Jump to content

Nba

Aurora Calerva

Recommended Posts

Šta je još novo? icon_biggrin.gif Jbt onaj Bosh kad skoči na skok-šut kao da vreme stane, neverovatno sporo šutira. Odlična utakmica, dobra odbrana, svađe, povratak od 15 poena razlike, neizvesna završnica. Ipak, Majami je oštećen za faul minut pre kraja kada je Džejms išao na ulaz a Garnett ga opalio rukom po sred face icon_biggrin.gif

Vejd oborio Dejvisa na samom kraju cist isto bio faul,a Garnetu su svirali neke budjave faulove covek se krece u odbrani bez greske,a uvek se odusevim kada vidim koliko je Rondo crn i one Pirsove brcice :haha:

a Djebeli Dejvis izgurao dupetom sve :haha:

Možda su i tako jadni predobri za Lejkerse icon_biggrin.gif Najveća je fora što Boston ima najviše problema sa povredama a igra najbolje mhihi.gif Mislim, O'Neal, O'Neal, West, to su tri odlična igrača koja im fale.

i Erden,sto dovodi do toga da su svi centri povredjeni :haha:

Cikago osvaja ovo bez blama :rockdevil:

Edited by Mita

Uf odbrane jbt, kad Lejkerse zadržiš na 75 poena, igrao si odličnu odbranu. Ima Orlando sve što treba jednoj od najboljih ekipa, ako uspeju da se usklade i da ovakvu igru prikazuju na svakoj utakmici, biće jaaaako nezgodni.

EDIT: A sad, highlight dana - Raptorsi i Clippersi laugh.gif

Edited by Stolet

Zato su primili 21 u prvih 6 minuta druge četvrtine :D I sad je samo 12 razlike icon_smile.gif Kao mi danas na basketu u jednoj partiji - povedemo 13-3 i ovi naprave seriju 8-0, mi damo koš, i oni naprave seriju 5-0 icon_smile.gif Ne sećam se ko je prvi stigao do 21 icon_smile.gif

58-54 za Majami na poluvremenu icon_smile.gif Odlična utakmica pivopije.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...