Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kuku, ne mogu da vjerujem da je priča moje drugarice stvarno istinita. Pogledajte koliko čudo!!! E pa, Nidžo, nadrlj'o si kad dođeš!!! Umalo me uvjeri da drugarica nije najzdravija.

478106923c88bb6c671mx3.jpg

angst_2.gif

Posted
Kuku, ne mogu da vjerujem da je priča moje drugarice stvarno istinita. Pogledajte koliko čudo!!! E pa, Nidžo, nadrlj'o si kad dođeš!!! Umalo me uvjeri da drugarica nije najzdravija.

ОК, Цане је дефинитивно један од оних који ће да баре на емоције, гледање у звезде и смешкање у сљастичарни. Дао сам му и Мику Антића да сабија, биће то у реду. Није кул да избацујеш ове дегуте фотке Тртл Лекс Стила. Тачно замишљам који ти је ''киврд'' био на гуглу. ''РЕС он блондз'', имам утисак.

Можда Ц. нема простран акваријум, можда нема фенси острвце, можда му Мали Цане није репрезентативан, АЛИ!

If she is receptive, she will accept him, otherwise a fight might start. If after 45 minutes, the female is not receptive to the male's dance, you should remove her from the tank and try again in about two days later.

Све је исто ко код чоека.

Posted

478106923c88bb6c671mx3.jpg

angst_2.gif

OGAVNO!!!

Posted (edited)
Није кул да избацујеш ове дегуте фотке Тртл Лекс Стила. Тачно замишљам који ти је ''киврд'' био на гуглу. ''РЕС он блондз'', имам утисак.

Griješite, gospodine, fotografija je slučajno pronađena na hrvatskom sajtu o kornjačama. Mda :ponosno:

Međutim, ne ponosim se time što sam na ju tjubu pokušala da pronađem dvije slatkovodne kornjače u činu strasti. Objašnjenje: čula sam da su baš glasni, pa me zanimalo :redface:

Можда Ц. нема простран акваријум, можда нема фенси острвце, можда му Мали Цане није репрезентативан, АЛИ!

Jesi ti siguran da nije Cana?

If she is receptive, she will accept him, otherwise a fight might start. If after 45 minutes, the female is not receptive to the male's dance, you should remove her from the tank and try again in about two days later.

Све је исто ко код чоека.

Nja, nja, nja!

Edited by Kokopelli
Posted

Stigao mi je onaj besplatan Pedigree paket za shtence, ko ima shtenca moze da poruci paket za dz na njihovom sajtu... Fin je paket i ima lepa brosurica, mada je to ubedljivo najgora hrana za pse po mom misljenju.. ali pored hrane se dobije i kesica zelea a moje kuche ga obozava pa eto barem to

Posted

Jbt, krenem da otresem macije dlake sa pantalona, u tom momentu sivo mace pridje otpozadi da mi se ocese o nogu i ja ga tako raspalim po njuskici da je napravio salto u vazduhu! :cry::icon_ne: Srecom, nista mu se nije desilo, samo je protresao glavom i ponovo dosao do mene kao da nista nije bilo! Izgleda da je shvatio da ga nisam namerno udarila. Neverovatno kako su mi zivotinje dobre i umiljate... i zbog toga mi je jos vise zao zato sto nisam pazila. Kakav sam ja prokleti kreten! :udri:

Posted
Jbt, krenem da otresem macije dlake sa pantalona, u tom momentu sivo mace pridje otpozadi da mi se ocese o nogu i ja ga tako raspalim po njuskici da je napravio salto u vazduhu! :cry::icon_ne: Srecom, nista mu se nije desilo, samo je protresao glavom i ponovo dosao do mene kao da nista nije bilo! Izgleda da je shvatio da ga nisam namerno udarila. Neverovatno kako su mi zivotinje dobre i umiljate... i zbog toga mi je jos vise zao zato sto nisam pazila. Kakav sam ja prokleti kreten! :udri:

Nemoj da se bedacis, zivotinje imaju istancan osecaj, instinkt i tacno znaju ko ih voli a ko ne i ako ju je to zabolelo ona zna podsvesno da ti nisi zelela nista lose da uradis. Ja sam bas juce moj macka pricepio vratima, nisam video da ulazi iza mene, ali brzo ga je proslo, vec sledeci minut je skakao po sobi. :pivopije:

Posted

BETI2.jpg

Moja lepotica, imam je godinu dana tek, inače ima dve i po godine starosti.

Blesava je, priča dok spava, morala sam neke "nežnije" slike da sklonim da ih ne bi pojela...

Posteri su misaona imenica ionako oduvek, s obzirom da imam mužjaka već 12 godina.

Neverovatni zlotvori, umiljati, inteligentni i pravi pozeri.

Posted (edited)

:da:, presladak je! Inače, kad odem u pet shop, uvijek se zapričam sa čovjekom koji ga drži. Pitala sam ga da li se isplati držati tako nešto i kakva su mu iskustva sa Baranima i njihovim ljubimcima... Bolje da ga nisam pitala, jer sam izašla u svakakvom (ne)rasploženju. Kada mi je rekao šta su sve ljudi radili (čitaj: nesvjesno ubijali) svoje životinjice, smučio mi se život. Evo npr. čo'ek kupio morsko prase i vlasnik shopa (u daljem tekstu: (da lupim) Zoran, jer ne znam mu ime :D) ga savjetuje o pravilnom držanju, gdje, kako, šta.. Zove ga ovaj posle par sati i kaže mu da prase drhti i da je svo preplašeno i onda postavlja pitanje: "Šta ste mi to dali?". Zoran koji naravno zna da je prase bilo zdravo i pravo shvata da je ovaj uspio nešto da mu uradi i pokušava da otkrije step by step šta. Pita ga da li mu je stavio piljevinu, da li ga je nahranio, znači one osnovne stvari, a ovaj počinje: "Jesam, stavio sam ga u akvarijum i napunio vode malo više od pola i onda sam..." AAAAAAAAA!!!! Morsko prase nije morska životinja!!!!!!! Jadničak :(

Druga anegdota je u vezi s kornjačom. Jedna žena čula da je po Feng Shui-i kornjača dobra za priliv novca ako stoji u nekom konkretnom uglu u stanu i šta se desi već pretpostavljate. (Da ne pravim digresije o tome kako je ovakav Feng Shui fejk van... :uhoh: ) Kako nije imala puno para, ona uzme kornjaču, neki mali akv i jednu običnu stonu lampu kako bi ova primala toplotu. Dobro, okej, za početak 'ajde i nekako, može se izvući nedjelju-dvije. Posle par dana zove ona Zorana i iznenađeno mu prijavljuje da se kornjača uvukla u oklop i da ne može da vidi da li je mrtva ili živa. I naravno, pošto su takvi ljudi uvijek ubijeđeni da su im vlasnici pet shopa prodali životinju "s greškom" ova 100% tvrdi da ništa nije uradila. Međutim, posle sat vremena razgovora Zoran shvati kako je napunila pun akv vode, kao da drži ribice, a ne životinju koja MORA da izlazi na površinu ne bi li uzela vazduha. Ova se kornjačica, jadna, mučila prvi dan da izađe na površinu, ali kako nije mogla, ostala je bez snage i uginula :( Monstruzono!

Još jedan nesrećni slučaj, pa završavam. Kupila žena papagaja u podne, da pokloni nećaki za rođendan koji je bio to veče. Dan je bio, kao i čitavo ljeto uostalom, pakleno vruć i Zoran joj kaže da papagaj mora biti na nekom hladnom mjestu, negdje gdje je klima ili znatno hladnije nego napolje. Ova kao kaže da nema problema, zna ona već sve i šta se desi... Ode do prodavnice, prvo jedne, pa druge, pa treće, a papagaja zaključa u autu. Posle sat i kusur ga zatiče prevrnutog. Dolazi s njim kod Zorana i pita ga šta mu je. Kako šta mu je, pa mrtav je, budalo! Ostavila si ga skoro dva sata na 50 stepeni.

Kakvi kreteni!!!

Edited by Kokopelli
Posted
Ljudi su najgori monstrumi.Dobro je sto je i kod nas usvojen zakon o zlostavljanju/ubijanju zivotinja.
Da, koji niko nepostuje pa cak ni sud.Za ToyMacka se nalazi u korpi za voce a ne za hleb i ciniji :da:
Posted

čudno za kornjaču pošto dokazano umeju da plutaju na povrčini vode

imam dve ogromne

inače iste godine kad sam ja ovu lepojku odozgo dobila komšije od istog čoveka uzmu sličnog papagaja

i puste jadnu životinju o'ma prvi dan napolje i jadniče se razbije od zid (iako im je naglašeno od tog čoveka da ne rade tako)

inače je procedura da se ptici da sedam dana da se navikne na prostor da se ne ubije od straha...

Posted (edited)
čudno za kornjaču pošto dokazano umeju da plutaju na povrčini vode

imam dve ogromne

Nisi shvatila. Držala je kornjaču kao ribice. Zamisli akvarijum koji je do vrha pun, sve sa pokolopcem (samo mi nije rekao kako je lampu smjestila, no dobro...). Kako da dođe do vazduha?

Kada smo već kod akvarijuma i kornjača, Pablo je dobio nov dom od blizu 170 litara. Loš je kvalitet fotke, ali da se vidjeti:

DSC00144.jpg

DSC00154.jpg

Ostalo mi samo da napravim poklopac i kupim UV lampu. :D To sam obavezala moje da mu urade. Ionako je tata pravi majstor za te stvari. :D

Edited by Kokopelli
Posted

razumem da ga je držala punog ali mi i dalje nije jasno kako je za tako kratko vreme mala mica umrla...

jer pouzdano znam da mogu da plutaju bez ikakve muke, a ne verujem da je mogla toliko da napuni akvarijum da kornjača nije imala ni 2cm da promoli nosić...

u svakom slučaju takođe smatram da je ta žena apsolutni kreten koji ne razmišlja...

inače me fascinira kako kornjače spavaju, uvuku glavu i tri noge i samo jednu zadnju ispruže

spavaju na dnu akvarijuma, da li se bude u toku noći nemam pojma

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...