Jump to content

Recommended Posts

Posted

Radmanovic i nije napravio tako los trejd, ali Stojakovic nije mogao da ode u gori tim icon_uhoh.gif Jebiga, bar ce da mu se nabudzi prosek poena po mecu icon_smile.gif

Posted
Priredio: Sonja Nikčević

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Не знам зашто је Пеђа отишао међу црнце, кад је увек говорио или Чикаго или Индијана. Него, ко још игра за Њу Орлинз односно Оклахома Сити ?

• 3 months later...
Posted (edited)

Navijam za Minnesotu. A omiljeni igrac naravno KG.

PS. Pedja po meni nikad nije bio neki igrac. Evo vidite, cim stane sut, to je kraj. On je poceo da igra lose cim je izgubio ono takmicenje u trojkama.

Edited by Kashmir
Posted

Meni je ove sezone jedino bitno da Krstic nastavi da przi, i da Milicic konacno udje u fazon. Za Jarica me iskreno zabole, za Radmanovica manje vise, a Stojakovic moze da radi prakticno sta hoce jer ima reputaciju+igra u pozerskoj ekipi icon_da.gificon_smile.gif

Posted

Krle i Mile skidace se torrenti vidim ja!!! Bice veoma interesantno pratit NJ ove sezone...Od Milicica ocekujem 15 ppg i 8 rpg, ako se bude slagao sa Howardom ostvarice to bez problema

Posted
Zbog love naravno. Davali su najvise..a njemu je uvek malo icon_wink.gif

Igraju:P.J.Brown, Desmond Mason, Speedy Claxton, Rasual Butler i jos neki indijanci

Chris Paul icon_wink.gif

Od Milicica ocekujem 15 ppg i 8 rpg

mnogo 15ppg - 10-12 max

Posted

ne znam jos nista...Na kablovskoj cisto sumnjam da ce ista bit... www.bt.davka.info i www.sportbit.org ce redovno ripovati utakmice ove sezone.

Posted

na kablovskoj tesko.......znam sigurno da ni jedan program sa balkana ne radi NBA - ne isplati im se kazu - mizerna gledanost,skupi prenosi.......

torrenti su ok al nije to to......

kad bi usle neke jace pare na kladjenju na pocetku NBA......onda bih gledao za neki satelit.......trenutno ne znam kako to ide tj. koliko para se treba izvrnuti da se hvatali Americki kanali - NBC,ABC,TNT....itd...........meni bi to bio san snova dao bi stvarno mnogo

od nekih evropskih - premiere radi NBA, radio je pre onaj Holandski Canal+

Spanska Sportmania..........toga vise nema na kablsobskoj nijednoj..........skupo valjda

Posted (edited)

Ni SportKlub?

Ma, bice na SportKlubu 100%

nema ni na sport clubu....100%.....kazem - rekli su da se ne isplati.....

Edited by shock!
  • 3 weeks later...
Posted

Пеђа постигао рекорд каријере :rockdevil: и још дао првих 20 поена свог тима на утакмици ...

Узгред, није НБА, али Звезда разбила Мадрид :rockdevil:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...