Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
link

koje gluposti.

USA ... tamo u svim porama društva para vrti gde burgija neće. Zamisli, bilo im skupo da plaćaju zakup Key Areni ccc ... :udri:

Samoživost vlasnika eto to je, puca mu kopajkabana za tradiciju, video čovek interesovanja za Hornetse kada su ih preselili u Oklahomu nakon onog velečasnog uragana.

Pa reče ajd' da pokušam da napravim još unosniji biznis ako može, rizik se često isplati.

Elem, ne bi me čudilo da Nejt Mekmilan izvrši uskoro samoubistvo. :)

:no:

Edited by VooDoo SoloSouL
  • 2 months later...
Posted

Predstavljanje novog imena, koje je bilo loše čuvana tajna

(tokom leta je na najmanje četiri mesta procurila informacija),

obavili su prvotimci Dezmond Mejson i Dejmijen Vilkins, otkrivajući logo uz zvuke pesme AC/DC "Thunderstroke".

:)

Неће гром у коприве!

... могу да доведу и Змаго Сагадина за head coach-a.

Лег'о би им к'о шлаг на торту.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Zvezda Dalas Maveriksa Dirk Novicki pristaće na smanjenje plate u 2010. kako bi pomogao svom timu da dovede novu zvezdu.

Novicki se na ovakav korak odlučio jer će se leta 2010. godine na tržištu naći veliki broj slobodnih agenata vrhunskog kvaliteta, među kojima su i LeBron Džejms, Dvejn Vejd, Kris Boš, Amari Stodemajer, i Džo Džonson. U borbi za super-zvezde mnogi timovi već preduzimaju mere kao što su smanjenje plata igračima, ne bi li tako uštedeli više novca.

"Znamo da će se svi timovi boriti da angažuju neku superzvezdu na leto 2010. Svi se trude da uštede što više, kako bi bili sigurni da će moći da priušte barem jednog od ovih igrača. Ja sam imao dovoljno sreće da zaradim mnogo novca od ove lige, iako nikada košarku nisam igrao zbog novca, jer volim ovaj sport, i volim ovu ligu. Jednostavno, želim da pobeđujem, a pošto sam sâm već osvojio priznanje MVP-ja, sada samo želim da dođem i do kolektivnog uspeha sa Maveriksima", rekao je Novicki lokalnim novinama.

Nemac je dodao i da ne bi imao problem kada bi morao da nastupa za manju platu.

"Ukoliko dovođenje nove zvezde znači da će moja plata biti manja, to je svakako moguće. Ja neću predstavljati prepreku ka uspehu."

Ukoliko zadrži svoju trenutnu platu, Novicki će u sezoni 2010/2011 zaraditi 21,5 milion dolara, ali ako postane slobodan agent, onda će Maveriksi moći da mu ponude manje vredan ugovor, i tako uštede za novog igrača.

Vlasnik Maveriksa Mark Kjuban prezadovoljan je stavom Novickog.

"Dirk je Dirk. On je potpuno posvećen timu, i fenomenalna osoba, i mislim da smo zajedno odrasli uz ovu ekipu. Uvek smo se trudili da imamo sličan pristup", rekao je Kjuban.

Skidam mu kapu, bravo Dirche.

• 1 month later...
Posted
baale, to je bio odlozen snimak.

Znam, tj. polu-direktno je bilo. :D Jebi ga, kad nigde na TV-u nema prenosa NBA utakmica. Uglavnom ganjam na netu streamove.

E'o, ovde imaju streamovi, nije loš sajt, za sve sportove.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...