Jump to content

Nba

Aurora Calerva

Recommended Posts

Ja sam imao Spalding loptu sa logom Hjustona (naravno starim legendarnim), inače kao klinac nisam ništa tražio, pa mami bilo žao, evo kupiću ti kao, pa kad je cenu videla da se prevrne icon_biggrin.gif Hteo sam Karterov dres kad je počeo da igra, tad sam otprilike počeo da pratim NBA, ali nije bilo baš, a sad imaju iz Netsa, a jebeš Netse icon_biggrin.gif

moze li se igde u srbiji uzeti krshten nba dres? ne mora biti original, samo da nije neka losha kopija. naravno, podrazumeva se i da cena nije astronomska. ja sam trazio par puta na netu, ali sam slabo shta nalazio.

ovde npr. ima par komada, a i cena je malo veca...

http://treniraj.webege.com/index.php?option=com_content&view=article&id=27&Itemid=56

moze li se igde u srbiji uzeti krshten nba dres? ne mora biti original, samo da nije neka losha kopija. naravno, podrazumeva se i da cena nije astronomska. ja sam trazio par puta na netu, ali sam slabo shta nalazio.

ovde npr. ima par komada, a i cena je malo veca...

http://treniraj.webe...id=27&Itemid=56

U NS-u ima jedna mala prodavnica u Dunavskoj ulici u kojoj možeš kupiti dresove. Deluju dosta kvalitetno, mislim da su cene tako nekih 3-4 hiljade. Kupio sam tamo hokejaški dres St. Louis Blues, 5000 zlatnika, jako jako kvalitetan proizvod. Evo je slika, isti ovakav imam, original je, pa verujem da su i košarkaški originali.

377393120_o.jpg

377393090_o.jpg

• Downvote 1

kit tkachuk? rodjak tog lika, vlado tkachuk, zivi ovde u vrbasu. ishao je sa mojim ortakom u osnovnu.

znam da je bilo u ns-u nekih dresova uprodavnici sportske opreme u jevrejskoj, na coshku prekoputa narodnog pozorishta. ne znam da li ima josh. znam da sam video dres nesha pre jedno godinu i po dana, ali nije bio neki izbor. a za ovu prodavnicu u dunavskoj ne znam, mada cene i nisu bash povoljne.

Dada, Keith Tkachuk, bezuba legenda icon_biggrin.gif Preko puta pozorišta je Delta Sport Nike radnja čini mi se. Tamo ne očekuj niske cene. Zapravo, mislim da je to radnja sa najvišim cenama u gradu. Nisam primetio da imaju dresova. Generalno slabo imaju košarkaške opreme, uglavnom fenserske patikice, neke Nike majice i slične gluposti. Baš ću ovih dana proći Dunavskom da vidim kakvi su ti košarkaški dresovi pa ću se javiti. Kad sam poslednji put bio, bio je Bryant dres (beli), Pierce (zeleni), Carter (Nets) (onaj plavo-sivi), Anthony (svetloplavi) i još jedan, ali ne sećam se, sećam se da je bilo 6 komada.

Taj NBA Shop u dunavskoj je zakon, dosta stvari sam tamo uzeo, kvalitet je odlican. Bio sam sa drugom tamo nedavno, ima dosta dresova, u kompletu su oko 5k, a sam dres je valjda 2-3k. Nisu original, al' su identicni jebiga, i imaju rupice :smile: Planiram Durantov uzeti kad otopli :rockdevil:

Pre je bilo u nekoj radnji u centru NS-a, tu sam uzeo original Garnettov pre 5-6 godina, al' sad toga tamo vise nema, ili je tu sad druga radnja...

@Stolet

Jel ti ides na PMF? Mislim da sam video nekog na faxu u tom dresu :smile:

Hm, ovaj dres Rosea i Roya mi deluju primamljivo :smile: Taman sam prodao maticnu, pa da pametno potrosim pare :smile: Jesu to sigurno originali? Nekako mi ova cena jeftina za tako nesto...

Edited by Zoidberg

Idem, na hemiju, a nema nas nešto previše sa takvim dresom na faksu icon_smile.gif

Pa, te dresove u glavnom nose wiggeri koji nemaju pojma kakav je to dres :smile: Ja sam video nekog kosijanera, moguce da si to ti. Ah, kako je svet mali :D

OT : citam na hoopshype da postoji mogucnost da Anthony ode u LAL :no:

Edited by Zoidberg

Pa, te dresove u glavnom nose wiggeri koji nemaju pojma kakav je to dres smile.gif Ja sam video nekog kosijanera, moguce da si to ti. Ah, kako je svet mali biggrin.gif

OT : citam na hoopshype da postoji mogucnost da Anthony ode u LAL no.gif

Što je najgore ja i pratim hokej i Blues-e, a to je najgore jer su 13. od 15 u konferenciji icon_rockdevil.gif Dada, taj sam, nije nas nešto mnogo pa smo uočljivi. A i imam velik nos priznajem icon_biggrin.gif Šta ti studiraš? Možda sam i ja tebe video mhihi.gif

To sam za Carmela pročitao, ha jbg, kad u Majamiju imaju trojicu mogu i ovi uzeti još Anthony-ja. Nije mnogo verovatna ta trampa ipak, jer Denver hoće Bynuma, a Lejkersi ga ne daju. Lejkersi bi dali Odoma a ovima ne treba takav igrač kad imaju krilnih centara koliko im srce želi.

Nije mi jasno kako, ali Raptorsi igraju egal sa Spursima icon_smile.gif Clippersi vode u MSG-u 15 razlike, Netsi vode protiv Hornetsa, šta se dešava? icon_confused.gif

A, upravo videh, poveli Hornetsi, vraća se kosmička ravnoteža.

Uf, malopre Ginobilli gurnuo Calderona pod Splittera, ovaj bio u skoku i padne na leđa, zamalo na glavu i da vrat polomi čovek. Jbt Ginobilli stvarno idiotski potez, ideš da guraš nekoga na svog saigrača.

primecujem da ste dotakli interesantnu temu dresova , logoa, parketa.... moj izbor

dresovi*

TN4rD.gif

Charles-Barkley-Jordan.jpg

naravno ovaj levo:D

toronto-raptors-uniforms.jpg

i ovaj je odlican

pa originalni grizli. metal:rockdevil::rockdevil:

ABA1AX_006.JPG

najgori dresovi*

88970_Cavaliers_Media_Day_Basketball.jpg

klasicno ciganisanje

chris_kaman_picture-9.jpg

dodao bih jos stari dres denvera , stari-novi jutin , i onaj filadelfijin koji su koristili do pre 2 godine.

najgori parketi* njujork , nju dzersi i indiana. najlepsi* san antonio , portland , finiks i orlando.

stari parket hornetsa je bio prelep

ColiseumCourt.png

imali su i onaj sa mrezicom unutar reketa kada je divac igrao , isto veoma originalan.

Edited by Pristojni urinator

Jbt sad me podseti slika - šta je sa Chrisom Kamanom??? Prošle godine je igrao odlično, je l' povređen ili šta? A u Toronto dresu Antonio Davis, sila od igrača, ni Graham u dresu Klivlenda nije loš igrač ali ga niko neće. Barklija i Džordana ne treba komentarisati icon_biggrin.gif

Taj parket Hornetsa sam baš spominjao kao najlepši pivopije.gif

EDIT: Sloun napušta Jutu icon_cry.gif

Edited by Stolet

povredjen , ne znam koja ozleda je u pitanju. odigrao dobro par utakmica , valjda ce se vratiti ubrzo.

crni dres chicaga (alternate) mi se takodje dopada. bolji mi je od legendarnog crvenog.:bigblue:

lep parket supersonicsa sam zaboravio... prvi su uveli modu sa nijansama polja izvan reketa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...