Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Da ne radim gledao bih sigurno teksaski duel , navijam za San Antonio , ako ne igraju najbolju , onda sigurno naj timskiju igru u NBA , barem koliko ja pratim sad .

Edited by Hail Metal
Posted

Ипак ништа од Торонта. Можда је тако и боље јер су без Боша танки.

Ево парова:

Istok:

Klivlend – Čikago

Orlando – Šarlot

Atlanta – Milvoki

Boston – Majami

Zapad:

Lejkersi – Oklahoma

Dalas – San Antonio

Feniks – Portland

Denver - Juta

Posted

totalno. još valja napomenuti da i klivlend i orlando imaju prednost domaćeg terena u odnosu na lejkerse.

a evo i fensi grafike. ;)

bracket.JPG

dajte prognoze. ja smem samo do finala konferencija, dalje je već čista egzotika. klivlend - orlando istok, finiks - lejkers zapad.

Posted (edited)

Моја прогноза:

Лејкерси-Далас

Кливленд-Орландо

Ух, како ће добра утакмица бити Далас-СА. Очекујем 6 мечева. :bigblue:

Занимљиво ће бити и у дуелу Јуте и Денвера.

...а на Истоку ништа ново.

Edited by Србија Србима
Posted

ni 131 poen (bez produzetaka) nije bilo dovoljno torontu za prolazak dalje.

ovako navijam za orlando, mada realno lejkersi i klivlend imaju najvece shanse za uzimanje prstena.

zna li neko hoce li na sportklubu biti prenosa svaku noc ili jednom-dvaput u nedelju dana, kao inache?

Posted

d. rose does it again. mislim da je on plej sa najviše kucanja ove godine. i to dobrih kucanja. :D

On i Westbrook. :)

Posted (edited)

Anthony zabio 42 poena :rockdevil: Boston - Miami prenose sledeci vikend, to ce biti dobro. Ovo LAL-Thunder ce biti smor... 

Edited by Zoidberg
Posted

Očekujem jako prljavu odbranu Artesta nad Durantom, a ovamo se Fil Džekson žali kako Durant ima protekciju kod sudija. A šta ćemo sa Brajantom, koji je zaštićen kao beli medved?

Posted

Nije strašno, to se u NBA stalno dešava.

ne mogu da zamislim kako ce lik igrati za jedno 4-5 godina. ovo mu je tek treca sezona u nba.

Ako ovako nastavi, iduće sezone će mu prosek biti 35p, za po pet. ;)

Pojedoše ih Jezeraši u prvom poluvremenu na mišiće i iskustvo. Bajnam stena, al' i Krstić je bio sjajan, iako ga zapostavljaju.

Posted

Dobar ovaj Westbrook, podseća me na Pejtona, taj stil igre, sem što je Westbrook fizički jači i kuca kao manijak, ako ga ne sjebe neka povreda biće jedan od najboljih playmakera u NBAu u sledećim sezonama.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...