Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

dobio ga duncan na volej u onoj poslednjoj play off tekmi :S

evo pocelo karanje u klivlendu...rondo ludak pre neko vece imao tripl-dabl ucinak,29 koseva,13 asistencija i 18 skokova :rockdevil:

Edited by Geralt of Rivia
Posted (edited)

Nije Duncan, već Parker, koliko sam ja gledao, sudarili su se. :)

Edited by trenje
Posted

Rondo je postao kljucni igrac Bostona pored velike trojke. Imaju veci broj kvalitetnih igraca koji mogu da odluce,Klivlend se oslanja samo na Dzejmsa a Sek vise nije ni bleda senka od onoga sto je nekad bio. Mislio sam da ce Klivlend da uzme prsten, sad mi se cini da su Lejkersi ipak najblizi, mozda jedino Boston moze da im pomrsi racune posto imaju iskusnu ekipu i vec su uzimali prsten.

Posted

Mislis da Orlando nema nikakve sanse? po meni su i oni medju favoritima

Ne verujem, imaju do sada 8-0 ali ipak protiv za klasu losijih ekipa od ovih sto se bore za prsten. Videlo se i prosle godine da nisu dovoljno zreli. Doduse nisam ni jednom gledao Orlando jos od proslogodisnjeg finala. Lejkersi imaju sve, uigrani su, iskusni, Kobi i Gasol su u najboljim godinama...

Posted

Nije Duncan, već Parker, koliko sam ja gledao, sudarili su se. :)

duncan ga je nabo laktom.

klivlend me totalno razočarao. džaba su dovodili i jamisona i diesela, ništa od titule ni ove sezone za brona. možda na leto menja tim? :uhoh:

orlando je mnogo bolji ove sezone. naravno, navija se za njih, ne mirišem ni lejkerse ni boston. ne zaboravite da imaju prednost domaćeg u odnosu na lejkerse u finalu.

o da, i ne zaboravite ovog thuga.

km.jpg

Posted

Ja verujem da James sigurno menja sredinu ovog leta, pogotovo ako ne prođu protiv Bostona. Inače, finale LAL - ORL ponovo, mrzim i jedne i druge.

Posted

I tako će LBJ otići iz Klivlenda, nema teorije sa njima titulu da osvoji... Videćemo ko će ga potpisati.

Posted

I tako će LBJ otići iz Klivlenda, nema teorije sa njima titulu da osvoji... Videćemo ko će ga potpisati.

sa njima nikada. preveliki je pritisak. :no:

možda će ga potpisati majami. mada, često su ga dovodili i u vezu sa niksima i netsima. lično bih više voleo da ga gledam u timu sa vejdom. :D a želja mi je da bosh potpiše za čikago. noah-bosh-rose. brate minli. :red:

morao sam da ukradem ovo sa jednog bloga, predobro je.

nash1.jpg

nash2.jpg

nash3.jpg

Posted

Ma uzeće Seltiksi prsten, predosećam to. Imaju iskustvo (Garnet, Rašid, Alen, Pirs) i timsku igru

predvođenu sjajnim Rondom. Vreme je da Jezeraši prsnu k'o zvečke, dosta su se oslanjali na individualizam.

Posted

Slično k'o sa Barselonom. Svi su u nekim godinama, osim Rubija, pa su opet najsnažniji kolektiv u Evropi.

Neće biti lako Keltima, onaj hibridni Orlando se izgleda nešto nameračio ove sezone. No, samo neka Neš i kompanija ispraše Holivuđane.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...