Álvaro Recoba Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Маша и њено синче Жао ми је што смо дали малог...
THE WIZARD Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Ja, ja, ja, ja, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kazhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii koliko ti treba? idi bre! ja gledam wtf ti znachi ona poruka.... treba ja tebe da pitam "ti to ozbiljno???"
ALEXIE_AIC Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Mojoj Doni je mnogo vruce... Jadnica nema snage ni za sta...
ALEXIE_AIC Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 (edited) Маша и њено синче Жао ми је што смо дали малог... Jooooj, preslatki su! A tek ono belo mace (par postova iznad)... Sa ovim plavim okama. edit: jbg, ipak sam ja mackara. Edited June 20, 2006 by ALEXIE_AIC
Archibald Reiss Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 ne znam za kucne ljubimce ali ja sam malopre jurio lokalne dzumare i macke ispred kuce... znaci dao sam macama da piju mlekce, kad dzumare dosle i polokase sve.... a onda se iznerviram i dohvatim prvo sto mi je bilo pri ruci - gitaru.. I krenem da jurim dzumare.... a komsija izasao sa terase i gleda jesam poludeo od ove vrucine... "nemoj sine uzmi motku dzitra je skupa" Mada iste te dzumare mi spavaju ispred kuce.. i nahranim i njih... pa su verni... al' nekad mi se tako popnu na zivce.... juce uzeli kesu sa smecem i razvukli po ulici... popizdeo sam...
ALEXIE_AIC Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 ne znam za kucne ljubimce ali ja sam malopre jurio lokalne dzumare i macke ispred kuce... znaci dao sam macama da piju mlekce, kad dzumare dosle i polokase sve.... a onda se iznerviram i dohvatim prvo sto mi je bilo pri ruci - gitaru.. I krenem da jurim dzumare.... a komsija izasao sa terase i gleda jesam poludeo od ove vrucine... "nemoj sine uzmi motku dzitra je skupa" Mada iste te dzumare mi spavaju ispred kuce.. i nahranim i njih... pa su verni... al' nekad mi se tako popnu na zivce.... juce uzeli kesu sa smecem i razvukli po ulici... popizdeo sam...
Jellybelly Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 TRAZIM SKORPIJU AKO NEKO ZNA GDE MOGU DA JE KUPIM I ZA KOLIKO,IL AKO NEKO IMA DOVOLJNO MUDA DA JE HVATA PO SUMADIJI NEKA POSALJE PP!!!!!!!!!!!! HVALA Ja sam jednu nasao u svom wc-u al sam je nazalost likvidirao.. Da sam znao, mogao bih i da profitiram.
Aurora Calerva Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 (edited) Bebica Tiš update... Mali miš ima novu ljubav.. Elem, otkrila je moju korpu u kojoj čuvam plišance manjeg formata. Plišanci joj i nisu bili nešto posebno interesantni koliko sama korpa....... Inače, od kada je otkrila svoj novi omiljeni predmet u mom stanu, manje grize i napada druge predmete i ljude... Ali ipak i dalje sačuva koji griz i za Oca... EDIT U Kaliforniji je dat predlog za uspavljivanje svih pitbulova i uskoro će glasanje... Kako mogu?? Edited June 21, 2006 by Aurora Calerva
Slaytanic_sisteR Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 U Kaliforniji je dat predlog za uspavljivanje svih pitbulova i uskoro će glasanje... Kako mogu?? staaa? a neeeeeeee jadne kuce pu mamu im poganu ,nek pocrkaju oni
greeter of the rising sun Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 jel ima neko glasanje da se bunimo? i meni zao, ali od kukanja nema vajde... videcu sta moze da se radi....mora da ima neko glasanje ili nesto...
greeter of the rising sun Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 nasla sam ovo: http://home.comcast.net/~chako/politicians.htm ali bi to posluzilo da smo Amerikanci i da glasamo tamo..... trazim dalje
greeter of the rising sun Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 (edited) Klikni me Edited June 21, 2006 by Cookie
greeter of the rising sun Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 ne smem vise da gledam one fotografije na sorry again...
Slaytanic_sisteR Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 ne smem vise da gledam one fotografije na sorry again...ni jaaaaaaaa znam da ne vredi kukati,ali sta mozemo mi
Aurora Calerva Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Ako ništa drugo, ako imate pitbula ili znate nekoga ko ima, pošaljite sliku....
Zagrivuk Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Ako ništa drugo, ako imate pitbula ili znate nekoga ko ima, pošaljite sliku.... Imam i ja zmaja, azdaju sam pridavio proslog meseca. Pojela mi je Fuzbal
Aurora Calerva Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 E zakasnili smo koji vek sa spašavanjem zmajeva
Dark Sonja Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Imam i ja zmaja, azdaju sam pridavio proslog meseca. Pojela mi je Fuzbal ovo je najjaci post ikada....
blondie Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 U Kaliforniji je dat predlog za uspavljivanje svih pitbulova i uskoro će glasanje... Kako mogu?? nikako Terminator Guverner ce sve to u prah! iz moje kuce ide jedan glas za tamanjenje terijera.. ok, ozbiljno - bez zajebancije.. svako vece na vijestima po par slucajeva daju gdje neki terijer napravio nekog invalidom.. ja sam prije par mjeseci imala slucaj da su me dva napala - iz cista mira, na sred ulice. kapiram da ima ljudi koji vole tu rasu, i koji vode racuna o svojim ljubimcima ali nekako slucaj je u tome sto pitbulove iz nekog razloga vecinski drze napaljeni idioti, kriminalci pa i oni koji ih koriste za psece ilegalne borbe.. nije ni cudo sto je sama rasa pasa sjebana kakvi su im vlasnici - vjerovatno treba donijeti zakon prvo za vlasnike (postoji, ali ne u vidu smrtne kazne ), ali to ne rjesava pitanje agresivnosti i poluDJelosti kerova. znam da se svaki napad pit bula na nekoga u 99% slucajeva rjesava usmrcivanjem kera - tako da prakticno, taj zakon je vec tu negdje.. na kraju, vjerujem da s jedne strane glasanje ce ici na sapu pit bulova pa ce sve proci ok - demokratija, milijarde koje obrcu Petsco i sl. kompanije i organizacije za prava zivotinja itd.. a s druge strane, kalifornija je zemlja za sebe, strogi su zakoni za neke stvari, i nekako sa dosta njih se prvo ovdje experimentise - pa iz tog razloga kapiram da su mozda i dosli crni dani za pit bulove.
greeter of the rising sun Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 mozemo da kacimo slike pasa svih rasa, a ne samo pit bulove...videla sam slike na kojima pise nesto tipa - podrzavam svoju sabracu, jer ko zna, mozda sam ja sledeci... samo sto ja nemam psa... jedino da krenem u park sa aparatom i slikam redom...
greeter of the rising sun Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 ovo je najjaci post ikada.... bez veze...
Álvaro Recoba Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Па кад погледате од свих животиња пси убијају највећи број Амера, а питбулови су као најкрволочнији...
Recommended Posts