Mustang Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 (edited) Beast,nema šta... et Tanja Pa nisam ih izveo na put nindže (šmrc),ali ujedaju ko blesave,tako da imaju elemente borbenosti... :) Edited June 17, 2007 by Mustang
Tanya Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 @Kgb Terrier Uhhh, koji zubići Pa iskreno Crna mi se više i sviđa @Mustang Eto one jadne imaju volju, a ti nisi dovoljno posvećen! Vidiš kako Kgb Terrier ima lepe planove za Crnu?
Josif Visarionovič Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Veceras sam setao Hajdi 2.5 sata...
Tanya Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 @R_a_S_a Aj okači neku sliku, činčile su mi mnogo simpatične? @Kgb Terrier Hhmm... Nikad vas ne sretnem
Dead Man Walking Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 @R_a_S_a Aj okači neku sliku, činčile su mi mnogo simpatične? Jel to pitanje i odgovor? hahahaha izvini al moram da te zezam... Inache me bash chudi shto su ti simpatichne. Tebi je i mravojed verovatno simpatichan... ...i nemam problem sa tim, samo primecujem
Tanya Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Jel to pitanje i odgovor? hahahaha izvini al moram da te zezam... Inache me bash chudi shto su ti simpatichne. Tebi je i mravojed verovatno simpatichan... ...i nemam problem sa tim, samo primecujem Nije, znam kako izgleda činčila (Torovog Kiša držim kao pozadinu na desktopu ) ali hoću da vidim i ovu, pa nije svaka ista. A to što me zezaš mi ne smeta, pa šta drugo očekivati od čoveka koji ne voli grašak I šta ti imaš protiv mravojeda? Baš imaju blentavu facu, ne možeš da se ne nasmešiš kad ih vidiš
R_a_S_a Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Maler,nemam slike trenutno ali cu da ga slikam pa cu da okacim.
TurboBoy Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 (edited) Moja omiljena rasa (kucica mislim) Shin Tzu iliti Shi Cu Edited June 18, 2007 by TurboBoy
Dead Man Walking Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Nije, znam kako izgleda činčila (Torovog Kiša držim kao pozadinu na desktopu ) ali hoću da vidim i ovu, pa nije svaka ista. A to što me zezaš mi ne smeta, pa šta drugo očekivati od čoveka koji ne voli grašak I šta ti imaš protiv mravojeda? Baš imaju blentavu facu, ne možeš da se ne nasmešiš kad ih vidiš da, zezam te jer si upitnik stavila na kraju... Ti cesh 100 godina zhiveti kad se tako stalno smjesh na sve! Ja lichno obozhavam wombate! Zhelja mi je da nabavim jednog kad budem imao svoj stan!
Mustang Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 (edited) @Tanya Pa dobro,kgb terijera ne mrzi...vredan momak... Ja spremam neke ispite trenutno(neke sam polagao),tako da sam malo u cajtnotu Ma čim skupim neke parice,odo da im kupim neki veći akvarijum,bar 50-60L,pa će se druga pesma pevati(the trooper) :) Edited June 18, 2007 by Mustang
Geozee Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 (edited) Ovo je lutalica koju obozavam... Zove se Lav! Edited June 18, 2007 by Geozee
Tanya Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Ijoooj napokon! Baš je pravi lav Vidi se po očima da je dobrica Kako bih ja to slatko ugojila...
Geozee Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Glavu dajem da je on najbrza lutalica u Srbiji...
Recommended Posts