LoveHateLove Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 (edited) Nisam neki veliki poznavalac NBA lige ali ono sto sam zapazio u plejofu je da ekipe imaju uzasan procenat suta sa distance-poludistance. Cini mi se da vise nema izrazitih sutera kao sto je nekad bilo. Timovi se vise oslanjaju na snagu,skok,trcanje,zakucavanje...Gledah jedan mec Atlanta-Milvoki, jebem ti zivot kakva losa utakmica. Milvoki dao za prve tri cetvrtine 30 i neki poen, katastrofa. Izdvojio bih jedino Stiva Nesa koji je stvarno legenda, on je jedan od najludjih sutera ikada. Kakve je taj zabadao trojke jos dok je u Dalasu igrao. Secam se i onih utakmica Sakramenta,ih kakvi su to mecevi bili sa Lejkersima,San Antoniom,Dalasom, davalo se minimum 110 poena po mecu. Edited May 15, 2010 by LoveHateLove
quiet Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 boston i finiks su prošli u finale konferencija upravo zbog svog šuta za tri poena i zbog toga što mogu da "razvuku" teren, tako da to što si napisao gore i ne stoji baš. ako se ne varam, finiks ima i najbolji procenat za tri poena. upravo nash, zatim richardson, dudley, dragić, frye, pa gde ćeš više šutera. ako i uspeju da izbace lejkerse (što bih i ja voleo itekako, ali nekako mi je nerealno), biće zbog toga + da izvuku gasol-bynum duo van reketa i naprave prostor za amar'ea. go susns.
Baal Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 I ja navijam za Finiks, najviše mi se sviđa kako igraju od svih ovih ekipa.
Grob Bez Dna Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 I ja navijam za Finiks, najviše mi se sviđa kako igraju od svih ovih ekipa. ovo. a i nes mi je jedan od omiljenih nba igraca ikad. trenutno mozda i omiljeni. @lovehatelove ne znam da l si primetio, al i na f4 evrolige je dosta malo suteva bilo sa distance, mnogo vise se oslanaju na sut za 3 i igru na centre.
LoveHateLove Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 (edited) @lovehatelove ne znam da l si primetio, al i na f4 evrolige je dosta malo suteva bilo sa distance, mnogo vise se oslanaju na sut za 3 i igru na centre. Da, sigurno je to i jedan od razloga za pomeranje trojke sa 6,25 na NBA,kolko ono bese?jebem ga ne znam ni ja sad tacno Mislim da je to od sledece sezone. Rekao bih da to nije los potez jer ima toliko ekipa koje se oslanjaju prvenstveno na sut za 3. Uzmi na primer onaj jebeni Zadar i Cibonu, samo sibaju trojke,jebes takav tim. Edited May 15, 2010 by LoveHateLove
lemmy sixx Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 Primetio sam da je to sada neki trend.Pogotovo je tako bilo na proslom EP.Apsolutno svi,ukljucujuci tu i nas,su 90% napada u prvoj cetvrtini zavrsavali sutem za tri.Odlepljivanje,stvaranje razlike,jebem li ga...ali ekstremno dosadno.
Baal Posted May 15, 2010 Report Posted May 15, 2010 Finiksov problem može biti lošija odbrana, videćemo kako će da se pokažu.
Baal Posted May 17, 2010 Report Posted May 17, 2010 Taj tred Robinsona je najveći promašaj, bolji im je bio House. Boston preslišao Orlando, odlična partija Alena i Pirsa, Howard je tanak, jeste fizički jak, ali nije toliko jak da bi mu jedino oružje bila igra ispod koša, mora da ima i neki šut sa poludistance ako ikada hoće da postane neki bolji igrač, ali mislim da od toga nema ništa. Orlando čim naišao na prvi ozbiljniji tim pada, nadam se da će ih Boston počistiti 4-0.
Baal Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Pocepaše Lejkersi Finiks, kao što sam i rekao, Finiks igra katastrofa odbranu, hit'n'run je njihova igra, šta reći kada je Amare imao samo 3 skoka.
Grob Bez Dna Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 ocekivao sam pobedu lejkersa jedino ako spuste sanse na malo koseva, kad ono medjutim.
vudun Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Jebi ga, run n' gun košarka teško prolazi u plej ofu.
serblackbeard Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Прошла је ономад кад је Голден Стејт надуво Мавериксе.
quiet Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 van gundy je najveći car ikada. inače, šta je reddick mislio da uradi sinoć?
LoveHateLove Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Videlo se da je plej of ipak druga prica od regularnog dela. Boston se dosta cuvao tokom sezone,pogotovo sto ima dosta matoru ekipu, al' su se zato naostrili za plej of.
DBrave Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 koja bljuvotina jbt ovi ljudi su nenormalni http://www.youtube.com/watch?v=qY1dQldCtOI&feature=player_embedded#!
LoveHateLove Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 zabole ga kurekanja za vas i Klivlend, nego jesu ovo najvece face grada Klivlenda? Ja tu nikog nisam prepoznao
quiet Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 (edited) izdržao sam do 1:18. edit: "I’ve never heard someone say I’m going to Cleveland on vacation. what is so good about Cleveland?" Edited May 19, 2010 by quiet
Мајор Гашпар Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 http://www.sportske.net/vest/kosarka/lebronu-ples-u-krilu-do-kraja-zivota-21174.html
vudun Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Sačekaće. Šta ako mu Bulsi (za koje lobira njegov dobar pijatelj Obama Barak) ponude 666 jedrih devica? 1
Recommended Posts