Baal Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Pa vidiš da popravlja šut, zato sam i rekao da mi liči na Pejtona, sad poprilično pogađa sa poludistance.
Мајор Гашпар Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Само напред. Кад то среди биће најбољи плеј лиге (не рачунам Неша и Кида јер њихово пролази). Исто важи и за Роуза.
Baal Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Da, slažem se, Rose baš ima krš šut, lošiji nego Westbrook, jebeš pleja koji nema dobar šut.
Мајор Гашпар Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 То ти причам. Навукао сам мржњу према њима због играња игрице. ..али зато Аринас нема мане.
SkullKrusheR Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 meni se svidja kako eron bruks napreduje. isto ima malo slabiji shut, ali je jako brz i prodoran. btw, ona pricha za artestov broj 37 je najveca glupost koju sam chuo u poslednje vreme.
Baal Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 ..али зато Аринас нема мане. A ni manjka pištolja. btw, ona pricha za artestov broj 37 je najveca glupost koju sam chuo u poslednje vreme. Koja je priča, nisam pratio?
vudun Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Možda je uzeo dedino godište. Pa vidiš da popravlja šut, zato sam i rekao da mi liči na Pejtona, sad poprilično pogađa sa poludistance. Mene Vestbruk i Redžon Rondo neodoljivo podsećaju jedan na drugog po stilu igre. S tim što je ovaj prvi nešto snažniji, dok je drugi darežljiviji. Koji je mlitavac Lamar, igrao k'o turista.
SkullKrusheR Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 pricha je da je uzeo broj 37 u chast majkla dzeksona, chiji se album thriller zadrzao 37 nedelja na vrhu top liste.
vudun Posted April 18, 2010 Report Posted April 18, 2010 Jedan je brat http://www.youtube.com/watch?v=KtoY4mBsl-I Jačeg spota na celom svetu nema.
Zoidberg Posted April 19, 2010 Report Posted April 19, 2010 (edited) Portland pobediJo u gostima, i to bez Roya i Odina Edited April 19, 2010 by Zoidberg
quiet Posted April 22, 2010 Report Posted April 22, 2010 noah uzima kolač ovde. a i barkley je dovoljno lud posle. haha http://www.youtube.com/watch?v=7YpXTTPlqcM
SkullKrusheR Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 meni on deluje kao da je malo mentalno zaostao, ali nije losh igrach.
quiet Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 da ima dva srca, oba bi ostavio na terenu. ne sećam se da sam skoro video nekog igrača sa tolikom željom, i ne samo sa željom, već i sposobnošću da podiže pobednički mentalitet ekipe. kako i sami iz čikaga ističu, noah je njihov emotivni lider. baš je napredovao ove sezone, i da nije bilo one povrede posle all-stara, čikago bi imao povoljniju poziciju, možda bi smo ponovo gledali reprizu od prošle godine sa bostonom. ovako, ako ugrabe još jednu pobedu od klivlenda, to im je ogroman uspeh sa ovim timom. i mogli bi da ugrabe chris bosha za sledeću sezonu... ionako su maksimalno oslobodili salary cap. btw, zašto u klivlendu ne koriste hicksona? dečko je po meni mnogo bolji igrač od varejaoa. velika greška. na zapadu, duncan podigao formu na plej-of nivo. a cele sezone sam se pitao šta se dešava sa njim. okc dobili lejkerse.
Zoidberg Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 A to je zato sto je Duncan...Cele sezone lelemuda i onda se nalozi u play offu
SkullKrusheR Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 btw, zašto u klivlendu ne koriste hicksona? dečko je po meni mnogo bolji igrač od varejaoa. velika greška. naravno da je bolji igrach, varezao je izuzetno precenjen. svaki drugi krilni centar u nba je bolji od njega. vestbruk unishtio lejkerse, sad sam gledao hajlajts.
El Karnisero Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 Noa je car,jedan od mojih omiljenih NBA igraca.
SkullKrusheR Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 ja obozavam ovog kralja, narochto deo od 2:22 pa nadalje... http://www.youtube.com/watch?v=P8D6rrYFl78 1
quiet Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 to care. birdman je meni omiljeni igrač. koliko je varejao precenjen, toliko je birdman potcenjen.
SkullKrusheR Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 1. bosh 2. birdman 3. rashard pa onda svi ostali...
quiet Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 1. birdman 2. lebron 3. barnes 4. jennings, a i komplet ekipa bucksa honorable mentions: dejuan blair, miličić (imao je sjajne iza-leđa asistencije kad je prešao u minesotu), kevin love, rose, noah, j. smoove, superman 2 , beasley, jj hickson. gerald wallace (mada me je razočarao njegov nastup na takmičenju u zakucavanjima, i to poprilično), amar'e, nash, camby, david lee (ove sezone je pokidao)
SkullKrusheR Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 (edited) dobro si me podsetio, kod mene moze gerald wallace da deli 3. mesto sa lewis-om, takodje me je razocharao na zakucavanjima. od gore navedenih volim i beasley-a. gotivni su mi josh i roy, jamison, bargnani, butler, westbrook, redick, iggy i odnedavno d-will. naravno, obozavam i ceo tim tadashnjih kings-a iz perioda 2001-2004. Edited April 24, 2010 by SkullKrusheR
Recommended Posts