Bellatrix Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Mislila sam na pravog pacova. Ima toga u pet shopovima, na zalost uglavnom kao hrana za zmije. Nasla sam danas u jednom pet shopu, uzecu ih za 7-10 dana dok prestanu da doje. Pacovi su, nasuprot misljenju vecine, divni, pametni i verni ljubimci. Steta sto ih ljudi ne cene vise.
Josif Visarionovič Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 4 ih ima.2 muzjaka i 2 zenke.Mali su,jbg mala rasa. Ruski terijer od 2 dana je 4 puta veci
Hudini Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Pacovi su, nasuprot misljenju vecine, divni, pametni i verni ljubimci. Steta sto ih ljudi ne cene vise. Jesu vrlo inteligentni, ali umeju da popizde i, sto je karakteristicno samo za njih, jedina su vrsta koja napada coveka kad se oseti ugrozenom. Sve druge vrste (glodari ili ne) nikad ne napadaju nego se iskljucivo brane. Naravno ne racunam grabljivce koji te gledaju kao rucak.
Feniks . Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Moj Vuk lepo napreduje, a i zubici su mu sve ostriji
Tanya Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Mislila sam na pravog pacova. Ima toga u pet shopovima, na zalost uglavnom kao hrana za zmije. Nasla sam danas u jednom pet shopu, uzecu ih za 7-10 dana dok prestanu da doje. Pacovi su, nasuprot misljenju vecine, divni, pametni i verni ljubimci. Steta sto ih ljudi ne cene vise. Joj lepote, i ja ih volim, aj kada budeš uzela okači sliku 4 ih ima.2 muzjaka i 2 zenke.Mali su,jbg mala rasa. Ruski terijer od 2 dana je 4 puta veci Pa koliko su stari sada? Deluju baš mlađano A terijere sam videla koliko su visoki kada odrastu, tako da verujem da su poveći i kad su bepci Moj Vuk lepo napreduje, a i zubici su mu sve ostriji Ajde neku novu slikicu da vidimo napredak
Sarah_Key Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Nisu gluposti, potvrdio je drugar iz lichnog iskustva... Takodje uzeo da prochuva kornjachu drugaru, dok je na ovaj na moru, stavio je u akvarijum pored svoje, i zatekao ga horror prizor kad se vratio... Njegova kornjacha, kao neshto veca i agresivna, bukvalno je raskomadala ovu drugu... Sve shto je od 'pridoshlice' ostalo je otkinuta glava i oklop sa dopola pojedenim telom... Auu strashno!!! E ovako ja se nisam usudila da ih stavim u isti akvarijum upravo zbog toga shto nisam znala kako ce Tosha (moja kornjacha) kao veca i krupnija odreagovati a nisam zelela rizikovati...pa sam uzela i priblizila akvarijume(da se stakla dodiruju) chisto da vidim reakciju...ali nije je bilo Tosha je da tako kazem ignorisao novo drushtvo... Ja takodje imam hrchka i chistim kavez i menjam piljevinu svako veche...ne znam da li tako treba ,prosto tako praktikujem jer ipak ona vrshi nuzdu svakodnevno (pa ako zelish da izbegnesh "mirishljavu sobu" )...a pravo je zadovoljstvo imati hrchka za ljubimca tako su mala i savrshena stvorenja... Ja se razmishljam da mozda uzmem i morsko prase...
Генеральный Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 што нубациш хрчка код Тошу, па онда победника тог меча код овог новог земљака. направиш турнир јбт.
Minerva_SD Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Ova moja mačka je i pre bila razmažena, ali sad je preterala, stvarno: neće da pije običnu vodu, nego samo flaširanu! Tako mi i treba, kad sam je toliko raspustila! Jednog dana će još i da me izbaci sa gajbe!
Tanya Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Ajoj jadna mačka! Odmah sam isključila, nisam mogla da gledam Ja bih njegove vlasnike zatvorila na par godina da skontaju kakvi su debili, i zabranila im da u životu uzmu da se staraju o nekoj životinji. Mislim ja volim kada su životinje podgojene, ali ovo je strašno
MissionVao Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 (edited) Lupas a nista ne znas. Macka se hrani najnormalnije nego ima neki poremecaj koji ne mogu da izlece. Ima mnogo DRUGIH vlasnika kojima treba reci to sto si rekla, slazem se. Edited August 20, 2007 by Double Fire
Tibianac Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Sta god da je uzrok, nikom normalnom ovo ne bi trebalo da bude ni malo smesno!
Lex Luthor Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Ajoj jadna mačka! Odmah sam isključila, nisam mogla da gledam Ja bih njegove vlasnike zatvorila na par godina da skontaju kakvi su debili, i zabranila im da u životu uzmu da se staraju o nekoj životinji. Mislim ja volim kada su životinje podgojene, ali ovo je strašno Ma njih treba ugojiti do jedno 270 kg pa da vide kako je to!
Shix Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 Koliko kosta britanska macka? I da li se mnogo linja? Planiram da kupim kucnog ljubimca koji ne ostavlja mnogo dlake po kuci.
Генеральный Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 узни рибицу. неку која није много чупава.
Azaralena Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 Mala intruderka: http://img208.imageshack.us/img208/5443/img1424ki8.jpg http://img208.imageshack.us/img208/1764/img1425ex6.jpg http://img508.imageshack.us/img508/708/img1429dt2.jpg http://img118.imageshack.us/img118/5236/img1430km9.jpg Mama macketina, sada rasterecena http://img524.imageshack.us/img524/5981/img1482uv7.jpg
Azaralena Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Slatka mala mica! Mama, mogu da ga zadrzim? Molimtemolimtemolimte! Hranicu ga i izvoditi u setnju! MAAAAMA! LjubicugamazicugapazicugaizvacugaDjole!
Novaliis Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Ako hoćeš vučka, moraš da znaš da će jednog dana postati ovakav
Azaralena Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Pufffffnica! Isao bi u prodavnicu umesto mene
Генеральный Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Ako hoćeš vučka, moraš da znaš da će jednog dana postati ovakav то је у реду, све док није овакав:
Recommended Posts